הכרויות למטרת זוגיות/חברות/שיחות נפ

ronnyi

New member
הכרויות למטרת זוגיות/חברות/שיחות נפ

שלום,הנני בת 34 רווקה אשר חולה בסרטן,דבר שמקשה בחיי היום יום להכיר אנשים.מאוד אשמח להכיר מישהו במצבי לקשר זוגיות ארוך תווך וכמובן גם נשים/גברים לחברות שיחות נפש תמיכה הבנה והקשבה,הבדידות יכולה להיות לפעמים הדבר הקשה ביותר להתמודד איתו ומולו.... ידוע לי כמה קשה יכולה להיות ההתמודדות עם מחלה זו ואין לי ספק שכאשר עוברים אותה יחד, כל דבר קשה ככל שיהיה נראה הרבה יותר קל פשוט ובר ביצוע (בלשון המעטה כמובן) לכן אשמח לקבל תגובות מכל אחד אשר יהיה מעוניין גם להכיר אותי או יתרה מזו לעזור לו/לה להכיר לפי נתונים בסיסיים שיכולים להוות בסיס לחברות טובה אמיתית ותומכת. לכל המעוניין/ית:[email protected] תודה ושיהיה ערב נעים ורק בריאות לכולם-אמן.

רוני יקרה../images/Emo140.gif

מאוד שמחה שמצאת את דרכך אלינו, תמיד תפגשי כאן אנשים שהסרטן נגע בנו בצורה זו או אחרת, לכן אני כל כך מבינה את מה שעובר עליך. אני כמובן אשמח מאוד להיות לך אוזן קשבת, תוכלי לספר לי את סיפורך האישי וכמובן לשאול כל דבר ולספר על שעובר עליך. אשמח לספר לך את סיפורי, אם תהיי מעוניינת. אם תרצי באופן אישי, תוכלי לעשות זאת במסרים האישיים בתחתית הודעה זו, או לכולנו בפורום. בטוחה שכולם ירצו להכירך.תבחרי את הדרך המתאימה לך חמודה. בטוחה שתמצאי כאן חום ואהבה רבה. שולחת לך חיבוק של אומץ, אור ושלווה
איילת האביב

rubber duck

New member
ממשיך את דברייה של אילת

הפורום הוא מקום מפגש אמנם וטוירטואלי אבל גם מאד מציאותי אנחנו כאן בשבילך ומילה לגבי הכירויות הסרטן אינו מקל מחד אבל מאידך הוא דבר זמני בחייך ומעבר לכך היכרות היא לא רק פונקציה של מחלה אלא פונקציה של רצון אל תהססי לצאת לבלות ולהנות אני מאמין שבדרך זו יהיו כאלו שיראו בך בת זוג לגיטימית ונהדרת ולא יראו במחלתך מכשול
שרון

rubber duck

New member
למה ברוגז ???

שרון נהנה מהחיים
ולא ברוגז עם אף אחד ( למעט הדיוט אחד שמטריד אותו על רק משפטי ודיי מטופש ) שרון

מלמלה

New member
הי רוני

אכן טוב שמצאת את דרכך אלינו אשמח לשמוע ממך וגם להשמיע או בקיצור "שיחות נפש" כפי שהגדרת

למעלה