הכרתי אותו

Bee Hoppy

New member
הכרתי אותו../images/Emo25.gif

באינטרנט בחור חמוד רווק בלי ילדים אנחנו לא באותו הסטאטוס הרגשתי שיש בו משהו שמזכיר לי את עצמי חשבתי שאולי הוא הנפש התאומה שלי אבל הוא כנראה לא ממש חשב כך. היו לנו שיחות אל תוך הלילה מאד נעימות וגם קצת התכתבנו במסרים. הוא בהתחלה רצה מיד לפגוש אותי ואני...דחיתי. אמרתי קודם נדבר דיברנו-היה נעים. שלחתי לו תמונה והוא.... כתב לי שזה לא מה שדמיין. חשבתי שהתאכזב... אמרתי לו-אולי לא ניפגש.... נפגעתי. הרגשתי דחויה... ואז נרגעתי וחזרנו לשיחות אבל... לא קבענו להפגש. נראה לי שהוא חושש. שזה לא זה. הוא כתב לי שמשהו בו כבה שאין בו אהבה שאף אחד לא אוהב אותו..... כתבתי לו שהוא לא נותן צ'אנס..... חבל. מה עושים?

אורזמן

New member
../images/Emo39.gif את רוצה לתת צ'אנס ... ?

אחלה. לא הולך, מקסימום הכרת עוד מישהו מהאינטרנט.

Bee Hoppy

New member
../images/Emo4.gifאני רוצה -והוא

רוצה עוד קצת זמן.... מה לעשות? להתנפל עליו?

niva99

New member
חיצוניות/פנימיות.

נושא מורכב ביותר. ואין מה לעשות-שני אנשים יכולים לאהוב את הראש והפנימיות האחד של השני. אבל אם לא קיימת משיכה מינימלית-זו בעיה. לפי מה שהבנתי -לאחר משלח התמונה לבחור היה טרן
וזה לא אומר לגביך שאת לא מושכת-אלא פשוט שלא היתה כימיה. אפשר לברר בשיחה איתו את הנושא . ואם תתרשמי שאין מה לעשות בנידון-אז עם כל הצער שבדבר ממשיכים הלאה...

Bee Hoppy

New member
כימיה

אני ממש לא מאמינה שניתן לבדוק כימיה דרך תמונה. אני מאמינה שאפשר בתמונה לראות או מישהו ממש לא מוצא חן לי נדמה שיש כימיה בשיחות הטלפון מאד נעים לשנינו הוא גם אומר את זה. נדמה לי שיש גם מתח מיני באוויר יכולנו לעשות את זה בטלפון... אני רוצה להפגש הוא-עדיין לא. זה חונק...

niva99

New member
את צודקת .

אי אפשר לראות כימיה בתמונה. כוונתי היתה-שהבחור מיד ראה שאינו נמשך (או שמין הסתם דמיין אותך אחרת). אני מבינה את אכזבתך מתגובתו ואת הרגשת המחנק. מאחלת לך שתתגברי עליו.

Bee Hoppy

New member
התגברתי אבל....../images/Emo8.gif

אנחנו בקשר עדיין טלפוני תחושת המחנק כבר עברה לי מזמן.... וזהו. מקווה לטוב.

למעלה