הכרות: אתם מוזמנים...

coacain

New member
הכרות: אתם מוזמנים...../images/Emo13.gif

אני קרספה - זה אומר התלתל (שיש לי על הראש + עוד כמה) crespa מתאמנת באבדה כבר 3 וחצי שנים (קורדה כתומה) התחלתי להתאמן אצל בדואינו בבאר שבע (מדהים) המשכתי עד היום אצל איזאק בתל אביב (גם מדהים, אבל בצורה שונה) בברזיל הייתי לפני שנתיים ומקוה לנסוע גם השנה באוגוסט (יש סדנאות מדהימות שתיים מהן של מסטרנדו דואנג'י) בברזיל התאמנתי גם ב"קפואירה ברזיל" - כל כך שונה כל כך מהיר ואינטנסיבי - אבל אי אפשר לדעת הייתי רק באימון 1 - קיבלו אותנו(ואת גפן/נמורדו) כך כך יפה. מה החוויות שלכם עד עכשיו ממגוון הקבוצות שיש? מי היה כבר בברזיל? ובבקשה לא רק מאבדה , זה מעניין לדעת מה אתם חושבים!!

Kalimac

New member
אז מה אם אני מאבאדה, תתבעי אותי!

אותי מכנים Gato Branco, החתול הלבן השכונתי. התחלתי להתאמן בשלהי אוגוסט 1999 בירושלים ומאז עברתי תלאות רבות ואימונים בכל רחבי הארץ. אני מתאמן אצל איזאק בת"א מכורח המרחק ורמת האימונים כבר בערך שנתיים לאחר תקופת גלות של שנה (אל תשאלו) ולאחרונה החלפתי חצי חגורה לצבע סגול. ברזיל הו ברזיל, ביתי השני. לאחר שלוש שנים, אי אפשר לומר שלא נשאר חלק ממנה בלב. אוהב את המקום, ואף על פי שעוד לא יצאתי מתחומי ריו, אני בטוח שעוד ייצא לי להכיר את שאר הארץ המופלאה. עוד שאלות?

Me

אני Tanajura, שזו דרך עקיפה לקרוא לי bunda (תחת)
התחלתי להתאמן לפני 8.5 שנים, הייתה תקופת פרישה באמצע כך שנטו אני מתאמנת 6.5-7 שנים. החלק שלפני אותה פרישה אצל סורפיסטה ב CDO בנס ציונה, תל אביב וראשון לציון, חגורה צהוב-כחול, והחלק שאחרי (והנוכחי) באבאדה אצל איזאק בתל אביב, חגורה כתום-כחול טריה מלפני כמה ימים. החוויות שלי משתי הקבוצות.... יש הרבה ואין מספיק מקום להתחיל לפרט
ההבדלים קיימים, בכל קבוצה יש את התחומים שאני מעדיפה ואת התחומים שפחות. בשורה התחתונה, קפוארה זה קפוארה, וכשעושים את זה מאהבה זה העיקר. ברזיל - מסתמן שכנראה אטוס בפעם הראשונה באוגוסט הקרוב... די מתרגשת מהמחשבה, אבל עוד חזון למועד ונחכה לראות אם זה בכלל יצא לפועל. אבל נראה לי שאחרי כל הזמן הזה צריך לספוג את האווירה בבסיס האם

AbadaSapinho

New member
עוד אחד מאבאדה ../images/Emo105.gif

יו ! קוראים לי אמיר (חמודי < שם ישן ) Sapinho בקפואירה ומשמעות המלה = צפרדעון
o_O .. חחח ...ואני מתאמן אצל Potro ולעיתים קרובות אצל Comedia . גר בטבעון ...יותר נכון בבסמת טבעון.אני חושב שבעוד 3 חודשים ימלאו לי 5 שנים ב Capoeira .. וכל שנה אני מגלה משהוא חדש .. משהוא שגורם לי לחוות את הרגעים הראשונים שלי ב Capoeira משהוא שגורם לי כל פעם מחדש להאחז ב Capoeira . עדיין לא נסעתי לברזיל אבל אני מקוה לנוסע באוגוסט הקרוב ...
היתי כבר בחו"ל דרך משהוא שהתארגן דרך הCapoeira לפני שלוש שנים בערך, עם Gato branco מישראל. מסטראנדו דואנג'י ברנסיו שפולטה ועוד 2 מיסטרים מ אנגולה << משלחת ברזיל . Katana מיפן . ואם אני לא טועה שני קפויראסטים ( תקן אותי Gato branco אם אני טועה ) מאוסטרליה מקבוצת קפואירה אחרתT_T . אז היתי קורדה צהובה .. חחח ... חתיכת הפתעה בשבילי אפילו כאשר שאני חושב על זה עכשיו ... במקרה ואתם חושבים לכם ... פףףף חגורה צהובה וכבר שלחו אותו ... הרבה כבר אמרו לי את זה אז אני רוצה להבהיר משהוא .. המפגש היה מין מפגש שלום לזכרו של סופר שנפטר ( לא זוכר ) ו כאשר רצו לשלוח מייצגים אז בחרו את נועם (Gato branco ) כיהודי ואני למי שלו יודע ערבי בדוי.. לא מזמן השתתפתי בתחרות ועליתי לשלב ה 8 ! התחילו הסדנות שלנו כבר עם Mestrando Deunde !!! הBatizado שלי בשבת הזה וכמובן שכולם מוזמנים .. יהיה שמח מצחיק ומשעשע .. תסמכו עליי ! מהסיבה אני אוהב את הקפואירה כל כך .. ועוד סיבה שעוד מעת 5 שנים בשבילי אז נסעתי היום ועשיתי קעקוע .. ממש חמוד ! זה כאב אנשים ... עשיתי ברגל ימין קרוב לעצם הבולטת שליד הקרסול .. ! טוב טוב דיברתי הרבה ... ההמשך יבוא ! May the spirit be with us ALL ! אוהב את כולם .. Sapinho

PureTemptation

New member
מה לעשות שרובנו ככולנו פה מאבאדה?

אני אדוה, Bencao= בתרגום חופשי לעברית זה ברכה, אבל בעיקרון בנסאו זו אחת הבעיטות הישירות בהן משתמשים באבאדה, נקראתי על הבעיטה הזו מכיוון שכשהייתי מתחילה בעטתי אותה המון (המון המון המון) והחליטו לקרוא לי ככה. אני מאבאדה באר שבע (
) לא הייתי בברזיל, תכננתי אבל זה לא ייצא כי הקדימו לי את הגיוס, אז גם אם אני רוצה אין מצב לכך בקרוב, אולי אחרי הצבא. אני מתאמנת באבאדה כבר 4 שנים ברציפות, אני כתומה טרייה, ו... זהו? לילה טוב.:)

גם אני ../images/Emo3.gif

מותר למתחילות על לכתוב? Pintada- מנוקדת, עקב הכתמים שהשמש נתנה לי בפני. חגורה לבן-צהוב, אבאדה, מתאמנת אוטוטו שנה בת"א אצל איזאק. עברתי אאל"ט 5 סדנאות, בטיזדו אחד מלפני כמה ימים. לא הייתי בברזיל, אבל נו מה, אלוהים גדול....

Forever NemeSh

New member
סתם כי בא לי לדבר.... ../images/Emo3.gif

טל, Tulipa= צבעוני, הפרח.. אדום בד"כ (אבל לא רק) למה? כי כשאני מתאמנת אני נהיית אדומה כולי, כשאני מובכת אני נהיית אדומה כולי.. ו... אני אדומה
מבחינתי אגב יש לזה משמעויות נוספות.. אלה פילוסופיות שלי על עצמי.. מתאמנת עוד מעט שנה, אצל איזאקי באבאדה ת"א (כבוד!!) בטיזאדו היה ביום שבת האחרון.. חגורה צהוב לבן, ראשונה.. ו... בברזיל... לא הייתי עדיין, אבל אלוהים גדול וכשיהיה כסף וזמן מתאים אני מאמינה שאסע

למעלה