הכרויות באינטרנט (?)

LrZt1986

New member
הכרויות באינטרנט (?)

היי חבר'ה, פעם ראשונה בפורום. מה קורה?
הייתה לי שאלה לגבי הכרויות באינטרנט - זה עובד? כלומר, לא ניסיתי את זה יותר מדי ותמיד הסתכלתי על האינטרנט כדרך נפלאה לתקשורת ולשימור קשרים אבל לא ליצירה שלהם, לפחות לא כאלה רומנטיים. אבל ברפרוף זריז אפשר למצוא פה אנשים שהסתדרו עם זה לא רע. תמיד סלדתי מהכרויות כאלה כי חסר את הכימיה, את הקסם ואת כל מה שיש בכל פגישה אקראית שהיא. וחוץ מזה - זה נראה פשוט קל מדי
אני טועה? ליאור

גונדרי

New member
דעתי.

אני חושב שקשרים באינטרנט, מבחינת איכות ה'שידוך' הם טובים בדיוק כמו קשרים שהחלו בכל מקום אחר. יש רק 2 הבדלים עיקריים: 1. המפגש הראשוני (פנים מול פנים) 2. ההיכרויות באינטרנט כתופעה. ההבדל הראשון והמשמעותי, שאותו אין לך עם בן אדם שפגשת בסופר, במכון כושר או במסיבה, הוא המפגש פנים מול פנים. תמונה לא ממש עושה את העבודה, אבל אני מעריך שתוך שנתיים שלוש ההכרויות באינטרנט יעברו לוידאו (כמו you tube רק לשידוכים) ואז הפער הזה יצטמצם. מה גם שיוצאים לדייט, ואחרי שתי שניות בדיוק נסגר הפער. הדבר השני הוא השידוכים באינטרנט כתופעה, שבגלל הכמות, ההתמכרות, ההיצע וחוסר החוקיות בתחום נוצר מצב שאנשים (מצד אחד) משתמשים בפלטפורמה הזאת כדי למצוא סטוצים ותו לא... פשוט עוברים מבחורה לבחורה כמו פרפר חרמן ושקרן. ואנשים אחרים (מצד שני) פשוט מאבדים את יכולת הבחירה... מרוב היצע הם שוכחים בעצם מה היתה המטרה, והם בלי לשים לב חוסמים את עצמם למערכת יחסים ארוכת טווח (כי הנה, עוד שניה מגיע the one אז למה לי להתפשר על זאת....) אבל תן לי לעודד אותך. זה קורה, זה קורה כל הזמן ובגדול! ( גם לי זה קרה
) אנשים מוצאים אהבה באינטרנט, ובסך הכל אין דבר יותר הגיוני מהכרויות באינטרנט.... הנה מאגר של כל הבנים הפנויים, הנה המאגר של כל הבנות הפנויות... תדברו...

LrZt1986

New member
כמו שאמרתי:

זה נראה לי ממש קל ופשוט מדי, סיפוק מיידי אפילו הייתי אומר. ודברים כאלה מניסיון נוטים להיות נורא לא מוצלחים. בשני מילים: "שוק בשר". ליאור

זכוכיות

New member
לדעתי יש כאן בלאגן בסיווג,

כלומר, מישהו אי שם החליט שיש "הכרויות באינטרנט" ו"הכרויות מחוץ לאינטרנט". לדעתי "הכרויות" באינטרנט או לא- זה באמת צולע, ואני מסכימה איתך שחסר לזה את הקסם שיש בפגישה אקראית. ההבדל בין בליינד דייט עם הבחורה מג'י דייט לבליינד דייט עם הבת דודה של השכנה של פקידת הקבלה במשרד של סבתא שלי, הוא מאוד זניח. זו הכרות לשם הכרות, עניין תמוה בפני עצמו שלא עושה לי את זה בכלל, ולא מתאים לי, לכן אני לא לוקחת בו חלק. בנוסף, "פגישה אקראית" כמו שקראת לזה, יש גם על גבי הנט. קורה, קרה. סתם לדוגמא, את האקס שלי הכרתי בפורום שניהל ידיד משותף, התידדנו על גבי הנט, הוצאנו את ידידותינו אל העולם הפחות וירטואלי, ומשם זה המשיך להתפתח. לטעמי, זה שווה ערך ל"פגישה האקראית" שלי עם בן זוגי הנוכחי, רק תחליף את הפורום של הידיד בבית, כן, זה אפילו הבית של אותו ידיד מאותו פורום לפני כמה שנים
בקיצור, לדעתי את לא טועה בגדול. "הכרויות" באמת לא נראה לי כזה כיף גדול. אבל זה לא קשור לנט.

BABELICIOUS

New member
הקסם והכימיה תלויים בכם

בה ובך. את ארוסי למשל הכרתי דרך
וכמונו יש הרבה זוגות שהכירו דרך האינטרנט, בין אם בצ'טים ובין אם באתרי הכרויות ובין אם דרך פורומים או קומונות. כמו שיש הרבה זוגות שהכירו דרך חברים או טיולים או משפחה וכו' וכו'. לדעתי לא כדאי לפסול שום אמצעי הכרות. לתת צ'אנס. לפתוח את הראש וכל השאר בא לבד.

magenta73

New member
אתה שואל אם זה עובד?

יצאו משם זוגות וחתונות. אז, כן, כנראה שזה עובד. מצד שני, יש גם הרבה תיסכולים ושאר ירקות. אז כנראה שזה לא ממש עובד. אקיצר, כל אחד ומה שמתאים לו. זו סך הכול עוד פלטפורמה להכיר, לא כול הפלטפורמות מתאימות לכולם, ולכן - אין כאן תשובה של שחור או לבן, או של כן או לא. תנסה - ותראה בעצמך.

למעלה