הכרויות, כשיש בן/בת זוג בתמונה.

spaysi8

New member
הכרויות, כשיש בן/בת זוג בתמונה.

מה אתם חושבים על הכרויות אפלטוניות?
כלומר, להצטרף לקבוצה בפייסבוק, או אפליקציית הכרויות, על מנת להכיר חברים..
מקום המיועד ברובו להכרויות לצורך מין או זוגיות, אבל אתם נמצאים בו כדי להכיר אנשים ולהפיג שעמום.
האם לגיטימי?
האם בתור בני הזוג הייתם מקבלים, או חושדים?

ebi83

New member
מקום שמיועד להכרויות זוגיות- פה חשדתי.

אם רוצים לחפש אנשים להכרות כללית ואפלטונית יש ים דרכים.

למה להכניס את הראש למיטה חולה?

88סול

New member
נשמע כמו צרה צרורה

בקושי דרך האתרי הכרויות אפשר למצוא קשר רציני.. אז לחפש שם חברים חדשים?
יש דרכים טובות יותר להכיר אנשים חדשים.
לדעתי אם זה קורה בקשר, צריך לשבת ולדבר על זה.

EdisonGirl

New member
מסכימה עם קודמיי

לא מכירים חברים באתרי/קבוצות/אפליקציות/מפגשי הכרויות, שנועדו למטרת מציאת בן או בת זוג.
אפשרי? אולי. אבל נדיר.
יותר הגיוני שזה יעשה רק נזק למערכת היחסים.

בשביל מה יש פורום? משפחה? חברים משותפים? קבוצות כלליות בפייסבוק? זו הכתובת להפגת שיעמום.

אולי אני יחידה בדעה, אבל לא רואה בזה שום בעיה

אם יש אמון בין בני הזוג, והחצי השני רק רוצה להכיר אנשים למטרת חברות, אין בכך שום בעיה. צריך לסמוך.

מצד שני, אני גם חושבת שבסדר להכיר עוד אנשים למטרות מיניות כשנמצאים בזוגיות, אז אולי הדעה שלי לא ממש תופסת פה..

Any991

New member

שאלה טובה- יש בזה אולי קצת מתכון לצרות כי הקבוצות האלה בפסיבוק/ואטספים/פורומים כל מיני מיועדות מראש למטרה אחרת.
אבל בכל זאת אני לא בטוח שזה יכול ליצור חשש לערעור זוגיות קיימת. אם קיימת זוגיות הדדית וחזקה, ואם הצד שרוצה להכיר
אנשים נוספים בקבוצות הללו ,מעריך את הקשר הזוגי ומודע לקיומו אז לא אמורה להיות בעיה. העניין הוא שתמיד יש סיכוי קטן ואז אפשר לפנות לקבוצות כאלו שמיועדות להכרה של אנשים באופן כללי או בעלות מכנה משותף סביב נושא ולא סביב זוגיות דווקא

spaysi8

New member
אז אספר למה העליתי את השאלה

גיליתי שיש המון אנשים שעושים זאת, ולא הבנתי איך זה הגיוני שבן/בת הזוג לא חושדים או מקנאים.
אבל אז חשבתי לרגע- הרי העולם השתנה, אנחנו 24/7 במחשב, בכל האפליקציות והאתרים למינהם, אנשים מחפשים ליצור קשרים, כי מה לעשות שפנים מול פנים זה קורה פחות ופחות.. אז הם מחפשים בכל פלטפורמה אפשרית.
אני באמת למדתי שלא כולם עושים זאת מכוונה זדונית, ויש אנשים שבאמת רק מחפשים להכיר חברים (כמו למשל פה)..

למעלה