הכפתור הפוך.. עכשיו פוחדת

הכפתור הפוך.. עכשיו פוחדת

שלום לכולם.. אתמול הייתי אמורה לסגור סגירה ראשונה אצל ד"ר אבינוח
שנכנסתי לחדר הוא ניסה להזריק לי והרגשתי כאבי תופת, אחר כך הוא אמר שאי אפשר לסגור לי את הטבעת מכיוון שהכפתור התהפך לי
ביום רביעי שבוע הבא אני צריכה לחזור לניתוח להפוך את הכפתור
ואני ממש פוחדת כי הפעם הניתוח הוא בהרדמה מקומית
רציתי לשאול למה הכפתור התהפך? איך קורה כזה דבר? והאם הניתוח בהרדמה מקומית זה מפחיד?
אני כל כך פוחדת אני כל הזמן חושבת על זה
בבקשה אם למישהו קרה מקרה כזה אשמח לתגובות

קוביd1

New member
כפתור הפוך

קורה אחת ל...שיש בעיה וזה מתהפך ,אין לך מה להתרגש פעולה כירורגית קטנה וקלה ,בהרדמה מקומית ,למה שזה יפחיד
אל תחשבי על זה \ניתוח הטבעת שעברת הרבה יותר מסובך ובהרדמה מלאה עם כל הסכנות שיש בזה
קורים מקרים כאלה ושמעתי על זה בפורום מספר פעמים
תדווחי לנו בבקשה איך היה.
סופשבוע נחמד

קובי

עוד שאלה דבילית

האם הוא מכסה לי את האיזור שהוא חותך לי? אני יודעת שאעצום עיניים אך אני מפחדת בטעות להסתכל

קוביd1

New member
אין כזה דבר שאלה דבילית

כל השאלות לגיטימיות ,ברור שלא תוכלי לראות מה שעושים לך ,אל דאגה

קובי

אופירA

New member
מנהל
דווח פה על הניתוח היפוך הזה כמה וכמה פעמים

זה קרה לכמה אנשים. זה אחד התקלות הידועות בניתוח זה, אבל תקלה פתירה בקלות.

הניתוח להיפוך הפורט הוא בהרדמה מקומית, בחדר ניתוח, אורך 10 דקות מכסימום, החתך באותו מקום שהיה קודם, ורק עורי ולא נכנס עמוק פנימה. הפורט נמצא מתחת לעור, והוא התהפך לכיוון ההפוך, אז מזיזים אותו בחזרה וסוגרים את החתך. זהו.

אנשים שעברו את זה גם מאוד פחדו, אבל אח"כ סיפרו שהיה בסדר גמור, לא כאב ולא היה נורא בכלל.
תעשי חיפוש מתקדם בפורום, למילה "הפוך" בתוכן ההודעה (או התהפך, או היפוך) ותראי שרשורים בנושא.

איזה טבעת שוודית יש לך - רגילה או חדשה עם פורט שטוח ורחב יותר?

רוייקו

New member
פעולה להיפוך הפורט

לעיתים, הפורט המצוי מתחת לעור, מתנתק ומתהפך. זאת על אף שמקבעים אותו בתפירה לשכבת השריר. לעיתים הסיבה היא התעמלות או מניפולציות של חיכוך וכיוצ"ב אבל לפעמים זה קורה ללא סיבה מוסברת.
הפעולה להיפוך הפורט היא פשוטה וכרוכה בניתוח זעיר המערב רק את השכבה מתחת לעור בלבד. פעולה קצרה, בטוחה לרוב הנעשית תחת אשפוז יום שלאחריו משתחררים הביתה, סיפור של כמה שעות.
תחת ידיים מיומנות הפעולה נעשית בהצלחה ובבטחה
סופשבוע נעים ומהנה.

למעלה