הכרות ראשונה עם LED ZEPPELIN אני מתחיל...

הכרות ראשונה עם LED ZEPPELIN אני מתחיל...

הימים האלה מעלים לי הרבה זיכרונות. לפני בדיוק 20 שנה ביקשתי מחבר טוב שלי שיקליט לי כמה שירים טובים על קלטת (קסטה), כן קסטה לא היו לנו דיסקים. הוא הקליט כמה שירים טובים של pink floyd, Deep Purple ועוד כמה טובים והשיר הרביעי היה Stairway To Heaven לא הכרתי את הלהקה ולא את השיר הזה. מאוד אהבתי שירים רועשים והשיר הזה לא כל כך מצא חן בעניי ולכן כל פעם שהגעתי לשיר הייתי מעביר קדימה, אבל מה לעשות זה לא דיסק ו Stairway To Heaven הוא שיר ארוך אז אחרי כמה פעמים נמאס לי והתחלתי להקשיב לו. אחרי כמה פעמים התאהבתי בשיר ורצתי לשאול את החבר מי מה מו? הוא אמר לי שזה ההההשיר של להקה בשם led zeppelin. באותו היום קניתי את התקליט הראשון שלהם שאחריו הגיע כל הסידרה. הקניה הכי מרגשת הייתה של ההופעה בקלטת וידאו The Song Remains The Same. היינו צרכים לנסוע לת"א לקנות אותה והתחלקנו בתשלום ארבעה חברים שכל שבוע הקלטת הייתה אצל מישהו אחר, בסופי שבוע נפגשנו לראות אותה ביחד. בגיל 17 נסעתי לת"א לעשות קעקוע של המלאך אבל היו חסרים לי 10 שקלים אז ויתרתי. לפני ארבע שנים סגרתי מעגל ועכשיו הוא יושב תחת כבוד גדול על הכתף שלי. עכשיו חסרה רק לי רק ההופעה הזאת! אני מקווה שיהיה המשך

M e n s R e a

New member
רעיון מצוין לשרשור

גם דרכי עם הלהקה החלה בסטרוואי, שמעתי חבר מנגן אותו על גיטרה, אהבתי, שמעתי את השיר ולמדתי לנגן אותו. אבל לקח איזה שנה שנתיים עד ששמעתי את השיר שבאמת הכניס אותי לחפירה בדיסקוגרפיה של הלהקה-Babe, I'm gonna leave you. בעקבותיו הלכתי וקניתי את האלבום הראשון שלהם, ואחרי שראיתי שיש שם עוד שירים מצוינים, החלטתי להמשיך עם זה. לקח לי איזה 5 שנים להשלים את הדיסקוגרפיה

אלונורה

New member
פעם אחת לפני הרבה שנים....

הייתי נערה צעירה
(חחח, ממש לא בלונדינית, שיערי שחור משחור, אבל תפוז מפלים את הברונטיות) , נדמה לי שבת 15, יצאנו לטיול שנתי, זה היה אחד הטיולים המדהימים שחוויתי בחיי, התחברתי (לא במובן ההוא מניאקים) לאחד המוזרים של הכיתה, מגודל שיער, שבדר"כ התרחק מכולם, ולא "התערבב" אז אחרי יום מתיש, הוא השאיל לי אוזניה אחת של הווקמן שלו, והשיר היה "' WHOLE LOTTA LOVE" איך שהשיר התנגנן התחיתי לקפצץ לרקוד ולהשתגע, אני זוכרת את האנרגיה שתקפה אותי, והשילה ממני את כל העייפות.... וזהו משם זה התחיל, הבחורצ'יק הזה לימד אותי מה זו מוסיקה טובה..... אין לי מושג מה קורה איתו היום. הכי מצחיק יהיה שהוא אחד מחברי הפורום

ledgirl

New member
רק לפני שנה...

אני לא יכולה להגיד "פעם", כי בסה"כ אני בת 15. אבל זכור לי שהתחלתי עם Immigrant Song ואז Black Dog, סטירווי, וכל הלהיטים. לא התייחסתי יותר מדי ברצינות, האמת שזה הרגיש לי הרבה יותר מדי כבד. אבל אחרי חודש בערך חברה שלי קנתה לי את לד זפלין 2. לאט לאט ובזהירות התחלתי לשמוע, בהתחלה צעדים קטנים ולאט לאט ממש התאהבתי בכל שיר ושיר. אחריו בא לד זפלין 3, פרזנס, לד זפלין 1, האוסס, פיסיקל גרפיטי, וthe song remains. חסרים לי עוד הרביעי (כן כן, דווקא הוא) והשמיני. וגם קודה. בעצם אשמח לכל הדיסקוגרפיה שיצאה להם אי פעם. מרגע לרגע אני אוהבת אותם יותר, ונהנת להשמיע גם לחברים.. ולהורים שפעם בלשון המעטה לא אהבו את לד זפלין ועכשיו מחבבים מאוד.

אלונורה

New member
המשפט הראשון שלך ../images/Emo24.gif חמוד...

זה יפה שיש פה מגוון של גילאים .... משעשע

gal9218

New member
גם אני רוצה!

זה היה לפני שנה וכמה חודשים קראתי תור של אבי סינגולדה ב-ynet נראה לי על הסולואים הכי גדולים בהיסטוריה וכמובן שהוא הזכיר את stairway to heaven אז החלטתי להוריד אותו כי תמיד שמעתי עליו אבל אף פעם לא הורדתי אותו כי אמרו לי שלד זפלין זה רוק כבד ואף פעם לא התחברתי לזה כ"כ, אבל בכל זאת הורדתי אותו ואחרי שכל פעם שהתחלתי לשמוע עצרו אותי כי זה שיר ארוך הייתי בטיסה בדיוק טסתי לבולגריה (לא לכיף אבא שלי עובד שם לא כ"כ כייף בבולגריה) בטיסה שמעתי את כולו והתחברתי אליו ממש וכל הזמן שמעתי אותו בבולגריה וכשחזרתי לארץ החלטתי להוריד עוד שירים הבא שהורדתי היה immigrnat song ואליו לקח לי מלא זמן להתחבר אבל בסוף זה קרה והורדתי עוד ועוד שירים עד שבסוף זפלין היו חלק בלתי נפרד מהיום שלי באוטובוס בבית בכל מקום גם בשעור אם הייתי מצליח לעבוד על המורה והחלטתי שאני מספיק שירים כדי לקנות דיסקים כי אף פעם אני לא קונה דיסקים לפני שאני מכיר מספיק שירים ואז מחקתי את כל השירים מהמחשב התחלתי לקנות דיסקים ועכשיו אין לי אפילו שיר אחד שהורדתי. זהו.

למעלה