הכרזה!!!

וואי זה בדיוק אני!

"מזל דגים שייך ליסוד המים, ולקבוצת המזלות המשתנים. ואכן, הדגים משתנים כל הזמן, בגלל שהצירוף של המים הזורמים והצורך לנוע כל הזמן חזק מהם. כוכב נפטון שולט על מזל דגים, והופך את השהות איתם לתחושת שהות ליד חוף הים: לפעמים המים צלולים, בהירים ושקטים, לפעמים סוערים ובעלי גלים גבוהים, ולפעמים עכורים וסוחפים. מצבי הרוח הדגיים שונים ומשתנים, אבל כמעט תמיד אפשר למצוא אצלם עצב נסתר, עגמומיות מסויימת שנמצאת מתחת לפני השטח ומחפשת לה מוצא. אולי בגלל העובדה הזו, רבים מהדגים אוהבים לכתוב, בעיקר שירה. יש משהו לירי וטרגי בדרך בה הם מסתכלים על המציאות. בכלל, הדגים נחשבים למזל אמנותי מאוד בעל דמיון מפותח, עם יכולת הבעה מדהימה, בעיקר בתחום המשחק. נפטון מאפשר לדגים להשתנות ולחקות בני אדם ודמויות עד שהם כמעט הופכים להיות הם עצמם. יכולת החיקוי וההפנמה הדגית כל כך מדהימה, עד שלפעמים נדמה שהדג מקבל את אישיות האיש שלידו. העובדה הזו מאפשרת להם להיות ממש 'חיות במה' ולהצליח בתחום התיאטרון, כמו גם להיות מטפלים מסורים מאוד, ולעבוד עם אנשים אחרים בצורה קרובה ואמפתית. הרבה ממבני הדגים הם עובדים סוציאליים: היכולת שלהם להרגיש את האחר ולתת לו את מה שהוא צריך הופכת אותם למטפלים אמיתיים, ובכל התחומים. לפעמים ינצלו הדגים תכונה זו ויהפכו לנוכלים מדהימים, שיצליחו לרמות גם את הספקנים הגדולים ביותר... "

DredLox

New member
: \

גם די דומה לי...בלי הקטע של השחקן מצוין, וכל היצירתיות.. אני סתאם הפכפך ודכאוני : \

למעלה