הכרות קלה

הכרות קלה

אני כמעט בת ארבעים. אמא לארבעה ילדים. הילד הרביעי שלי שנולד לפני שלשה חודשים והוא עם ק"פ אמיתי ברגל שמאל. אנחנו מטופלים בבי"ח רבקה זיו בצפת אצל ד"ר לב-אל.גם הוא מטפל בשיטת פונסטי. לפני שבוע עברנו ניתוח להארכת הגיד בהרדמה מקומית. עבורי זו היתה חוויה קשה מאד. ניצן (בעלי) טוען שאת זריקת ההרדמה צריך לתת לאמא, גם בברית מילה אם אפשר... אני מורה לכיתות יסוד. לא מקובל לאמר, אבל אני מאלו שנהנות מהעבודה שלי... עד כאן

ברוכה הבאה

אני אמא לרועי בן 9 חודשים ולפני ניתוח להארכת גיד עדיין לא ידוע אצל איזה רופא . נשמח עם מעתה תהייה שותפה פעילה ותתרמי מהנסיון שלך בכל תחום וכמו כן גם בשיטת פונסטי כפי שרופא שלך עובד(כבר למדנו פה שיש גירסאות שונות לפרוטוקול ) נילי

שלום לך וברוכה הבאה

גם לנו יש ארבעה ילדים מקסימים וילדינו הרביעי יאיר נולד עם ק"פ דו צדדי ואנחנו מטופלים בבית-חולים "אסף הרופא" בשיטה המשולבת. בברכה אמא של יאיר.

בוקר טוב,

האם את יכולה להוסיף את הפרטים על הרופא ובית החולים ב"מיפוי מרפאות ק"פ"? בבקשה? ועוד בקשה, בפעם הבאה שתהיי שם תבקשי מהרופא לתלות את הפלייר של הפורום שלנו... הוא מופיע במאמרים ומידי פעם בטגליין. זה יהיה מעולה. הארכת הגיד של אושרי היתה הדבר הכי טראומטי בישבילי. בעיקר כי לא נתנו לי להיות איתו. (בברית החזקתי אותו עם עודד). טוב שאנחנו אחרי זה. איזה כיף שאת אוהבת להיות מורה. הלואי שלאושרי תהיה מורה שתאהב מה שהיא עושה. זו עבודה כל כך חשובה. ברוכה הבאה, שוב. ויום נפלא אני

אז עכשיו יש לנו נציגה צפונית ../images/Emo13.gif

כדאי שתשלחי פרטים על בית החולים והטיפול לאיהאב כדי שיוסיף למיפוי המרפאות (תוכלי לקרוא במאמרי הפורום). ואני כל כך מסכימה איתך שהרבה פעמים יותר קשה להורה מאשר לתינוק ששוכח מהר. ההורה זוכר לכל החיים...

וואו , אני מורידה בפניך את הכובע.

א. ארבעה ילדים, נראה לי מכובד ב. להיות היום מורה????, גם אני מורה במקצועי אבל לא עובדת כרגע במקצוע, נראה אולי בשנה הבאה..... ספרי קצת לאיזו כיתות, אני למדתי א- ו איפה את מלמדת? את לא חייבת. את מוזמנת לשלוח לנו את רשימת התאריכים של הילדים שלך ובמיוחד של זה האחרון בכדי שנוכל לחגוג וירטואלית לפחות, ואולי, אולי אם יצליח בסוף להתהוות איזה מפגשון, את כבר מוזמנת. לילה טוב אורית

|

אני מורה בבי"ס יסודי בכיתה של 23 תלמידים. עכשיו את בודאי מבינה איך וכיצד זה שאני נהנית מעבודתי. הבן ה"קלאב פוטי" שלי ששמו נטע, נולד בא' באדר - תאריך שאני מאד אוהבת. ובאשר למפגשון - אם תחליטו מתי שהוא להיפרד ליום מהעשן ומה"שלמת בטון ומלט" של המרכז,לבוא לצפון, להנות מהירוק, להחליט שלא מפחדים מהפקקים בדרך חזרה ולא מפחדים להיות במקום שרואים את דגלי החיזבאללה - יש לי מקום נחמד להציע לכם למפגש. אנחנו מגיעים מעט למרכז וגם אז זה לשישבת לראות את הסבים, להנות ולחזור.ובכל זאת,
על ההזמנה החמה. שיהיה לך סוף שבוע מוצלח, אורנית.

גווניבר

New member
שלום לך!!

אני נולדתי לפני 22 שנים עם קלאב-פוט דו"צ. את מוזמנת לקרוא את הסיפור היותר מפורט שלי במאמרי הפורום.

Adoushi

New member
אורנית

שלום לך וברוכה הבאה למשפחה. אני איהאב אבא ללידיא בת שבעה חודשים, נולדה עם ק"פ דו-צדדי ומטופלת אצל ד"ר בור בב"ח העמק. נשמח להחליף איתך מידע, חוויות והרבה עידודים וחיזוקים. שלך, איהאב

ברוכה הבאה, אורנית../images/Emo20.gif

אני אמא של טל בן השש. אנחנו אחרי ניתוח ק"פ שני של העברת גיד. בהצלחה לך. כאן בבית החם הזה תוכלי לקבל תמיכה רבה וגדולה, יעל

למעלה