הכרות בפורום

הכרות בפורום ../images/Emo9.gif

יאלה הצטרפו לחגיגה
שם: גיל: עיר מגורים: הישרדות הכי טובה (העונות לא של הארץ): קצת על עצמכם: אייסקיו: מסנג'ר: תהנו
מצורף קטע קצר מהפרק הראשון

יאללה מצטרפת! :)

שם: טל גיל: 16 עיר מגורים: נשר הישרדות הכי טובה (העונות לא של הארץ): עונה 10!! =)

גם אני פה :}

שם:עומרי גיל:16 וחצי עיר מגורים:רחובות הישרדות הכי טובה (העונות לא של הארץ):10!! סטפני שליטה
קצת על עצמכם:בונה אתרים

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif הנה אני ../images/Emo6.gif

שם: רוני גיל: 14 וחצי עיר מגורים: חיפה הישרדות הכי טובה (העונות לא של הארץ): וואו שאלה קשה. אני לא ראיתי הרבה עונות אבל אני אוהבת את 15. ואת 11. קצת על עצמכם: אוהבת לצחוק. מעצמי בעיקר D: וחולה על ג'יימי מעונה 11
אייסקיו: לא משתמשת. מסנג'ר: [email protected]

Koki Girl1

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif

שם:דניאלה גיל:16 עיר מגורים:
הישרדות הכי טובה (העונות לא של הארץ): 2 ו10

yarden777

New member
../images/Emo13.gif

שם: ירדן גיל: 16 עיר מגורים: אליכין הישרדות הכי טובה (העונות לא של הארץ): 2, 12 ו-6
מסנג'ר: [email protected]

adidusg

New member
ועלייי

שם: עדי גיל: 14.5 הישרדות הכי טובה: עונות 2,6 משו על עצמי: מכורה לפוטושופ ומנהלת שני אתרים!!

Jen74

New member
גמני פה! ../images/Emo9.gif

שם: ג'ן גיל: 33 עיר מגורים: שפלה הישרדות הכי טובה (העונות לא של הארץ): רואה פרק פה ופרק שם, לא ממש עוקבת. קצת על עצמכם: עבדתי בהפקה של הישרדות ישראל במשך כמה חודשים, עובדת קבלן, לא שייכת ישירות להפקה. אייסקיו: יש אבל כמעט ולא עובדת איתו. מסנג'ר: [email protected]

גמאניי

שם: אודי גיל: 15+ עיר מגורים: מגדל העמק הישרדות הכי טובה (העונות לא של הארץ): לא ראיתי קצת על עצמכם: אין מה.. אייסקיו: 324724048 מסנג'ר: אין..

sdisblos

New member
שלום

שם: אלון גיל : 17 עיר : באר שבע הישרדות הכי טובה : עונה 8 (במילה אחת - בוסטון רוב)

Fairywitch

New member
הנני כאן../images/Emo140.gif

שם: חנה גיל: 31 עיר מגורים: חיפה הישרדות הכי טובה (העונות לא של הארץ): 7, 8, 13 קצת על עצמכם: מתעצלת
אייסקיו: אין מסנג'ר: חסוי

o r e l i

New member
מצטרפת לחגיגה :]]]

שם : אוראלל גיל: 15 וחצי הישרדות הכי טוובה: עונה 10 הכיי נדירה..ואחריי זה 8.. איסיקייו? מסנגר? אחלה תווכנוות..
מחכה כבר שיתחיל הישרדות הישראאלי.. אמ..מישו יודע באיזה שעה זה?

efif1212

New member
מצטרפת גם ../images/Emo9.gif

שם: אפרת גיל: 19 עיר מגורים: חיפה הישרדות הכי טובה (העונות לא של הארץ): 13
וגם עונה 10 הייתה מעולה.

ronpos

New member
גמאני מצטרפת ../images/Emo9.gif

שם: רון גיל: עוד 5 ימים בת 14
עיר מגורים: כפר יהושע הישרדות הכי טובה (העונות לא של הארץ): 10 קצת על עצמכם: רוכבת 6 שנים על סוסים
אייסקיו:אין מסנג'ר:במסר

שלום לכולם

שלום לכם, והנה הפרטים שלי, אני מקווה שזה מספיק.
שם: ארד. גיל: 28. עיר מגורים: תל אביב-יפו. הישרדות הכי טובה (העונות לא של הארץ): העונה ה-8. קצת על עצמכם: אני חולה באפילפסיה, מטופל בתרופות לאיזון(לשיפור) המצב, נמצא בתהליך של אילוף כלבה שבסופו תעזור לי לגלות ואולי למנוע התקפים קשים במיוחד. עובד בחנות צילום 4 שעות ביום, שלושה ימים בשבוע. אייסקיו: מסנג'ר:

היי חבר'ה

שם:רועי גבאי גיל:25 עיר מגורים:שפלה הישרדות הכי טובה (העונות לא של הארץ):כל העונות פשוט מרתק קצת על עצמכם:עובד כמאבטח טיולים ומגיש עזרה ראשונה מזה כ3 שנים מתנדב במשטרה במחוז ת"א בקרוב מתחיל גם להתנדב במשמר הגבול. דוד ל4 אחייניות נפלאות. אייסקיו:פרטי מסנג'ר [email protected] (רק תשלחו בקשה במייל לפני שאתם שולחים בקשה על מנת שאני יאשר אותכם)

היי מקגיוור

רק רציתי להגיד שההודעה שלך רגשה אותי, ומקווה שהאילוף יצליח.

עונה

שם: חסוי גיל:18 עיר מגורים:אזור ת"א הישרדות הכי טובה (העונות לא של הארץ): לא ראיתי עונות שלמות,ראיתי פרק פה, פרק שם.. מסנג'ר: מי שרוצה שיבקש

Joe Louis

New member
סבבה

שם:עידן גיל:16 עיר מגורים:האיים הקריבים. הישרדות הכי טובה (העונות לא של הארץ):לא יודע לא ראיתי,איפה באמת אפשר לראות? קצת על עצמכם:שורד ביום יום.

למעלה