הכרות

הכרות

שלום סמדר ולכולם שמי אורלי וגם אני הובחנתי כחולת לופוס אבל אצלי ההשפעה מתבטאת בכליות. בעוד שבועעים אני צריכה לעבור ביופסיה כליה. האם יש מישהו בפורום שיכול קצת להרגיע לגבי הביופסיה? יום נעים

הי אורלי ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה לפורום המקסים שלנו. אני עברתי ביופסיה בכליות. הטיפול עצמו הוא לא נורא (נותנים זריקת הרדמה מקומית ולא מרגישים כלום). משך הטיפול כולו (כולל הכל מסביב) הוא בערך 15-20 דקות (יכול להיות גם פחות). מזה אין לך מה לחשוש. אני מקווה שהתוצאות יהיו טובות יחסית ושתרגישי טוב. תשארי כאן ותעדכני אותנו, שיהיה לך יום מקסים, עדית.

הכרות אורלי

עדית ,תודה רבה לך שמחתי לשמוע באיזה בית חולים ביצעת את הביופסיה?

הי אורלי ../images/Emo39.gif

הדסה עין כרם בירושלים. אם לא אכפת לך אשמח לדעת בת כמה את. אצלי הבעיה בכליות התגלתה כשהייתי בת 26. להתראות ויום נעים, עדית

עדית יואב

אהלן עידת בוקר טוב, אני בת 28 . זה התפרץ אצלי במהלך הריון. ואני הולכת לבצע את הביופסיה בתל השומר. המשך יום נפלא.

ל3

New member
הי אורלי

ברוכה הבאה לביתנו החם והמקסים. שמחה שהיצטרפת לשורותינו ומקווה לראות אותך פה הרבה. אני לא התנסתי בבדיקה הזו אך אני יודעת שבביופסיה לוקחים דגימה קטנה מהכליה עצמה. הבדיקה נעשת בהרדמה מקומית כך שאין לך ממה לחשחוש ולא נראה לי שתרגישי כלל משהו. תעדכני אותנו בהמשך על התוצאות טוב?

champ

New member
היי אורלי! ../images/Emo140.gif וברוכה הבאה לפורום!

אני בטוח שתגלי שהגעת למקום
מקסים!!! צ´מפ.

gaia20

New member
הי אורלי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

לא חויתי עד היום בעיות בכליות, טפו טפו טפו..., ולא עברתי ביופסיה אני לא יכולה לשתף אותך בניסיון רק אוכל להגיד לך שלא משנה מה תעברי אנחנו כאן בשבילך, תומכים כל הזמן...

simi2

New member
היי אורלי...

אני מאוד מבינה את החשש שלך ליפני הביופסיה .אצלי את הדגימות נילקחו מהגב העליון זה לא היה נעים אבל לא כ"כ נורא.כמו שעידית ציינה זה: מיתבצע בהרדמה מקומית,תהי אופטימית..אני אמורה לעבור ניתוח לפרוסקופי- להוצאת החצוצרה השמאלית ואני מאוד מפחדת .אבל בגדול אני מאמינה שחיב, להיות טוב!

דיקור סיני

אהלן זו שוב אני , אורלי אולי מישהו בפורום יכול להמליץ על רופא טוב שמטפל בדיקור סיני על סמך ניסיונו...

למעלה