הכרות עם ילדים שאומצו מהסביבה

הכרות עם ילדים שאומצו מהסביבה

קודם כל, אני פסיפלורה הישנה, אבל עם כל הענין עם הסיסמאות החדשות של תפוז,
מפה לשם יצא שהתחדשתי.

כשהבכורה אומצה, היה לי מאוד חשוב להפגיש אותה [גם] עם ילדים שאומצו,
היה לי חשוב שזה יהיה בסביבתנו.
זה מאוד עזר לי כשהגענו לשלב ההסברים על איך מרחיבים משפחה - או באמצעות לידה או באמצעות אימוץ.
אז יכולתי לתת כמה דוגמאות מכל צד, והיו מספיק דוגמאות לכל דרך.
עד היום, לעיתים כשהיא פוגשת ילדים חדשים [או לא חדשים], מעניין אותה לדעת אם הם אומצו או נולדו במשפחתם.

עם הקטנה אני מודה שכבר פחות השקעתי בכיוון הזה, אבל עכשיו אשמח להכיר לה ילדים בני גילה שאומצו.
אז אם יש כאן בפורום הורים מאמצים לילדים בסביבות גיל 5 מאיזור המרכז [יותר ספציפיות בפרטי],
אשמח להיות בקשר ולהיפגש.
מוזמנים לפנות במסרים או כאן.

חג שמח!

הי פאסיפלורה,חג שמח!

ההודעה שלך מיותמת כבר יומיים וחצי.
אני ממש מקווה שענו לך במסרים.
אחרת זה פשוט עצוב שהפורום זנח צדדים חברתיים וחבריים והפך לאינפורמטיבי בעיקר.
הבן שלי יותר מפי שניים מגיל 5,אחרת ברצון הייתי מתאמת איתך.
ואני חושבת שהמחשבות שהבעת לגבי הנחיצות של פגשות בין מאומצים הן מתאימות ומתבקשות.
שוב חג שמח!
ולילה טוב.

נוני 75

New member
הי :)

אני גרה באזור השרון, הבן שלי בן שלוש, לא יודעת אם זה מתאים מבחינת הגיל אבל גם לי חשוב שהוא ייפגש עם ילדים מאומצים, האפרוח חברותי אז אולי זה יעבוד

תודה על ההתייחסות.

את תמיד שמה לב להודעות שנשארות "בודדות" ומגיבה אליהן.
למעשה עד עכשיו לא הגיעו פניות במסרים, כך שפרט לנוני החמודה לא היו פניות.
זה באמת מעורר את השאלה למה, חייבת לומר שזה די הפתיע אותי.
נכון שזהירות תמיד מתחייבת, אבל אני מניחה שניתן לקשר די בקלות את הניק החדש שלי לניק הישן.
ונכון גם שצמצמתי את החיתוך של קהל היעד [גיל ומיקום], ועדיין אני מניחה שיש כאן קנדידטים מתאימים.
בסופו של דבר אני חושבת שזה נובע מכך שבגיל חמש הסטינג של החברים כבר די קבוע ומיושב. כשמגיעים לארץ, וסמוך לכך, כל הנושא של האימוץ "חם" ומאוד בראש מעייניך, ויש הרבה יותר התעניינות והתעסקות בנושאים הנוגעים לאימוץ. אני מניחה שרוב המשפחות שאימצו ילדים שגילם באזור 5, נמצאים כבר לפחות 3 שנים כאן בארץ, וכבר שרויים עמוק בשיגרת היומיום, ואולי פחות מתאים להם להיכנס כרגע לחברויות חדשות אינן בסביבה המיידית.

אני אכן מצטערת שלא עשיתי זאת עם הקטנה בשלב יותר מוקדם, אבל מצד שני גם רגועה מבחינה זו שהיא מכירה מספר רב של ילדים שהם חברים של אחותה הגדולה ובאים לעתים מזומנות אלינו הביתה.

אבל אני כן ממליצה להורים ליצור את הקשרים האלה [ראיתי כבר שעוד מישהי הוסיפה פניה לגבי ילד בן 9]. אני חושבת שזה תורם ללגיטימציה הפנימית שהם נותנים לתהליך, ומגבה בעובדות את ההסברים שלנו לגבי הדרכים של הרחבת המשפחה.

בכל מקרה, הדלת שלנו פתוחה, ואנחנו אוהבים לארח, את מי שמעוניין מוזמן ליצור קשר.
המשך חג שמח!

הי פסיפלורה

ראשית תודה על המילים החמות.
וחוץ מזה...איך לא עלה בראשי-"פסיפס" וגם "אומץ לאמץ" מארגנים מדי פעם ימי כיף למשפחות מאמצות. אני מניחה שלכולם שם יש מוטיבציה להתחבר ולהכיר,כדאי לך ליצור איתם קשר. לא בעייה למצוא דרכי התקשרות לעמותות האלה דרך גוגל. מאמינה שתמצאי מבוקשך עם משפחות שמעוניינות כמוך.שיהיה בהצלחה.

KallaGLP

New member
באמת חבל שלא הייתה היענות לפנייתך.

אנחנו כיום חיים בחו"ל ובכל מקרה הילדים שלנו כבר גדולים, ואני מאמינה שגם רבים אחרים כאן לא הגיבו בגלל נסיבות משלהם שבגללן זה לא התאים כרגע ולא כי סתם לא טרחו.
אני מקווה שבהמשך עוד יופיעו משפחות מתאימות.

fatfat

New member
ויתכן שמיעוט התגובות הוא גם פונקציה של החג

והעובדה שחלק ניכר מהקוראים מבלים ו/או נופשים מחוץ לבית.

China8

New member
אנחנו נשמח להתחבר כשנגיע לארץ

מתכננות חופשה בארץ בחודשי הקיץ ונשמח מאד להכיר!
אצור בשמחה קשר לפני שנגיע.
הבת שלי בת 5.5, מדברת קצת עברית אבל ילדים יודעים להסתדר בכל שפה

נשמח

זה כל כך נכון, ילדים יכולים לגמרי לתקשר גם בלי שפה ורמאלית משותפת.
תרימי דגל כשאת מגיעה לארץ!

עדכון משמח!

שלום לכולם.
אני שמחה לספר לכם שבהמשך להודעתי, עד עכשיו התקבלו 2 פניות בשרשור זה [צ'יינה, זה כולל את הפניה מכוונת-העתיד שלך!
], 3 פניות במסרים אישיים, וטלפון אחד!
[ועוד תגובות מחממות לב כאן בשרשור, גם ממי שלא רלוונטי עבורו
]
זה נחמד מאוד, ובהחלט יש פוטנציאל מיפגשים והתחברויות!
כמובן שהדלת פתוחה', ואשמח לשמוע מעוד אנשים בעלי ילדים בגיל המדובר,
אבל סתם רציתי לעדכן אתכם.

אני שמחה לדעת שעוד אנשים רואים כמוני בהפגשת הילדים דבר ראוי ורצוי.

חג שמח!

China8

New member
רשמתי לפניי

בעיניי חיבור של ילדים שאומצו הוא חשוב גם לילדים וגם להורים. בסין איננו מכירים הרבה משפחות מאמצות לצערנו, אלא רק בספרים.
וכמובן שניצור קשר לפני ביקורנו בקיץ

למעלה