הכר את החבר-הפוך על הפוך (משחק פורום חדש!)

mulon1984

New member
הכר את החבר-הפוך על הפוך (משחק פורום חדש!)

מה המצב חבר'ה? יש לי משחק היכרות חדש בשבילכם. מכירים את כל השירשורי היכרות, שכל אחד כותב על עצמו? מצויין. אז הנה השידרוג. אני דיברתי במסרים עם חבר\ה מהפורום ושאלתי אותו\אותה קצת על עצמו\עצמה (מעכשיו אני אדבר בזכר אבל קחו בחשבון שיכול להיות שזה גם נקבה...). את מה שגיליתי אני מעלה כאן מבלי לספר לכם במי מדובר. אתם צריכים לנחש את מי מחברי הפורום ראיינתי. אחרי שתגלו, אותו חבר מסתורי שעליו כתבתי כאן, יצטרך לראיין בסתר חבר אחר מהפורום ולספר לנו עליו. ומעגל האימה ממשיך להסתובב!!! הבנתם? בקיצור, פשוט תנסו לנחש על מי מדובר כאן למטה: אז האורח\ת הראשון שלנו הוא ילד חד הורי שחי עם אמא. הוא מנגן מקצועי על גיטרה וחצוצרה, פעיל בפרלמנט הנוער ובמועצת תלמידים (ומעיד על עצמו שהוא חננה) ורוצה לעסוק בכלכלה או בתקשורת כשיהיה גדול. הוא מעדיף להיות הירח ולא השמש ("כי בשמש רק חם, כל הזמן. בירח אפשר לבחור!"), ומכל השירים של רם הוא הכי אוהב את "אינסוף" (בקטגוריית העם מילים) ואת "בנו של השטן" (בקטגוריית הבלי מילים). חוץ מרם הוא אוהב לשמוע מממממש הרבה דברים. אנשים מזהים אותו לרוב לפי השיער או המשקפיים. התכונה הכי בולטת אצלו היא היעדר הביישנות שלו והוא אוהב אנשים שפשוט כיף איתם. היתה לו כלבה מדהימה שמתה לפני כמה שנים, וכשנתבקש לספר סיפור פיקנטי, הוא אמר: "היום הזכירו לי שבמסיבת סיום של כיתה ו´ ביקשו מאמא שלי לנאום, והיא סיפרה בדיחה (בלי קשר ממש) שאומרים בה "בני זונות". אף אחד לא שכח לה את זה, בטח לא לי. >:" נו? אז מי מזהה?

dsol

New member
טוב אני יודע ../images/Emo3.gif_../images/Emo189.gif

זה דיי קל האמת... בייגל בייגל בע"מ או כמו שאתם מכירים אותה "אביגיל" (גוטשה)

mulon1984

New member
נכון מאוד!

עכשיו אביגיל שלנו צריכה לשאול מישהו אחר ולספר לנו עליו.

למעלה