הכרויות - נט

murphy

New member
שאלה לי אליכן הבנות...

אני שומע על ימין ועל שמאל על כל מני סיפורי זוועות על בחורים באתרי הכרויות עד כמה הם רק מחפשים סקס, והם לא רציניים ועוד כל מני סיפורים מרטיטים (ולא לחיוב) יש לי שאלה לאותן בנות, ואני מבקש כנות, כי הכנות פה חשובה: האם לאחרונה סיננתן מישהו, ולא בגלל משהו שהוא אמר בשיחה איתכן? אלא בגלל משהו בכרטיס שלו או אולי בגלל התמונה שהוא שם? או אולי בגלל איזושהי דעה קדומה שיש לכן לגבי משהו מסויים שהוא כתב? יכול להיות שמראש אתן פונות או מגיבות רק לאותם בחורים שכנראה מראש מקבלים המון תגובות/פניות כי יש להם תמונה מדהימה בכרטיס שלהם? או בגלל שהם רשמו משהו מסויים בכרטיס ? ובגלל שגם ככה יש להם המון פניות, האגו שלהם מתנפח והם מנצלים את העובדה הזו ומתייחסים לבנות שפונות/מגיבות אליהם בהתאם? יכול להיות ששווה לנסות, אולי פעם אחת לפנות/להגיב דווקא לבחור שבזמנים רגילים לא הייתם פונים/מגיבים לו ומי יודע, אולי דווקא הוא יתגלה כבחור הרציני שאתן כל כך מתלוננות שהוא חסר?

עבר הרבה זמן מאז שהייתי פעילה באתר כלשהו, אבל

ברור שיש פרמטרים לסינון. יסלחו לי אלו שנופלים בקטגוריות הסינון, אבל הגדרתי מראש שאנשים שאינם רווקים (כלומר נשואים,גרושים או אלמנים), שאינם משכילים (לפחות סטונטים לתואר ראשון באוניברסיטה כלשהי), או נמוכים ממני לא יוכלו לפנות אלי כלל... מעבר לזה סיננתי הודעות שנפלו בהן שגיאות כתיב צורמות, או שנוסחו בצורה עילגת, או שנוסח הכרטיס היה עילג ביותר... היו עוד כמה שיטות סינון (הקשורות לתחביבים נדמה לי), אבל אני כבר ממש ממש לא זוכרת.. השורה התחתונה היא שמצאתי את אהובי, החצי השני שלי, "ממש לפי הזמנה"...

murphy

New member
ברור שיש פרמטרים לסינון

אבל אם שוב ושוב אני קורא פה תלונות של בחורות ששוב ושוב נופלות על פסיכים אולי הגיע הזמן לחשוב מה לא בסדר בשיטת הסינון שלהן? או לחילופין במקום להתלונן על הפסיכים לשים לב האם יש מישהו שהן בקשר שהוא ממש לא כזה ועדיין נדחה שוב ושוב כן כמו שהבנת אני כותב מניסיון אישי (כפול) בתור הלא פסיכי שנדחה* שוב ושוב ושומע מהבחורה את כל הסיפורים על הפסיכים שהיא כן נפגשת איתם * נדחה הכוונה מבחינת להיפגש, כל פעם יש תירוץ אחר למה לא

Lir האחת

New member
../images/Emo41.gifחבל מאוד..

שנושא השיחה החשוב והמעניין שהועלה כאן נדד למקומות אפלים. בכל מקרה, לדעתי האינטרנט בהחלט מעניק את האופציה, ומהווה כמקום, להכרויות. אבל מה שחשוב לקחת בחשבון, זה שצריך לקחת את כל מה שקורה במסגרת הנט בצורה "קלילה" ולא ברצינות רבה מידי. למה? כי עד שלא נפגשים פנים מול פנים, אי אפשר לדעת כלום. לכן, אם אתה מדבר עם בחורה ואתה רואה שהיא לא ממש בעניין להתקדם הלאה, פשוט "תזרום" הלאה. [כמה שאני שונאת את המילה הזאת, אבל היא הייתה ממש מתאימה להקשר הספציפי
] אין לך מה להיעלב/להיפגע/ לחשוב יותר מידי... כן כן, לא לא. כמו שאמרתי, ישנם פרמטרים לסינון. לכל אחד יש. לדעתי האישית אף רצוי מאוד שיהיו, במיוחד כשיש הרבה סוגי טיפוסים בנט, וכל אחד מחפש אחר הטיפוס שלו. פשוט תן לזה צ'אנס ואל תיקח "סירוב" ללב או בצורה קשה, כי אחרי הכל אתה לא באמת מכיר את אותה הבחורה, והיא ממש לא מכירה אותך.

murphy

New member
האמת היא שאת השאלה הזו

כתבתי אחרי שני מקרים (בהפרש קטן ביניהם מבחינת זמן) של בחורות שהתחלתי לדבר איתן שלא דרך אתרי ההכרויות ובעוד שהן סיפרו לי על כל המניאקים והסוטים למיניהם שיוצא להם לקבל מהם הודעות באתרי הכרויות לי הן אמרו שאני ההיפך הגמור (עובדה גם שבעוד הם נמחקו על ימין ועל שמאל אני נשארתי ברשימה ואיתי המשיכו לדבר) אבל ברגע שהשיחה הגיעה לנושא "פגישה", היא התמוססה מהר מאוד כל פעם בתירוץ אחר או ביפוי (מלשון לייפות) של דברים שכנראה לא רצו לומר המסקנה היחידה שנשארה לי כרגע להסיק היא, שאותן בחורות מחפשות (אפילו שלא במודע) דווקא אחרי המניאקים, בעוד ש"הילדים הטובים" נשארים מאחור כלומר מצד אחד "מתעלמים" מהם ומצד שני שואלים איפה הם (סוג של תסמונת הידיד)

למעלה