הכרויות

פיצקלה

New member
הכרויות

אני 15 שנה מאז הקשר האחרון שלי לא מצליחה ליצור קשר אמיתי ורציני מה עושים?

את יודעת, זה מצחיק...

אני יושב לי וקורא את השאלה שלך - שמתי לב שאת גם חדשה פה.. אז WELCOME, ואני שם לב שאת כביכול מבקשת חוות דעת אסטרולוגית, אבל אין שום פרט אסטרולוגי בשאלה! מה המזל? מה תאריך הלידה? שעה?... אני חושב שאת די זקוקה לייעוץ פסיכולוגי - וזה כבר לא מעניינו של הפורום... אני אישית ממליץ לך לשבת ולשחזר את הקשרים האחרונים... למה ה ם לא הצליחו? אני לא מאמין בלהאשים את האחרים - כשאדם נכנס למצב מסויים, הוא הוא האשם הבלעדי (למרות שנורא קל להאשים את החברה, את השכן, אפילו התקשורת תמיד אשמה, אה?) לכן ייתכן שאין לך קשר רציני 15 שנה כי את לא מצליחה לבנות אחד כזה - עכשיו השאלה היחידה היא - למה? תנסי לבדוק באמת מה הבעיות שלך במערכות היחסים האחרונות.. את מוצאת גורם משותף??? אני בטוח שכן! תעבי על זה... ייתכן שאת פשוט מפחדת להיכנס למערכת יחסים רצינית ומדחיקה את זה... כמובן שזה מתבטא במערכות יחסים שטחיות.. למה את מפחדת לבנות קשר? יתכן שהייתה לך טראומה מהקשר ``הרציני`` האחרון - וייתכן שזה משהו מיסטי יותר - ספק גילגיול חיים קודם... ויכול להיות שזה סתם מעבר אורנוסי פלוטואי שעושה לך בעיות... מה שזה לא יהיה - עד החתונה זה יעבור ;-) אז עד אז... תנסי ללמוד מאותן חוויות כושלות, להרוויח שיעור אחד או שניים חינם על החיים, ותמשיכי הלאה! קחי נשימה - וקדימה! שבי B-)

פיצקלה

New member
הבנתי

מסתבר שבארץ הזו יש עוד הרבה פנויים/יות שלא מצאו את בני זוגם וזה לא מראה על משהו במיוחד גילי ה- 30 + , איך שלא יהיה ענין אסטרולוגי זה לא מדע מדוייק כך שאסור להסתמך על דברים מסוג זה לפעמים זו קריאת מחשבות ...אמרו חכמנו שלמראית עין לזווג בן עם בת קל אך למעשה קשה ..

לא נראה לי שהבנת אותי נכון :cool:

אני בחיים לא אמרתי שאסור להסתמך על דברים מסוג זה! להיפך - כדאי! אבל זה כמובן צריך הרבה תשומת לב - יותר ממה שמישהו בפורום יכול לספק לך... בשביל זה צריך ייעוץ אישי... אבל אני באמת לא רואה משהו רע במצב שלך... ייתכן שאת פשוט תלותית מידי בבני הזוג, ולכן מחפשת מערכות יחסים יציבות וארוכות טווך - וייתכן שהחיים מנסים ללמד אותך קצת על התנסויות ``קלילות`` יותר... וכל עוד לא תלמדי את השיעור - לא תעברי את המבחן בהצלחה! ייתכן שפוט את נמשכת לבני זוג שדורשים ממך מרחב מחייה, כי הפכים נמשכים, אבל לך מרחב מחייה - אין! TAKE IT EASY, BE HAPPY :) שבי, THE ONE & ONLY...

Tal_Ya_Tal

New member
שבי, B-) יותר פשוט לבקש פרטים

אולי פשוט תבקש ממנה פרטים, שבי ותגאל אותה מסקרנותה?! כי מה שאתה אומר לה בערך וכאילו, רק מחזק את הספקות שלה לגבי אסטרולוגיה. ;-) ו..לא שכחתי! אענה לך יותר מאוחר L&L TALYA

אולי כדאי לפגוש את הסיבה - ובאומץ

במקום לתת לך עצות כאלה ואחרות שממילא מן הסתם חשבת עליהן כבר עם עצמך אי אילו עשרות פעמים, אומר לך רק זאת : ראשית, יש כאן בעייה. 15 שנה זה באמת הרבה זמן, וכנראה ישנו כאן איזה לופ שחוזר על עצמו, ומונע ממך הן להתקרב מספיק כדי לגעת במקום העמוק הזה שבאמת מוכן לתת למישהו אחר צ`אנס, והן כדי להבין ולראות מאיפה הוא מגיע. זה לא נורא, זה אנושי, אבל אם לא עובדים על זה - זה לא משתנה, כי מן הסתם כבר בנית לא מעט חומות והסברים סביב המקום הזה, שלא ממש נותנים להגיע אליו. אז במקום לחפש הסברים שטחיים כאלה ואחרים - למה שלא תעשי מפת לידה מקצועית, בפגישה אישית ? זה המעט שאני - שכן לפורום הזה הגעת, ולא לאחר - יכול להציע לך. מפת לידה היא בעצם קוד אישי המראה לנו את המודלים הפנימיים שלנו הקשורים לזוגיות, להורות, ולתפיסת ה`אני` - אפשר לראות שם או לפחות לנסות) היכן דברים נתקעו, איזה פחדים מפעילים אותך במקום הזה, ואפילו מה ניתן לעשות (כן כן)כדי לפגוש אותם באומץ, ולראות איפה זה מתחיל. שכן, זה בדיוק מסוג המקומות שאסטרולוגיה יכולה להראות תמונת מצב גדולה, די שלימה, ואולי אפילו מלאה : ומהמקום הזה אפשר להחליט לאן הולכים, ואיך. יאיר

למעלה