הכרות...

הכרות...

לפי מה ששמתי לב פתאום יש פה עוד אנשים.. ובכללי בואו נראה מי כאן... אתם מוזמנים לענות.... שם: גיל: מאיפה בארץ: מעצב אהוב מהגרסה המקורית: מעצב אהוב מהגרסה הישראלית: תחביבים: אתם מוזמנים להוסיף עוד.... שלי: שם: יוליה גיל:16 מאיפה בארץ: ראשון לציון מעצב אהוב מהגרסה המקורית: ליאן, קלואי, קארה סאון, ג'יליאן, אוסטין! מעצב אהוב מהגרסה הישראלית: קשה להחליט עדיין, בנתיים אלון או אופיר.. אבל בטוח לא משי! תחביבים: מעצבת קצת.. ומנגנת בפסנתר. P:

MR Lordi

New member
עונה! ../images/Emo13.gif

שם: פיליפ גיל: כמעט 16 מאיפה בארץ: כרמיאל מעצב אהוב מהגרסה המקורית: ליאן, רמי, ג'יליאן, כריס מארץ' מעצב אהוב מהגרסה הישראלית: לא יודע עדיין... תחביבים: כל מיני

שקדולה

New member
../images/Emo6.gif שלום

שם: שקד גיל: 16 מאיפה בארץ: חיפה מעצב אהוב מהגרסה המקורית: אוסטין , דניאל וסוביק , כריסטיאן . מעצב אהוב מהגרסה הישראלית: אלון תחביבים: משחק , שירה , עיצוב אופנה , סטיילינג , סרטים וכ'ו ...

Einav YD

New member
עונה ../images/Emo8.gif

שם:עינב גיל:13 מאיפה בארץ:יישוב שקרוב לחיפה. מעצב אהוב מהגרסה המקורית:ליאן,כריסטיאן,ג'ליאן ואוסטיןD: מעצב אהוב מהגרסה הישראלית:האמממ.אלון!הוא כל כך חמוד
תחביבים:שופינג,ריקוד,שינה.

LizStar

New member
../images/Emo210.gifחדשה וכאלה ^^

הגעתי לפורום בכלל הגרסא האמריקאית,על הגרסא הישראלית אין לי פשוט מילים,פשוט מזעזע :\ שם: ליז גיל: עוד חודש 15 מאיפה בארץ: פ"ת-מרכז מעצב אהוב מהגרסה המקורית: ליאן מהעונה ה-5,ואוסטין וג'יי מהעונה הראשונה.אבל בעיקר אוסטין. מעצב אהוב מהגרסה הישראלית:אין ולא יהיה . תחביבים: צילום [סטילס],ציור,נגינה...

IkMfNiY

New member
בכיף :) ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

שם: יעל
מאיפה בארץ: חיפה
מעצב אהוב מהגרסה המקורית: אוסטין, ג'פרי [למרות שלא ראיתי את עונות 2 ו3 במלואן], רמי. [מסתבר שאין לי מועמד מועדף מהעונה ה5]. יעל

oFka7

New member
^^

שם:אופיר גיל:16 וחצי בקרוב מאיפה בארץ:צפון:p מעצב אהוב מהגרסה המקורית:כריסטיאן,ליאן וג'יי D: מעצב אהוב מהגרסה הישראלית:אם כבר...אז יואב כי הוא בובי^^חחח תחביבים:כל מה שקשור לאופנה:)[באמת, הכל]

למעלה