הכרת חוף אני צריך הכרת חוף מפורט תל אביב חיפה למישהו יש????
G gal dolev New member 17/8/06 #4 קפלן איפה באמץת יש הכרת חוף? רציתי לתת לו ולא מצאתי בשום מקום.. קיצר אם יש לך שים פה.. נ.ב!! כולם לדעת!! קפלן עובד בפארק רעננה בסירה המצחיקה עם המנועי חשמל!! לכו לבקר אותו!!
קפלן איפה באמץת יש הכרת חוף? רציתי לתת לו ולא מצאתי בשום מקום.. קיצר אם יש לך שים פה.. נ.ב!! כולם לדעת!! קפלן עובד בפארק רעננה בסירה המצחיקה עם המנועי חשמל!! לכו לבקר אותו!!
G gal dolev New member 18/8/06 #9 קופ!!!! גם אתה כאן?! איזה יופי!!! ואני לא צוחק על הסירה הזאת.. תמיד אני ואליאור באנו לבקר אותך!! ועוד חצי שנה ככה אני מקב את הרישיון שלי ואני הולך גם לעבוד שם... בעזרתך כמובן.. ! אתה בסביבתינו או באילת? דרך אגב היה ממש כייף ביוגה עם אמא שלך!!
קופ!!!! גם אתה כאן?! איזה יופי!!! ואני לא צוחק על הסירה הזאת.. תמיד אני ואליאור באנו לבקר אותך!! ועוד חצי שנה ככה אני מקב את הרישיון שלי ואני הולך גם לעבוד שם... בעזרתך כמובן.. ! אתה בסביבתינו או באילת? דרך אגב היה ממש כייף ביוגה עם אמא שלך!!
R roniiit New member 18/8/06 #7 חחחחחחחחחחחחחחח קפלן באמת עובד בזה?!?!! יאוו אני אלך לשם..חחחח יאוו איזה מגניייייייייייייייייב
L liorkap New member 18/8/06 #6 צלצל אליי ואני אשלח לך בפקס. צלצל אליי ואני אשלח לך בפקס. 054-7618877