הכפילה מצ'ילה של ליידי גאגא

מיקה2008

New member
הכפילה מצ'ילה של ליידי גאגא

תסלחו לי חברה אבל היא בכלל לא דומה לה. אז יש סקר בצ , תעשו לי טובה ותצביעו NADA שזה כלום כלומר בכלל לא דומה ואם אתם חושבים שקצת אז POQUITO ואם מאוד אז MUCHO

מיקה2008

New member
קצת מידע עליה

לבחורה הזאת קוראים ג'ימי קרוס בת 21 זכתה במקום הראשון בתור הכפילה של ליידי גאגא שלדעתי כניראה חייה באשליות חחחח

limors2

Active member
פוקיטו.

אבל זה רק בגלל שהיא לבושה/מאופרת כמוה.

Ariellllll

New member
זה כמו בפרודיה על בד רומאנסססס

חחחחחחחחחחח

מיקה2008

New member
לאספנים שבנינו חדשות טובות!!!

אני לא רוצה לעשות פרסומת אבל דיזנגוף סנטר ת"א בתוך הקניון יש דלפק מגזינים/עיתונים מכל העולם בקומה 2 וישנם 3 מגזנים שונים שמופיעה ליידי גאגא.

chyio

New member
3?! אני יודעת על VANITY FAIR

את יודעת מה השניים האחרים?? פאק אני חייבת להגיע לשם ומהר!!

chyio

New member
היא פשוט הבנאדם הכי מושלם בעולם...

איזו מדהימה. בכתבה הוא מספר שהם סתם הלכו לראות את המקום שבו היא מופיעה. הם מצאו אוטובוס ובמקרה היא יצאה ממנו
. הוא אומר שהיא הייתה יפהפייה, מדהימה, הריחה ממש טוב והייתה פאקינג מתוקה (מה אתה אומר
). היא שאלה אותם אם יש להם כרטיסים, הם אמרו לה שלא והיא אמרה להם "הו לא! אני אשיג לכם כרטיסים" היא חתמה להם על דה פיימונסטר, הצטלמו ודיסקסו ביחד על קעקועי הפיס שלהם. כל מה שיש לי לומר זה שהם חולירות. פשוט חולירות. ושהייתי מתעלפת אם הייתה יוצאת לי פתאום מאיזה אוטובוס.

limors2

Active member
באמת חולירות../images/Emo46.gif

איזה כיף להם
כמו המעריצים האלה שפגשו אותה והיא הביאה להם קאפקייקס. והם צורחים לה "אומיגאד גאגא גאגא" בפנים והיא כולה נחמדה

Ronny Chokron

New member
ALL GAGAs Monster HELP

עזרו לי לזכות בתחרות ולהגיע להופעה של ליידי גאגא יש עד יום חמישי בחצות לגייס כמה שיותר קולות....2 שלבים פשוטים לייק על קבוצת: http://goo.gl/yTaQT ואז על הצילום שלי http://goo.gl/WVgtG תודה

Music4Life

New member
אני מכירה את הבחורה הזאת - הכפילה!

קוראים לה כמו שבטח כבר הזכירו כאן - ג'יי...וזו בת, כן
והיא מצ'ילה והיא כפילה רשמית של גאגא בארצה. היא מופיעה ויש לה רקדנים ממש כמו לגאגא, נראה לי שהיא גם זכתה בתחרויות והיא ממש מופיעה הרבה ערבים כמו גאגא, ורוקדת לשירים שלה, יש להם כאוגרפיה והכל, אפילו היו עליה כתבות בעיתון. אני חושבת שאישית היא מאד מאד מאד דומה לגאגא, אני אפילו לא יכוחתי להבדיל בניהן בכמה וכמה תמונות...עד כדי כך||! היא הרשימה אותי מ-א-ד, קשה לי לתאר עד כמה, היא בחורה מוכשרת ומדהימה...והיא משמחת/מרגשת הרבה אנשים כאשר היא מופיעה כגאגא. יש לה את זה בגדול
אי אפשר להגיד שהיא לא דומה לה, כי היא נראת בול כמוה...תראו כמה תחפושות שהיא עשתה כמו גאגא, כמעט 100% זהה, מדהים
לא רואים הרבה דברים כאלה...היא אחת הטובות בעולם, חדעתי, וכבר ראיתי כמה...היא דם בחורה מאד חמודה, היא בת 21נראה לי, צעירונת, ומחקה אותה נפלא
אגב, היא לסבית והבת זוג שלה היא החקיינית הרשמית בצ'ילה של בריטני ספירס... אז ג'יי הזאת, יצא לי לדבר איתה כמה פעמים, היא מאד עסוקה לכן לא יוצא לי הרבה והייתי חייבת להמחיא לה על כל מה שהיא עושה, ומסתבר שהיא בחורה מאד ביישנית...
לכו תבינו.......

galoar

New member
O.O

כל הכבוד על ההחלפה וההצלה של גאגא אבל היא לא דומה לה ולא רוקדת כמוהה בקלות אפשר לראות שזו לא היא ..די מוזר אני חושבת :S

SexMachine483

New member
היא באמת מזכירה אותה עם השיער והאיפור הזה

אבל רואים שזאת לא גאגא (;

למעלה