הכרזה...מקווה שזה בסדר לפתוח שרשור

הכרזה...מקווה שזה בסדר לפתוח שרשור

בכל מקרה למרות ש30 עדיין לא הוציאו את הקליפ לTIW מסתבר שהם כבר בהכנות לקליפ הבא שלהם לשיר : HURRICANE !!!!! הם דיברו על זה בVMA וג'ארד אמר שזה הולך להיות קליפ מאוד מאוד מאוד מאוד סקסי O: אני לא יכולה לחכות ונראה אם זה יהיה הגרסא עם קניה או לא... http://www.mtv.com/news/articles/1647807/20100914/30_seconds_to_mars.jhtml וידאו http://www.mtv.com/videos/news/5725...ars-video-very-sexual.jhtml?xrs=share_twitter
חח אז מה אתן אומרות ?

RenanaD

New member
ממש! נמאס לי שהוא עושה את השטויות האלה!

"אוי, תראו איזה חתיך אני, איזה רזה אני, אילו עיניים יפות יש לי. הנה, אני ארים את החולצה כדי שתוכלו לראות. ויותר חשוב - כדי שתצלמו אותי ותעלו את התמונות לאינטרנט וכלללל העולם יראה אותי טופלס וירייר. כי אני סקסי ושווה וחולה לעצמי על התחת". (כן, אני כן חושבת שהוא הגבר הכי יפה בעולם
אבל האגו שלו הורס הכל. זו ממש לא הצדקה)

orLeto

New member
מה??

הוא לא אמר את זה...אין לו אגו!! הוא מדהיים!! ♥

RenanaD

New member
להגיד שיש לו אגו זה הכי אנדרסטייטמנט שיש

כשאומרים לו בראיונות שהוא נראה טוב הוא טוען שהוא לא רואה את עצמו ככה, אבל זה בולשיט. הבנאדם מודע לעצמו ברמות, ולגמרי לא טורח להסתיר את זה. ההפך. תראי לי קליפ אחד נטול קלוז-אפ היסטרי על העיניים שלו... שלא לדבר על ההתערטלות החלקית ב-FY. בהתחשב בעובדה שהוא האחראי הראשי בערך על הרעיון לקליפ, הצילום, הבימוי, העריכה וכל אספקט-הפקתי-אחר, אז כן, הייתי אומרת שהוא תקע את עצמו שם. בכל הקליפים. או אם מישהו אחר עשה את זה, אז ג'ארד לא טרח להתנגד ולהוציא את השוטים האלה. אז שלא יבלבל את המוח. וחוץ מזה, ידוע שהוא כתב שיר שלם על העיניים שלו... A Beautiful Lie הוא באמת A Beautiful Eye
(השורה האחרונה היתה בדיחה... לאנשים יש נטיה לא להבין אותי
)

orLeto

New member
זה לא ככה..

הוא עושה מה שטוב ללהקה...וזה יוצא מדהיים!! ♥

orLeto

New member
אני לא!!!

אתן עוד תכירו אותי אני מקווה במפגשלושים ותבינו שאני הבנאדם הכי לא תמים שקיים!!!

RenanaD

New member
את כן, אם את באמת מאמינה שהוא נטול אגו... ../images/Emo13.gif

orLeto

New member
טוב..ככה..

זה באמת יכול להמשך עד שנה הבאה..אני או אתן לא נשנה את הדעה שלנו...אז לא משנה...

בקטנה אור, הכל בצחוק ../images/Emo9.gif

אנחנו כבר נתראה במפגש. כל מה שאנחנו אומרות על ג'ארד זה מאהבה. רק שתדעי לך

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif לאהוב מישהו זה להיות מודעים לחסרונות, כי

כאלה תמיד יש, ולקבל אותם בכל זאת
(בורחת למקום מסתור כדי שאנני לא תביא לי כאפה שאני חופרת
)

אני מדמיינת אותו

ממזמז את עצמו במראה כל בוקר
ולכל המופתעים, מה שרננה אמרה נאמר בצחוק. על אף שבטוח שזה מה שהוא חושב על עצמו. אחרת לא היה לו כל כך הרבה זמן מסך/פוקוס על העיניים בכל קליפ וקליפ שלהם

חחחחחחחחחחחח בתכלס אני

לא מבינה איך בנאדם שנראה כמוהו יכול להיות לא מודע לעצמו זה ברור שהוא יודע שהוא נראה טוב..אולי הוא מנסה להסתיר את זה בראיונות כדי שיעריכו אותו בגלל כישרון ולא יופי . וצודקת הוא בתור זה שמפיק את רוב הקליפים שלהם באמת צריך לכלול את שאנון וטומו בצורה שווה מספיק העובדה שהוא היחיד שמדבר בראיונות והם כמו עציץ .. מקווה שיהיה שינוי כלשהו בקליפים הבאים (אממ הוריקן !!! ).

למעלה