הכרת

הכרת

הכרות שלום שמי ליטל ליבוביץ ואני בת 20 התחביבים שלי הם : קריאה כתיבת שירים לשמוע מוזיקה בעיקר מזרחית אוהבת לטייל בכל הארץ אז אז זהו לבנתיים ליטל נ.ב אני חדשה בפורום

ליטל

ברוכה הבאה לפורום תכנות ASP חברתי,
, ליאת.

תגובה לילדה בלבן

תגובה אני כותבת לך את התגובה הזאות כי לא ממש הבנתי מה כתבת מה זה תומרת יבוטל החופש הגדול לא ממש הבנתי אשמח אם תסבירי את עצמך ליטל

claimbing

New member
זו חתימה. כמעט לכל אחד

פה בפורום יש חתימה, המופיעה בסוף כל הודעה.

havlaz

New member
ילדה בלבן מתוסכלת מהחופש הגדול

הכל נובע בעיקר מהאינפלציה ששוררת עקב החום הכבד והתחממות כדור הארץ שנגרמת כמובן על ידי - החופש הגדול. וילדה בלבן כתומכת אנונימוס ושניצלים מחתולים לא יכולה להסכים עם דבר שכזה, שהפלצות של פרות מיוטבתה ישפיעו על שכבת האוזן ויגרמו להתחממות כדור הארץ, ואיתם לקיצוצים במערכת החינוך שיגרמו לאי התקנת מזגנים שיקררו את בני הנוער בבתי הספר ומכאן - קיום החופש הגדול, מכוון שאין מזגנים בבתי הספר מוציאים את התלמידים לחופשה. לכן בעצם למשפט "יובטל החופש הגדול" אצל הילדה יש משמעות מאוד גדולה.. היא בעצם רוצה להפסיק את הפלצות הפרות ביוטבתה הגורמים לחימום כדור הארץ והאינפלציה הכבדה שמשפיעה על הקרחונים במצרים שבעצם גורמים לבעיה הקשה הנ"ל.

../images/Emo41.gifמכתב תשובה לילדה בלבן

שלום לילדה בלבן האמת שגם אני לא כל כך אוהבת את החופש הגדול בהתחלה אני עוד אוהבת אבל אחרי כבר לא כי זה המון זמן וכבר אין מה לעשות בבית לפי דעתי צריכים לקצר את החופשה שהיא תהיה חודש בקשר למה שכתבת על משרד החינוך גם אני חושבת שהמשרד הזה עומד להתמותת אני חושבת שזה לא יפה איך פיטרו את המורים ועוד היו כמה בהריון הם צריכים להתבייש אז זהו לבנתיים ליטל

למעלה