הכרויות, חיפושים, ואבידות

SissyToLady

New member
היוש,

אני "סיסי" - (גבר סטרייט שאוהב להיות "אישה" במיטה).
אני יפה, סקסית, כנועה וצייתנית.

מסקרן אותך ?
צרי קשר במייל: [email protected]

יעל,
השפחה הכנועה שלך

מחפש סטאז'

לפני כמה ימים הכרתי בחורה... במהלך הסקס ביננו..היא ביקשה ממני להכאיב לה.. מכות..טפיחות בישבן...משיכה בשערות..צביטות בפיטמות.. גיליתי שכל הקטע של לחלק לה פקודות ולהכאיב בצורה מבוקרת.די מדליק אותי מאז עשינו את זה עוד כמה פעמים...וניראה לי שאני רוצה להכנס לנושא יותר לעומק קראתי מאז כמה סיפורים בנושא.. יש מקום שעושים בו התמחות בנושא..מסטאר ושיפחתו? או לפחות אופציה ללמוד מנסיונם של אחרים בנושא?

avikzar

New member
דומיננטי בבחור כנוע עד 45

נשוי- אקטיבי ודומיננטי - 58 185/90 בנוי טוב מנוסה - עם כלי גדול ועבה מתא - מחפש בחור פסיבי כנוע - ללא מעצורים - שיודע לקבל - רזה/חטוב ולא שעיר - עד45 -פנוי בבקרים/צהרים -לקשר סקס קבוע ולא מחייב- לרציניים בלבד גם לחסרי נסיון - מסירת סוללרי בהמשך הכרחית

bibil

New member
אולי זה לא המקום אבל...

במסגרת למודיי אני עוסק המון בצילום ואולי יש כאן מישהו או מישהי שמעוניינים להצטלם עבורי בכול דרך שתבחרו. עירום, חלקי, מסכות, תחפושות ורעשנים.

Crazy50

New member
אוהבת חזק

אני חדש ונדהם ממה שהולך פה. בת 40+ שנדלקת מזה שנושכים, קצת מכים, ממזמזים חזק בכל המקומות. שמנמונת ציצים גדולים ואינטליגנטית תוכל לעזור לי?

SissyToLady

New member
היוש,

אני "סיסי" (גבר סטרייט שאוהב להיות "אישה" במיטה).
יפה, סקסית, כנועה וצייתנית.
מחפשת אישה דומיננטית.
מסקרן אותך?
צרי קשר במייל - [email protected]

יעל,
השפחה הכנועה שלך.

Z o d i a c

New member
כזה בדיוק גם אני רוצה!

אם אפשר בלי פרווה על הגב/עורף/כתפיים וניסיון!!

yamyam113

New member
נשואה ורוצה לגוון... אל תחפשי רחוק.

נשואה ורוצה לגוון...נראת מיליון דולר ואף אחד לא מעז להתחיל איתך... את לא צריכה לחפש יותר...... שילחי הודעה ויהיה לך מעניין.

yamyam113

New member
רוצה קשירות וסקס אנלי פרוע?

רוצה קשירות וסקס אנלי פרוע? שלחי מסר ולא תתצטערי........

yamyam113

New member
נשואה ומחפשת גיוון?.... מצאת...

אם את נשואה ומחפשת גיוון. נראית חבל על הזמן אבל אין לך את האומץ להתחיל.... שילחי לי מסר.

כן במועדון ביפו רואים הרבה סאשנים

בעיקר של עבדים ומלכות:) אבל לפעמים גם של אדונים ושפחות:)

למעלה