איציק החדש אובדן כושר ב,פרטי
בס"ד בטוח שיעשו לך קיזוז , כל שקל שאתה מקבל / או שקיבלת בעבר מביטוח הפרטי יקזזו לך שקל תמורת שקל ,אין אפשרות לקבל כפילות קיצבה , אם יכירו בך בתאונת עבודה ,אז לא יקזזו לך , ברגע שתגיש תביעה לנכות כללית מהמל"ל , לאחר תקופה מסוימת תתבקש להציג מסמך ,כמה אתה מקבל פיצוי מחברת הביטוח,ולאחר מכן יתחשבנו איתך כמה סה"כ קיבלת ,ואז ישלחו לך פירוט , אם אתה חייב להם הפרשים הם יחלקו לך לאורך תקופה מסוימת , כל שקל שקיבלת ולא דיוחת עליו, יקוזז בהמשך ,צר לי לאכזב אותך, בקשר לערעור, מאחל לך שתצליח , אם בית הדין יחייב את המל"ל בהכרה , ובגמר התביעה יהיה סיכום מה אתה מקבל ,פיצוי חד פעמי, או פיצוי חד פעמי + קיצבה חודשית אתה צריך לשלם לעו"ד ,לפי אחוזים שקבעת איתו לפני הערעור, אתה צריך לסכם " מראש " עם העו"ד שלך כמה % שכר טירחה הוא גובה ממך, אם אתה מקבל סכום כסף חד פעמי , ואם אתה מקבל ,גם פיצוי חד פעמי + קיצבה חודשית קבועה, הוא יקח ממך מה שפסק לך בית הדין,מהחד פעמי + מע"מ הוא מוריד לך אוטומטי כולל הוצאות נילוות,אגרה מכתבים מוניות ( כל ההוצאות מסביב ), ולגבי הקיצבה החודשית , שני אפשרויות - 1. תשלום כל חודש + מע"מ, כמה אתה מקבל קיצבה חודשית מהמל"ל לפי האחוזים שהסכמתם עליהם מראש !!! 2. או שהוא מחשב לך ,קיצבה חודשית כפול 10 שנים אני חושב אל תתפוס אותי במילה ? כמה שזכור לי . סכום מראש פעם אחת + מע"מ. תבדוק את עצמך טוב ,!!! כמה אחוזים הוא רוצה עבור התביעה ,מראש , לאחר מכן ביטוח לאומי , יקזז לך כמה קיבלת קיצבה קודמת , אתה לא יכול לקבל ,גם נכות כללית , וגם ניפגע עבודה . בהצלחה.