הכרויות במקום עבודה

saaron1991

New member
הכרויות במקום עבודה

היי
אני בן 21 ועכשיו אחרי הפסיכומטרי התחלתי שבוע שעבר עבודה במוקד מכירות ושירות לקוחות, עבודה שממש סבבה לי, עבדתי גם לפי זה לפני שעשיתי את הפסיכומטרי במוקד דומה רק רחוק מהבית שלי. עכשיו אני מאוד הייתי רוצה להכיר שמה אנשים וליצור חברויות, חברים שלי בבית סבבה אבל יש כאלה שכבר עלו לי על העצבים וחלק גם נוסעים טסים וכאלה... ובמיוחד הייתי רוצה להכיר שמה מישהי. לזמן הפנוי הרבה שנשאר לי אחרי הפסיכומטרי חחח... העניין הוא שלא כמו מקומות עבודה אחרים כל אחד בקופסה שלו עובד... אם יש למישהו טיפים איך לנסות להכיר וכאלה אני ממש אשמח? זה נראה שהמקומות האלה ברובם מלאיי סטודנטים ואנשים בני גילי רק כנראה שאני והמזל נאחס שלי המחלקה שאליה הגעתי מלאה בכאלה שהם כבר הורים בנות 30,40 ואפילו 50-60...אבל יש הפסקות וכאלה שכל המוקד יוצא.

Relaborat

New member
נסה להסתובב קצת באזור משותף

מטבחון למשל, אם יש לכם. אצלנו זה איזור לא רע לאינטראקציה.

saaron1991

New member
האמת שיש קפיטריה כזאת מאוד מושקעת

אבל מה פשוט לשבת ליד מישהו בשולחן ולהתחיל לדבר איתו, גם תכלס בדר"כ תמיד השולחנות פנויים שיישב שמה אחד אז זה נראה טיפה מוזר...

Relaborat

New member
חשבתי יותר בקטע של מכונת קפה

ואז להתחיל לדבר עם מישהו שנכנס. אבל זה לא כזה משנה. שב, תאכל שם. אם נכנסת מישהי מעניינת, תתחיל לנהל שיחה.
רוב האנשים אוהבים את זה שפונים אליהם.

saaron1991

New member
פשוט היי אני... חדש פה?

לדוגמה היום, כשאני חושב לאחור אחת ממש חמודה באה בדיוק כשחיממתי אוכל שאלה איפה אפשר לחמם אמרתי לה אה אני מסיים עוד דקה וחצי אז חייכה כזה, הייתי צריך באמת לשבור את הקרח אה אני... את... וככה וככה אה?
הבאסה באמת שרוב המחלקה שלי זה כבר אמהות חחח ואנחנו לא כמו השאר אלה מטפלים ממש במשהו שונה...

Relaborat

New member
קורה לכולם

אבל כעקרון, כן. "היי, אני X. מי את?" וזורמים משם. תנסה לדאוג שזה יישב לך בראש כשאתה באזור.

idan207

New member
אתה צוחק?!

עוד לא נולדה האישה שרואה בחור רווק ולא מתחילה להפעיל את גלגלי השיניים במוח, כדי למצוא לו שידוך בדמות הבת\אחות\דודה\אחיינית\הבת של השכנה\ הגננת של הילד.

תהיה חביב, תהיה נחמד, והן יתאהבו בך... מכאן הדרך לשידוך קצרה.

לא יודע איזה סרט לקחת, אבל בסרטים שאני שכרתי, רומן במקום העבודה בד"כ נגמר רע (במיוחד במקום קטן ואינטימי).
אם תסתכל על הצד החיובי, אתה יכול לצאת לדייטים, מבלי להתחבט בשאלה של איך להתנהג מחר בעבודה מול הדייט הכושל מאמש.

בהצלחה.

צלוי

New member
אל תעז לצאת עם מישהי ממוקד שירות/ מכירות

לרובן יש רף אינטלגנציה שזהה לשל בבון הרים אפגני.
אך במידה וטעיתי, ומצאת סוג נדיר של "אישה חושבת" אל תהסס לנצל את האופציה.
כרגע בגיל הזה אחרי צבא אתה זקוק לניסיון+ לביטחון, הרי בפסיכומטרי לא העזת להתחיל עם אף אחת...
או שלא לקחת קורס ושוב טעיתי? פעם הבאה שתפגוש את העלמה החמודה, תאמר משהו על המיקרוגל... שהיא תראה שאתה זוכר אותה, ואז תשאל לשמה: "מיהרתי פעם שעברה, לא הספקתי לשאול אותך מהו שמך" ומשם תתחיל לבנות יסודות נטולי זימה כלפי הרגשות שלה.... תגרום לה לרצות אותך, להתאהב בך, לפתח כלפיך תלות של אושר... ואז תזרוק אותה לטובת החברה הכי טובה שלה בטענה שהיא לא נתנה לך לחמם את הבורקסים שלך, לפני שחיממה את הג'חנון שלה!

רף אינטליגנציה של בבון?

מדובר על אנשים אחרי צבא מקסימום בזמן תואר.
איפה הם עוד יכולים לעבוד פרט למלצרות/ברמן???

saaron1991

New member
תשמעי כל מה שאמרת נכון בהחלט

נגיד היום הייתה לי ממש התלבטות וכן יצאתי די טיפש, אחרי שהתיישבתי וזה הלכתי סתם לקחת כוס מים ואני פשוט רואה חבורה של איזה 5 אנשים בגיל שלי נראה לי לפחות לפי הנושאים שעליהם הם דיברו, וממש ממש השתוקקתי לשבת איתם אבל כבר שמתי את הדברים שלי בשולחן "זקנות" (חחח למרת שאני חייב לפרגן שהן ממש מש עוזרת וזה אבל אתם יודעים פשוט לא על אותו תדר אין מה לעשות) ואחת מאותה חבורה פשוט הייתה לידי וחיכתה שמה,אמרתי לעצמי מה אני אתחיל לדבר איתה ויציג את עצמי אבל בעצם זה מה שהייתי צריך לעשות אה?פשוט שללתי את זה כי אמרתי מה זה דפוק לעבור לשבת איתם פתאום...

למעלה