הכרתי בחורה חביבה וחמודה אבל...

הכרתי בחורה חביבה וחמודה אבל...

היא רוצה ידיד .ואמרה לי שבמהלך התקופה אולי נשדרג את הקשר .תלוי ברצינות שלי . היא אמרה לי שהיא חושבת שיחסים טובים בנויים על אינטרס הדדי .ואני שואל מה עם אימון הדדי וכבוד הדדי .האים קשר הוא באמת אינטרסנטי לשני הצדדים .מה עושים

magenta73

New member
מה עושים?

לדעתי האישית, עוזבים את זה ועוברים לבחורה אחרת... אני מאמינה באהבה. אמיתית. מי שמאמין באהבה, אמיתית... מאמין בכבוד ואמון... לאו דווקא באינטרסים... ברור שבכל קשר שיהיה לך, אתה תשאר בו כי הוא נותן לך משהו. ועדיין... זאת לא המטרה הראשונית. לדעתי לפחות.

מקסימה1

New member
אתה לא רוצה ממנה ידידות

אז אל תתפשר. כאישה אני יכולה להגיד לך שגם אם היא פגועה והיא לא מאמינה בגברים, לא ניראה לי שזה מה שהיתה אומרת לך אם היית ממש מוצא חן בעיניה. אם אתה מרגיש שהיא שווה חיזור, אז חזר אחריה באלגנטיות, כדי שתבין שאתה בחור רציני ואם אתה לאמקבל פידבק תוך שבועייים לדעתי, היעלם לה ואז תראה אם היא תחזור. אבל- אף פעם אל תציג את עצמך כידיד שלה. פשוט אל תדבר על זה. ואם היא מעלה את הנושא תאמר לה שאתה לא מעוניין איתה בידידות, אלא ביותר מזה. נשים אוהבות גברים אסרטיביים ויותר מזה גברים שמחזרים אחריהם. באלגנטיות!!!

magenta73

New member
נשים אוהבות גברים אסרטיביים?

מאיפה הבאת את זה? יש הבדל בין גבר שיודע מה הוא רוצה והולך לשם, ומחזר אחרייך, לבין אסרטיביות. הרבה פעמים גברים אסרטיביים עושים בדיוק את הפעולה ההפוכה ממה שהם רוצים ולמעשה מבריחים את הנשים בגלל שהם אסרטיביים מידי.

אני לא אוהב שמציבים לי תנאים אפילו.

אם היא מקסימה אני חושב שבחורה רוצה גבר היא לא משחקת איתו בתנאים מקדימים .אפשר להנמיך ציפיות בתחושות אבל לא במילים שאולי לא במקומם .אולי אני טועה בנות אולי בנויות אחרת .כל קשר הוא פוטנציאלי אבל למה לרוץ במילים קדימה כבר ההתחלה .זה גורע מהקסם.

אורזמן

New member
כבר מההתחלה

היא עושה לך תנאים. מה יהייה בהמשך... תקבל פרס על התנהגות מסויימת? תעבור הלאה, לאחת שבאמת חביבה בהצלחה

פטושקי

New member
בחורה מיושבת ושקולה - בחורה כלבבי

ואפילו חביבה וחמודה לפי התרשמותך האישית. אז לשם מה ליחס משקל רב כל כך לאמירתה שכשלב התחלתי היא מעוניינת בידיד והיא אפילו הוסיפה שבעצם כל האופציות פתוחות, בהתאם להתפתחויות והאינטרסים המשותפים. בוודאי שבכל זוגיות בריאה קיימים עניינים/אינטרסים המשותפים ל2 אנשים (בחורה חכמה). אז מה שמפריע לך בעצם זה שהיא היתה ישרה ואמיתית ואמרה את שחשבה, כשאתה אישית היית מעדיף שהיא תשחק אתך בחתול ועכבר, ואת מחשבותיה האמיתיות תשמור לעצמה, הלא כן? אגב, אתה יכול להבטיח או להתחייב בפנינו שלו היית שומע מפיה את המשפט "אני מעוניינת בבן זוג רציני למטרת נישואין", לא היית מתקפל ובורח?

למעלה