הכפר

אה....

הסרט עצמו, העלילה שלו זוועה....יש פה ושם קטעים מפחידים...אבל אני לא אהבתי את הסרט.

דם דם

New member
בעעע

סרט לא משהו, גם הרבה כאן יגידו לך את זה שהסרט סתם לא שווה מחכים שמשהו מעניין יקרה ורק בסוף מסתברת כול העלילה האמיתית זה סרט שמעביר יותר מסר חברתי. בכול מקרה אני לא יודע למה כינו אותו "אימה"

דם דם

New member
חח..זה הדבר היחיד

שהיה מפחיד בסרט הזה השעמום שלו...אחח לא הייתי מצליח לתאר את זה טוב ממך

mysterious V

New member
זה סרט מפחיד עד לקטע מסוים

ואז הוא הופך את כל הקטע למגוחך עד אימה, ולא מפחיד בגרוש. הכל פשוט מתבטל. וואי, איזה סרט גרוע.

montu

New member
הוא לא הכי מעניין ברובו...

אבל אני דווקא די אהבתי את הסרט הזה... הוא לא מדהים ובטח שלא מפחיד אבל הוא לא רע.

noa131

New member
כמו שmysterious V

אמר... זה מפחיד עד לקטע שמבינים מה הלך כל הסרט ואז זה ממש לא מפחיד ואפילו מצחיק.. זה מתחיל כסרט אימה ואז מתחיל להעביר מסר לחברה ולא מפחיד את החברה.. החברה רוצה פחד!!! החברה מאוכזבת.. XDD

דאמיט.

הסרט הזה מייגע... הנפילה הגדולה של אמ נייט שאמאלן... כל רגע ייחלתי לסוף... חשבתי שיהיה טוויסט מעניין אבל זה כל כך צפוי!!!

izik79

New member
הסרט הקודם של הבמאי שאמאלאן...

החוש השישי - היה טוב בהרבה.

הכפר!!כול כך מפחיד...!!סתם!!!

אם היו מחתירים את הסרט הכי משעמים ולא מפחיד של השנה זה היה הכפר!! אני כבר מתארת לעצמי.... טקס פרסים לסרטי מתח ואימה.... והסרט שזוכה לסרט הכי משעמם ולא מפחיד של השנה זה...(תופים..) הכפר!! אז זה סרט הכי מטומטם אני ממליצה לא לראות....

Spiritfall

New member
מעניין? כן.

הלילה יפה. אני חושבת שכולם לא אהבו אותו כי ציפו למשהו מפחיד, וזה בהחט לא סרט מפחיד.

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo186.gifסרט מעולה!!! אחד האהובים

עליי לא כזה מפחיד אבל נורא מעניין

liavsayegh

New member
אמ...

קודם כל יש פה כמה שהגזימו... הוא לא כזה גרוע... יש כמה קטעים מקפיצים, לא הייתי קוראת לו אימה, אבל רק בגלל שהיה כתוב אימה והוא לא היה מפחיד לא הופך אותו לסרט גרוע. עדיף שתקרא לו מותחן ולדעתי הוא היה נחמד מאוד והסוף לא ממש היה צפוי. סרט חמוד להעביר את הזמן.

R y a n O

New member
הכפר

הוא הכי הסרט הכי לא מפחיד שראיתי והכי משעמם שעשו...

sapirush1

New member
בהחלט משעמם!

אני כבר בקושי זוכרת אותו אבל הוא יותר דרמה מאשר אימה (אם בכלל אפשר לקרוא לו ככה)

למעלה