הכרויות הצעות וחיפושים
J Jokermad New member 7/11/16 #2 יש כאן דומיננטית או מתחלפת? אני לא באמת משוגעעע כמו שרומז הניק רק בגבולות המשחקים, ואולי קצת אח"כ.. חטוב, מעניין, יודע להקשיב ולשתף בשיחות עומק וזה.. יש לך הרבה מה לגלות ולהנות עימדי
יש כאן דומיננטית או מתחלפת? אני לא באמת משוגעעע כמו שרומז הניק רק בגבולות המשחקים, ואולי קצת אח"כ.. חטוב, מעניין, יודע להקשיב ולשתף בשיחות עומק וזה.. יש לך הרבה מה לגלות ולהנות עימדי
J Jokermad New member 9/11/16 #10 לפחות זו לא תמונה של טראמפ בעולם של היום - אני מתכוון מילולית, *מהיום* אפילו הג'וקר נחשב לתמים ושפוי. אני לא מטריד אחרים, אבל פנוי להטרדות רלוונטיות
לפחות זו לא תמונה של טראמפ בעולם של היום - אני מתכוון מילולית, *מהיום* אפילו הג'וקר נחשב לתמים ושפוי. אני לא מטריד אחרים, אבל פנוי להטרדות רלוונטיות
E ExLibris499 New member 9/11/16 #11 למה? למה ככה?!?!? העולם השתגע רק בגלל שטראמפ נבחר?!?!? חחח אתה לא צריך להטריד אף אחד.....תן לטראמפ כבר לטפל בזה!
למה? למה ככה?!?!? העולם השתגע רק בגלל שטראמפ נבחר?!?!? חחח אתה לא צריך להטריד אף אחד.....תן לטראמפ כבר לטפל בזה!
ס סתם קשקן New member 9/11/16 #4 מחפש נשלטת סקרן מאוד, נמשך לצד השולט ללא ניסיון רב, מחפש בת זוג לצעידה ולהתנסות משותפת פרטים נוספים בפרטי
מחפש נשלטת סקרן מאוד, נמשך לצד השולט ללא ניסיון רב, מחפש בת זוג לצעידה ולהתנסות משותפת פרטים נוספים בפרטי