הכרויות באינטרנט

algirl

New member
הכרויות באינטרנט

הימים האחרונים החלטתי לפתוח חשבון באחד מאתרי היכרויות !
זה איזו שהיא החלטה אחרי מחשבה רבה ורצון לזוגיות ...לצערי כבר בקושי מכירים בבר/ ברחוב וכו

התחושה שלי שגברים ישר מנסים לקחת את המספר פלאפון שלך וגם ישר להיפגש איתך ...הכל מצד אחד קורה מהר ומצד שני יש בכל העניין משהו קשה ( קשה לי ..לא שופטת אף אחד וכלום ) .

קשה מבחינה של פתאום להגיע למקום שכל הזמן מציעים דייטים , שיחות , סקס וכו ...וזאת אחרי תקופה ארוכה בלי זוגיות

איך לכם יוצא להתמודד עם אתרי הכרויות ? היה לכם קשה בהתחלה ?
נפגשתם ישר עם אנשים ?

***כן אני יודעת...זה אינדיבדואלי אבל מעניין לשמוע עוד דעות

היי algirl

שותפה לתחושתך :)
אישית אני כותבת בכרטיס (זה קטע בפני עצמו כי לפי מה שכותבים לי בהודעות, ברור לגמרי שרובם לא טורחים כלל לקרוא את הכרטיס
) ש
לפני טלפון אני רוצה קצת להתכתב ורק אז לשוחח בטלפון
ואם מתאים, אז להיפגש.
אני מתעקשת בשביל עצמי, ללכת עם הקצב שנכון לי
מי שזה לא מתאים לו, כנראה לא מתאים לי.
אני כן מצליחה למצוא כאלו שמוכנים להאט רגע.
אחרי כמה החלפות מיילים אני בשלה :) לטלפון
אם כיוון הדברים נראה (נקרא :) ) לי
ושיחה אחת מספיקה לי כדי לדעת אם מתאים להפגש.

וכן, זה לא קל, יש שם המוןןןן תופעות הזויות.
יש סוטים, יש שרוטים, יש מטרידים, יש הכל.
אבל אני תמיד מזכירה לעצמי ש
כמו ש אני שם, יש עוד כמוני שמחפשים באמת את הדבר האמיתי.

מעיין א3

New member
אני לא בטוחה שזה בהכרח נכון....

כשדיברתי עם האקס שלי באתר היכרויות (שאגב, הוא היה חסר הניסיון בינינו),
הוא רצה באמת שנדבר בוואטס אפ ובטלפון יחסית מהר... מכל שאר הבחינות הוא דווקא היה הרבה יותר איטי (דייטים... נשיקה ראשונה...)
אני חושבת שגברים אולי יותר להוטים להיפגש פנים מול פנים יותר מאשר האישה, אבל זה לא בהכרח אומר שהם רוצים מהר סקס. הדוגמא של האקס שלי ממחישה את זה ממש היטב.
&nbsp
אגב, זה מאוד לגיטימי והגיוני שתרצי לשוחח באתר או בפייסבוק הרבה לפני שנפגשים- אני חושבת שבתור אישה, אנחנו צריכות מאוד להיזהר באתרי היכרויות. אי אפשר לדעת עם מי מתמודדים, ולפעמים תמונה וקצת פרטים לא בהכרח מעידים על אופי של בן האדם.
&nbsp
אני גם חששתי בהתחלה להיפגש עם בחורים מאתרי היכרויות, ורציתי שבועיים של התכתבויות לפני שמדברים בטלפון... היום אני קצת יותר זורמת. כנראה שזה בעיקר בגלל שיצא לי חבר מאתר היכרויות לזמן מה, אז אני כיום קצת יותר בוטחת מאנשים מאשר בתחילת הדרך (אני אגב לא כל כך בטוחה שזה בהכרח נכון הזרימה הזאת...).
ועם זאת, אני גם לא נותנת את מספר הטלפון שלי אחרי משפט או שניים... בחור שמבקש מספר טלפון אחרי שתי דקות של שיחה, אני מבהירה לו מהר מאוד שזה לא יקרה....
לדוגמא, אני שלשום שוחחתי שיחה קצרה עם בחור מאתר היכרויות, ואחרי פחות מחצי שעה הוא רצה כבר שנדבר בטלפון....
זה, ביחד עם הודעה ממש מוזרה שהוא השאיר לי בפייסבוק באמצע הלילה, גרם לי למחוק אותו ולחסום אותו מהפייסבוק.
&nbsp
את צריכה ללכת על פי הקצב שמרגיש לך, ואל תתני את מספר הטלפון לכל בחור שכבר להוט להיפגש.
עם זאת, שימי לב שאתם לא מדברים כחודש או יותר רק במסרים, אלא באיזשהו שלב כן עוברים לשוחח בטלפון... בסופו של דבר צריך כן להתחיל משהו עם הבחור, ולא לחכות לנצח.

Saladin

New member
לבקש מספר טלפון אחרי חצי שעה זה לא ייהרג ובל יעבור...

באינטראקציות שלי עם בחורות באתרי היכרויות נתנו לי מספר (או ביקשתי) לא מעט פעמים אחרי חצי שעה או שעה. אחרי הכל, מדובר במספר טלפון, לא במסירת כתובת. והתקשורת בוואטספ או בשיחת טלפון היא הרבה יותר נוחה מהפלטפורמה של הודעות באתרי היכרויות או מהמסנג'ר שלהם.

dori78

New member
אני אציג לך רגע את הצד של הבחורה החרדתית:

בהקשת מס' הטלפון בגוגל אפשר לא פעם להגיע לכל מיני פרטים על בעל הטלפון, כולל כתובת מגורים.

זה כמובן לא אומר שכל מי שממהר לעבור לטלפון עושה זאת כדי לדלות מידע, זה קורה פעם ב...
אבל בשביל הפעם האחת שזה קורה לבחורה אחת - שהיא מוצאת את הבחור מחכה לה מחוץ לבית,
לפעמים אפילו לא מתוך רצון לפגוע או לתקוף אלא סתם כי נדמה לו שזה רומנטי - עדיף להיות זהירים.

מעיין א3

New member
זה לא יהרג או בל יעבור

אבל מצאתי את עצמי מחליפה מספר טלפון בגלל איזה סטוקר מאתר היכרויות.
אני לא חושבת שככה כל המקרים (אני אפילו בטוחה שרוב המקרים לא מגיעים לכך),
אבל אחרי התנסות בחוויה לא נעימה כזאת, מתחילים להיות יותר זהירים, וכן לתת קודם ניסיון לשיח בפייסבוק (ששם יותר קל לחסום).

ki92

New member
היי

את בן זוגי (7 חודשים ביחד) הכרתי באתר היכרויות.
להגיד לך את האמת, אני אף פעם לא העלתי על דעתי שאכיר שם...הייתי כל כך נגד הרעיון הזה..העדפתי את הדרך הרגילה של היכרות ברחוב,פאב.
עקב טיפול פסיכולוגי החלטתי לתת צאנס לאתרי היכרויות.
היו המון חששות מכל הסוטים והמפגרים שיש שם, היה לי גם פחד להיפגש עם בנים, הרעיון היה מרתיע ומלחיץ אותי.
בחור חמוד אחד שם שלח לי הודעה, דיברנו באתר קצת.. עברנו לשיחות בוואצאפ, קבענו להיפגש ומאז קרה מה שקרה.

המון גברים שלחו הודעות, נפגשתי רק עם שניים.
אחד ממש כבש אותי, למזלי זה היה הדדי.

לא צריך למהר לשום מקום, ללכת בקצב שלך..
אין פורמט ודרך אחת למצוא אהבה.

dahoe

New member
דעתי

לא צריך להיות חרדתית מדי לגבי האנשים. נראה לי שהרצון למספר טלפון יכול גם לנבוע מזה שלהרבה אנשים יותר נוח לשוחח בוואטסאפ מבאתר, ופחות חושבים על ענייני פרטיות. אין בהכרח כוונות לא טהורות, ואני מאמין שהעדפה לחכות עם המספר תהיה סבבה עם האנשים הנכונים. אין לי הרבה עצות. אני עוד מעדיף להימנע לעת עתה מאתרי הכרויות...

אני מעדיף להיפגש כמה שיותר מוקדם

כי יותר נוח לי לדבר עם בת-אדם ולא עם מחשב, אבל זה לא אומר שאני מעוניין להכניס את הבחורה למיטה בהקדם האפשרי.

למעלה