הכרתי בחור

bad girl201

New member
הכרתי בחור

בצ'ט, החלפנו תמונות, הוא אמר שאני נראית סבבה וביקש גם את הטלפון שלי והתקשר למחרת... הפעם האחרונה שדיברנו הייתה אתמול באיי סי, אבל מה- הוא נראה לי נורא ביישן, ואני לא רגילה שאני צריכה לעשות את רוב העבודה: למה הכוונה? הוא רומז ממש בעדינות שניפגש, אבל כאילו מחכה שאני אציע...אז הצעתי שניפגש מתישהו והוא אמר "בכיף, מה דעתך על יום שישי?" זו דוגמה אחת..אני מעוניינת להכיר אותו (הוא ממש מוצא חן בעיני) אבל לא יודעת איך להתנהג במצבים כאלה כי לא נתקלתי בבחורים כאלה ואני לא יודעת מה לעשות...לא רוצה להיראות נלהבת מדי, ומצד שני לא רוצה לשדר את המסר שאני לא מעוניינת...מה עושים במצב כזה?

Cobe Anan

New member
אין כזה דבר `נלהבת מדי` לבחור ביישן

זה דבר ראשון. דבר שני- ברגע שהוא יהיה על קרקע מוצקה, כלומר תבהירי לו שאת מעוניינת בו ושיפסיק לגמגם, הוא יתגבר על הביישנות (ויפסיק לגמגם), ולא תצטרכי להנחות אותו מתי יהיה זמן טוב לנשק אותך.. שיהיה בהצלחה!

כמעט25

New member
קובי צודק!

ובתור אחת שמתה על ביישנים אל תפחדי ותראי שברגע שהבחור יבטח בך ויסמוך עליך הוא יפתח בפנייך. לא תמיד הגבר צריך לעשות צעדים ראשונים.. ואם הבחור מסקרן אותך, לכי על זה, מה יש לך להפסיד? ותפנימי את המשפט הכתוב מטה בחתימה שלי... בהצלחה מותק!!!! תעדכני מה היה אם בא לך, אני אישית אשמח לשמוע

bad girl201

New member
../images/Emo12.gifמתי להבהיר לו

שאני מעוניינת בו, והכי חשוב- איך להבהיר לו? להיות ישירה?

Cobe Anan

New member
כן. ואם את רוצה קצת לשעשע את עצמך..

את יכולה להפגיז אותו בצורה ישירה להחריד בשאלה האם את מוצאת חן בעיניו... אחרי שהוא יגיד מספיק "בגבבדבמממפדבגדבגגג" (לטעמך), את יכולה להחזיק לו את היד ולהגיד לו שזה בסדר, גם הוא מוצא חן בעינייך, והוא יכול להפסיק להתבייש..

m14590

New member
../images/Emo50.gif

לפי דעתי פשוט תבואי ותגידי לו.. שאת גם רוצה...וכל זה.. קיצר...בהצלחה..ותעדכני אותנו איך זה נגמר..

bad girl201

New member
הקטע הוא שאף פעם אי אפשר להיות

בטוחים במאה אחוז שהוא מעוניין, ובמקרה הזה החוסר וודאות אפילו רב יותר- כי הוא ביישן לפי מה שאני רואה. אז נניח אני פשוט אגיד לו שהוא מוצא חן בעיני ואז פתאום יתברר לי שהוא בכלל לא מעוניין? אז אני אצא מטומטמת... כי לפעמים דברים יכולים להתהפך- זה שמצאנו חן אחד בעיני השני בתמונות, לא אומר שגם במציאות זה יהיה ככה. למרות שאף פעם לא הייתה לי בעיה של מראה חיצוני, ותמיד אומרים לי שאני נראית טוב- בכל זאת יש לי את החשש הטבעי שיש לכל אחד מדחייה...מה אתם אומרים?

Cobe Anan

New member
...

זה בדיוק מה שעובר לו בראש- ובגלל זה הוא ביישן. תביני לבד.

bad girl201

New member
עדכון לגבי הדייט+ צריכה עצה!

יצאתי עם הבחור אתמול לדייט נחמד, הוא אומנם נראה פחות טוב מבתמונה אבל עדיין חמוד...הוא ביישן, וגם אני להפתעתי הייתי ביישנית בדייט הזה מרוב התרגשות ואפילו דיברתי פחות ממנו..היו פה ושם שתיקות קצרות.הוא נישק אותי בלחי כשנפגשנו וגם כשנפרדנו והי רגע בדייט כשהוא החזיק לי את היד לכמה רגעים כשדיברנו על אסטרולוגיה וקריאה בכף יד...לא יודעת מה להבין ממנו אם הוא מעוניין או לא, אני מבחינתי אשמח לצאת איתו עוד פעם כדי להיות סגורה על עצמי אם אני מעוניינת או לא...בגלל שהוא ביישן זה מקשה עליי להבין אם הוא מעוניין או לא, והדבר שאני הכי שונאת בעולם זה להיות תלויה באויר... אחותי בכל אופן אמרה שאני לא יכולה לדעת בוודאות מה הסיבה שהוא לא מתקשר, זה יכול להיות בגלל הביישנות שלו... מה אתם אומרים? לחכות עד יום רביעי ואם אני לא שומעת ממנו את ליצור איתי קשר ולהציע לו לצאת (אני קצת חוששת מדחיה)? או שלדעתכם אם עד מחר הוא לא מתקשר סימן שכבר אין טעם להמתין ואני פשוט צריכה להסיק מכך שהוא לא מעוניין?

למעלה