הכרתי מישהו..

בשלולית

New member
הכרתי מישהו..

ולמרות שהכרנו באינטרנט... ועוד לא נפגשנו... ממש אכפת לי ממנו. אנחנו כבר חודש + מדברים כל יום... כמעט כל היום..... ושיחות ארוכות ומתים כבר להיפגש... אבל הוא היה עד עכשיו בלבנון... ונלחם... ועכשיו הוא עבר לגבול עם סוריה... ואני ממש ממש דואגת... לא יודעת למה אני כותבת את ההודעה הזאת... סתם נמאס לי מהמלחמה הזאת... הוא גם אמר שהוא לא יוכל להתקשר כי לא תהיה לו בטריה ולא יהיה להם גנרטור.. וזה כל כך מדאיג... אני מפחדת שיקרה לו משהו והוא גם מפחד.. ואני לא יודעת איך להרגיע... והכי אבסורד זה שיש לו היום יומולדת והוא מבואס... אני ממש רוצה לראות אותו ולפתח איתו את הקשר הוא ממש מתוק. וזה עצוב כל המצב הזה! ממש כואב לי!

Paranoid Eyes

New member
גודל האכזבה, כגודל הציפיה..

או שזה ההיפך? קיצר קחי דברים בפורפורציות אחותי.

TalKz

New member
יותר עצוב שאת מדברת עם מישהו

חודש בלי להפגש איתו. אם כבר זה עצוב.

Paranoid Eyes

New member
זה לא עצוב

אגב, בוקר טוב :p לא כולם מסוגלים למהר ולהפגש עם מישהו שהם עדיין, סה"כ לא מכירים.

pain is MY love

New member
מה עצוב בזה?

אתה יודע לאנשים יש צבא, לימודים, עבודה, חיים לא כל בן אדם שאתה מדבר איתו באינטרנט אתה ישר חייב/יכול להיפגש איתו...

Paranoid Eyes

New member
למה להפגע?

כי הדייט לא הולך? לא מסתדר? כי הם לא מוצאים חן אחד בעיני השני.. ? אם מישהו לא מוכן לתוצאות האלה, שלא יכיר אנשים מהרשת מלכתחילה.

TalKz

New member
היה לי מקרה כזה

בגיל 17 שדיברתי עם מישי במשך חודשים באיסי, ובטלפון וממש אפשר להגיד, שנקשרתי אליה. ואז שנפגשנו הכל היה מעולה והכל זרם ובסוף היא אמרה לי שזה לא זה. ודי נשברתי לאיזה תקופה. כן כן, לא הגיוני שאפשר להקשר למישהו דרך איסי וטלפון, אבל עובדה.. זה קורה (ולכן למדתי לקח מזה, שאני נפגש עם מישי גג אחרי שבוע שאני מדבר איתה)

Paranoid Eyes

New member
זה דווקא כן הגיוני...

בתור אחד שאין לו נסיון בדייטים או קשרים מסוג זה, אתה יודע מה.. זה גם טבעי אם נפגעים. אבל , צריך לדעת להנמיך כמה שיותר ציפיות, ושאם הצד השני איננו מעוניין, זה הפסד שלו בלבד.

TalKz

New member
אין דבר כזה לדעתי..

אם אתה מדגבר עם מישו יום יום אפילו בלי ציפיות אתה נקשר אליו...

Paranoid Eyes

New member
לא אמרתי שאין ציפיות בכלל

אבל כן צריך להנמיך אותן כמה שיותר.... אחרת לשרוד בדייטים האלה/אחרי הדייטים זה משימה בלתי אפשרית.

נועם m

New member
יותר עצוב זה שלא קראת מה היא כתבה..

"ומתים כבר להיפגש... אבל הוא היה עד עכשיו בלבנון... ונלחם..." כיף לזרות מלח על הפצעים, אה?

TalKz

New member
עדין...

תשמעי עד לא ממזמן דיברתי עם מישי גם איזה שעה כל יום בטלפון התחלתי מיום שבת בלילה והיא אמורה לצאת בחמישי. דיברנו ודיברנו גם בבוקר גם בלילה. ואז ביום חמישי היא אמרה לי שהיא הכירה מישהו יום לפני ובלה בלה בלה.. הקיצר, אני אישית מעדיף לדבר יום יומים לפני בטלפון ואז להפגש.. כדי לא ליצור "בזבוז זמן" שכזה. שלא תבינו לא נכון,אני אוהב לזיין בשכל בטלפון :) אבל במקרים כאלה אני מעדיף לשמור אנרגיות למקומות אחרים. (כי בידידות אני לא מאמין)

sharonchu

New member
שלולית - את נותנת פול גז בניוטרל

אני לא מבינה איך הספקת לפתח רגשות למישהו שלא התראית איתו מילא לפתח אמפתיה אבל רגשות? שיחות בטלפון לא מעידות שומדבר על מה שיש ביניכם (אם בכלל יש ) הרי לא ראית את הבנאדם ...... אז קחי באמת בפרופורציות את הדברים בהצלחה

ס22ית

New member
נו?

עברו מאז כמה ימים...הוא בסדר? ומה איתכם? <ממש יומן מסע
>

בשלולית

New member
אני רואה שיצרתי ממש דיון..

אז ככה.. דבר ראשון אני לא ממש פיתחתי רגשות.. בסוך הכל אמפתיה. כמו שאמרתם בסוף הדיון. בסך הכל התלהבתי ממנו ואכפת לי ממנו ודאגתי בגלל המלחמה זה לא באמת היה רגשות. ולטל הנחמד... אולי זה עצוב שדיברנו חודש + בטלפון אבל הכל התחיל בגלל המלחמה והוא לא היה בבית בשביל לראות אותי. והנה העדכון.. יום שלישי הוא יצא לאפטר.. אז איכשהו הצלחתי לבקש מהמפקד שלי בקורס לצאת לש"ג להיפגש עם "חבר שלי" שהיה בלבנון חודש וחצי. המפקד "קנה" אותי... ונתן לי לצאת לש"ג להיפגש איתו. היה ממש ממש כייף. וקצת עצוב שאנחנו כולה חצי שעה יכולים להיות יחד (על חשבון ההפסקת צהריים שלי) אבלללללל דיברנו אחרי הפגישה כמה שיחות קצרות.. ומיום רביעי בלילה אין לו זכר. הוא לא ענה לי פעם אחת לטלפון כשצלצלתי. ופעם אחת להודעה. ואתמול ניסיתי שוב והפלא היה סגור. אין לי מושג מה קרה אם בכלל קרה. היה לי גם אתמול יומולדת (אגב... תודה ששכחתם אותי! חח ) והוא אמר לי שהוא רצה להביא לי מתנה כשנפגשנו אבל לא היה לו זמן וכל מיני שטויות אחרות... ופתאום אפילו הודעה הוא לא שלח. זה מוזר ואולי אפילו קצת מדאיג... אני יודעת שהוא חזר ללבנון אבל לא מתאים לו להיעלם ככה. קיצור, סליחה על החפירה. אבל... נראה לי הבחור התחרט. אולי אני לא הטעם שלו למרות שהוא אמר לי בפרצוף שכן. קיצור... לחמודה שבסוף שביקשה עידכון... הנה הוא- הוא ביאס אותי ביומולדת שלי. נו כרגיל, מה חדש.

sharonchu

New member
איך מישהו שמעולם לא הגדרת כבן זוג

מצליח לבאס אותך תשמעי ממרומי גילי אני אומרת לך תתחילי לבנות את עצמך

למעלה