הכרות עם יוגה

Sdvig

New member
הכרות עם יוגה

בעיקרון בזמן האחרון אני די מתעניינת ביוגה, והייתי רוצה להתחיל ברמה הפרקטית. שתי שאלות: הראושנה- האם אתם מכירים מקומות טובים באזור נתניה והסביבה הקרובה? השנייה- נראה כך שרוב המתרגלים יוגה הם בעלי מבנה גוף די רזה. אני כבעלת עודף משקל (לא משהו מטורף) תוהה האם זה יקשה עלי? אשמח אם תעזרו לי, ותעודדו אותי קצת. תודה מראש.

karnit2005

New member
הכרות עם יוגה

באתר חוגל תוכלי למצוא מקומות-www.hoogel.co.il זה תלוי בגמישות של בן אדם עצמו ולא קשור עים שמן או רזה יש בקבוצה שלי אנשים שמנים שהם לא פחות גמשים מרזים את צרכה לעשות מה שטוב לך

anatina

New member
עידוד

את בהחלט יכולה לתרגל יוגה גם עם עודף משקל, ואם תתמידי זה גם יוכל לעזור לך לרזות אם תרצי.

ריקי29

New member
כפר ויתקין או מכמורת

בכפר ויתקין יש את סטודיו מלה. שם מלמדים בעיקר אשטנגה שהיא יוגה דינמית, אבל ניתן למצוא שם גם סוגים שונים כמו צ'י קונג, chilout yoga, האטה ועוד. אם את רוצה עם פרטים תשלחי לי מסר. יש גם את שמעון ממכמורת שהוא מלמד רק אשטנגה ונחשב למסטר בתחום. לגבי עודף משקל, אין עם זה שום בעיה. בהצלחה!

anatina

New member
צ'י קונג זה לא סוג של יוגה

זה צ'י קונג. ואם כבר בצפון- אין על שמעון בן אבי.

ריקי29

New member
צ'י קונג זה יוגה סינית

והאנרגיה בין המורה לתלמיד היא שעושה את ההבדל. כל מורה יכול להיות טוב לתלמיד אחד ופחות טוב לאחר. הכל תלוי במה שהמורה נותן לעומת מה שהתלמיד מחפש.

anatina

New member
סליחה אם לא הובנתי נכון

לא אמרתי שצ'י קונג זה רע- רק שזה לא נחשב (אצלי) לסוג של יוגה, ואני מכירה את ההגדרה לכך כ"התעמלות סינית". בכל מקרה אינני מבינה גדולה בצ'י קונג, וייתכן שאני טועה. וכמובן שלכל אחד מתאים משהו אחר- יש כאלה שבכלל יתחברו יותר לריקודי בטן, אמנויות לחימה... לא צריך להיות אובססיבי בשום דבר

פראנה

New member
עידוד נוסף

אם את יכולה לנשום - את יכולה לעשות יוגה. אחרי שתתחילי זה יראה פחות קשה ואני בטוח שתהני. אום שלום

למעלה