הכפלת מחירי החניה והמדחנים

הכפלת מחירי החניה והמדחנים

ביום ששי נודע לי שהולכים להכפיל את מחירי החניות במדחנים. אולם תושבי ראשון יזכו להנחה אם יציגו תעודת תושב. למי? למדחן כמובן. מאחר והמדחנים לא מכירים את תושבי העיר ישדרגו אותם!!! לא ברור למה בחרה העיריה לאמץ את שיטת המדחנים. חלק מהמדרכות במרכז העיר ממש צרות והמדחן עוד מיצר אותן עד כדי חסימת הדרך לעגלות ילדים ונכים. נהוג היום במרבית הערים להשתמש בשיטה אחרת לגמרי. מדובר במכשיר אחד שמותקן בקטע רחוב או איזור שניתן לשלם בו במזומן ו/או בכרטיס אשראי ומתקבל פתק שאותו שמים בחלון: ממתי עד מתי ניתן להחנות. מטבע הדברים, מכשיר כזה יוכל לזהות בנקל כרטיס תושב ולזכות בהתאם. כמו כן ישמש קבלה למי שזקוק לקבלה. המכשיר יהיה טוב גם כשיכנס בארץ כרטיס הכסף החכם.

נכון

משלוח ההודעה הראשונה כאילו לא הצליח. עצרתי את הראשונה ושלחתי שנית. אז נקלטו שתיהן. סליחה לכל מי שצריך לקרוא פעמיים אותו דבר

amickyaa

New member
בכל מיקרה המחיר הוא חצי...

בכל מיקרה המחיר הוא חצי מחיר מחניון ,אם צריך יותר משעה זאת באמת בעייה.

חזרתי

היי, חזרתי ואהיה כמה ימים באתר. העליתי נקודה אחרת לגמרי: יש שיטות מודרניות לגבות חניה שמשתמשים בהם לא רק בעולם אלא גם בישראל. משום מה החליטו על מדחנים - כפי שהיה נהוג בתל אביב בשנות ה 50. הרבה אנשים מקבלים החזר על חניה. בשיטת המדחנים אין החזר. ובנוסף, המדחנים מכערים, מיצרים את המדרכות, וגם הסבתם לקליטת כרטיס תושב נראית לי כמו בדיחה מ"חכמי חלם"... הענין רציני, כי אנחנו נשלם את המחיר האדיר. כנראה שמי שהחליט על מדחנים קצר הרבה קופונים. אחרת לא ניתן להסביר את התופעה.

space1

New member
הצרת המדרכות?

אותי יותר מטרידים בעניין הזה עמודי החשמל הענקיים שקמים במזרח העיר. הרי זה לא סוד, וכל תושב מזרח העיר יודע שאחת לחצי שנה חופרים בכל הרחובות במזרח (וכמובן שמשאירים את הכבישים הרוסים עם החולות והאבנים). למה שלא יכניסו את החשמל מתחת לאדמה?

cobainos

New member
כי הפריבילגיה הזאת שמורה למערב

רק שם החשמל מתחת לאדמה וכל היתר-צריכים לחיות עם עמודי חשמל מכוערים

גם זה וגם זה

אתה צודק אבל זה נושא אחר - שערוריתי לא פחות. ראה מה כתבי ל AMICYA "חזרתי". יש כאן כמה נושאים מרגיזים ובעקר כיצד בקלות מבזבזים את הכסף הרב שגובים מאתנו על פתרונות שאבד עליהם הכלח. בגלל זה אין כסף לשפץ את הכבישים ההרוסים עם החולות והאבנים כפי שכתבת. אגב, חשמל במתח גבוה מהווה סיכון בריאותי לא קטן. הצירוף של שני מונופולים: חברת החשמל עם עירית ראשון (שתושביה מעניינים אותה בעדיפות אחרונה), הוא קטלני. המשך בדרכך זו

למעלה