הכר את החבר 3...

L i l o s h

New member
הכר את החבר 3...

בעקבות ההצלחה המסחררת של משחק ההכרות הנ"ל , הכנתי עוד שאלון... ישנן שאלות שחוזרות על עצמן אבל יאללה לא נורא... מתי בפעם האחרונה? (ותשדלו לפרט על המקרה...)
1.השתכרת למוות? 2.עשית צחוק מעצמך? (בכלל , מה הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך?) 3.פגעת במישהו? 4.נפגעת ממישהו? 5.התנצלת בפני מישהו? 6.צעקת על מישהו? 7.עזרת למישהו? 8.עשית מעשה טוב? 9.עשית מעשה רע? 10.התרגשת? 11.צחקת ? 12.בכית? 13.נפלת? 14.נחתכת? האם אי פעם?
1.שברת שן? 2.הקאת במקום ציבורי? 3.חטפת מכות? 4.החטפת מכות ? 5.עשית מעשה שממש התחרטת עליו? 6.עברת על החוק? 7.ראית סרט כחול? 8.היו לך כינים? 9.מישהו/י זרק/ה אותך? 10.נשבר לך הלב? זה או זה?
1.גלידה או קרטיב קרח? 2.שווארמה או פלאפל? 3.בוקר או לילה? 4.ים או בריכה? 5.ימין או שמאל? 6.ירקות או פירות? 7.בשר או עוף? 8.הוט או ייס? 9.כלב או חתול? 10.סרט בקולנוע או בדי.וי.די? 11.חורף או קיץ? כללי
1. מה דיסק הכי מפתיע שנמצא אצלך? 2.מה הדיסק הכי קרוב לליבך ? 3.איזה דיסק קנית והתחרטת/התאכזבת? 4.איזה דיסק קנית ואתה ממש מרוצה ממנו? 5.איזה רינגטון/טרוטון יש לך בפלאפון? 6.מה השיר שהכי מאפיין אותך? 7.למי הצבעת בבחירות האחרונות? 8.כמה סוכר בקפה/תה? 9.האם יש לך רישיון נהיגה? 10. האם יש לך חבר/ה? 11.מה מידת הנעליים שלך? 12.איפה אתה רואה עצמך בעוד 10 שנים? האם אתה?
1.מגדל חיית מחמד? 2.מרכיב משקפיים? 3.סקסי? 4.מנגן על כלי כלשהו? על מה? 5.ביישן? 6.מפחד ממשהו? ממה? 7.מסודר או מבולגן? 8.שחית בעירום? 9.מתחפש בפורים? 10.שומר כשרות? יאללה , חברים לענות...

L i l o s h

New member
נו טוב , אני אתחיל...

מתי בפעם האחרונה? 1.השתכרת למוות? אממ ממש מזמן , בגיל 15 לדעתי... וזו הייתה הפעם האחרונה...!!!! 2.עשית צחוק מעצמך? (בכלל , מה הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך?) היו לי המון פאדיחות , אחת מהן היא שלבשתי שמלה באיזה ערב והיו רוחות חזקות והשמלה התרוממה לי ופלג גופי התחתון נחשף לעיני כל... (וגם הפעם האחרונה ההי שהשתכרתי.. זה היה מביךךך) 3.פגעת במישהו? לא זוכרת ,אולי ממש מזמן, אני משתדלת לא לפגוע באף אחד ואם זה קורה אני מתנצלת מיד (גם אני אני צודקת) 4.נפגעת ממישהו? מעמיתה לעבודה שמסתבר שהייתה צבועה אליי ודיברה עליי מאחורי גבי , למרות שאני מודעת לעובדה שתמיד יהיה מה להגיד ומה לעשות , לא כל האנשים ישרים , באותו רגע מאוד הופתעתי ונפגעתי . אבל עבר לי.... 5.התנצלת בפני מישהו? הפעם האחרונה הייתה נראה לי בפני דודי באחד השרשורים..חח 6.צעקת על מישהו? על אחיין שלי שקישקש על הקיר ... אבל אח"כ כמובן הרגשתי רע עם עצמי 7.עזרת למישהו? בכל יום.. זה חלק מהעבודה שלי... 8.עשית מעשה טוב? משתדלת לעשות כמה שיותר (להתנדב ,להאכיל את החיות בשכונה ,למשל) 9.עשית מעשה רע? משתדלת לעשות כמה שפחות 10.התרגשת? שבוע שעבר ממישהו שגרם לי להחסיר פעימה (למתעניינים , לא יצא מזה כלום בסופו של דבר) 11.צחקת ? היום מאיזה קטע שמישהו הראה לי בפלאפון , של חתול מטומטם שרב עם הזנב שלו דקות ארוכות..זה הרס אותי! 12.בכית? ביום הזכרון לחללי צה"ל. ייקח לי המון זמן לחדש את מלאי הדמעות מהכמות שהזלתי ביום הזה... 13.נפלת? טפו טפו טפו מלא זמן לא נפלתי..חח 14.נחתכת? לפני חודש משהו כזה , כשפתחתי קופסת טונה האם אי פעם? 1.שברת שן? לא 2.הקאת במקום ציבורי? לא 3.חטפת מכות? כן 4.החטפת מכות ? כן 5.עשית מעשה שממש התחרטת עליו? ברוררררר , יש מלא כאלה. 6.עברת על החוק? כן (לא מפרטת!) 7.ראית סרט כחול? מה נראה לכם ? (ברור שכן , למתקשים להבין..) 8.היו לך כינים? ועוד איך... לא שוכחת את התקופה הזאת!!!!!!!!! 9.מישהו/י זרק/ה אותך? לא 10.נשבר לך הלב? כן , אבל לב שבור הוא לב שלם.. זה או זה? 1.גלידה או קרטיב קרח? גלידה 2.שווארמה או פלאפל? פלאפל 3.בוקר או לילה?לילה 4.ים או בריכה? בריכה , אני מפחדת מהים 5.ימין או שמאל? ימין 6.ירקות או פירות? פירות 7.בשר או עוף? אממ נראה לי בשר 8.הוט או ייס? ייס ייס ייס! 9.כלב או חתול? שניהםםםםםםם אבל כלב יותר (אם כי חתולים הורסים אותי מצחוק) 10.סרט בקולנוע או בדי.וי.די? די.וי.די 11.חורף או קיץ? חורףףףףףףףףףףףףף כללי 1. מה דיסק הכי מפתיע שנמצא אצלך? אף אחד לא מפתיע... כולם די צפויים... 2.מה הדיסק הכי קרוב לליבך ? "הו הו" של מופע הארנבות של ד"ר קספר וכל הפינק פלויד. 3.איזה דיסק קנית והתחרטת/התאכזבת? נראה לי לפני כמה שנים זה היה האחרון שהוציאו רובים ושושנים... מזעזע... 4.איזה דיסק קנית ואתה ממש מרוצה ממנו? "כן" , של רם 5.איזה רינגטון/טרוטון יש לך בפלאפון? תראו אותי של הקספרים 6.מה השיר שהכי מאפיין אותך? pixies- where is my mind?? 7.למי הצבעת בבחירות האחרונות? לגימלאים... (מחוסר ברירה...) 8.כמה סוכר בקפה/תה? כפית שטוחה 9.האם יש לך רישיון נהיגה?כן 10. האם יש לך חבר/ה? לא 11.מה מידת הנעליים שלך?40 12.איפה אתה רואה עצמך בעוד 10 שנים? האם אתה? 1.מגדל חיית מחמד? לא, אבל מאכילה את כל הכלבים והחתולים שבשכונה 2.מרכיב משקפיים? לעיתים , בקריאה או נהיגה 3.סקסי? כןןןןןןן 4.מנגן על כלי כלשהו? על מה? ניגנתי בילדותי בחלילית... 5.ביישן? לפעמים 6.מפחד ממשהו? ממה? מג'וקים ומיובל המבולבל 7.מסודר או מבולגן? מסודרת 8.שחית בעירום? כן 9.מתחפש בפורים? ברור 10.שומר כשרות? כן

L i l o s h

New member
אתה מופתע מזה שאתה לא ראשון?../images/Emo3.gif

אני מופתעת מזה שתה שותה תה/קפה עם 4 (!) כפיות סוכר. זה מטורף

mulon1984

New member
אני יודע...

סתם אפשר לדמיין מהתשובות שלך מישהי עם שמלה מתנפנפת שמאבילה חתולי רחוב, מרביצה לקבצנים וצופה בפורנו.

L i l o s h

New member
מרביצה לקבצנים?!../images/Emo2.gif

אבל בהחלט אפשר לדמיין - זאת אני...!

mulon1984

New member
אני ראשון!!!!!!!!!!!!1

ראשית: לילוש היקרה, ראי עצמך ברת מזל! לא הרבה זכו לראות את הקליפ של "קנדה". אני מקנא בך! מתי בפעם האחרונה? (ותשדלו לפרט על המקרה...) 1.השתכרת למוות? בבר מצווה של אחי. ואני לא אפרט כי זה מוקלט בוידאו. 2.עשית צחוק מעצמך? (בכלל , מה הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך?) ראו שאלה מ'ס 1+להיות עם יואל בהופעה של רם. 3.פגעת במישהו? לא זוכר. 4.נפגעת ממישהו? לא זוכר. 5.התנצלת בפני מישהו? אני פשוט אמחק את השאלת שאין לי מושג לגביהן. 6.צעקת על מישהו? אתמול על יואל באוטו (דודי עד) 7.עזרת למישהו? כל הזמן. אני בחור נחמד. 8.עשית מעשה טוב? כנ"ל. 9.עשית מעשה רע? משתדל שלא. זה רע לקארמה. 10.התרגשת?אתמול כשתפסתי את החבר'ה מוקדם בחזרות של ההופעה. האם אי פעם? 1.שברת שן? לא 2.הקאת במקום ציבורי? לא 3.חטפת מכות? כן! 4.החטפת מכות ? ברור! 5.עשית מעשה שממש התחרטת עליו? יופ. 7.ראית סרט כחול? יופ. אני זכר אחרי הכל! 8.היו לך כינים? כשהייתי קטן. 9.מישהו/י זרק/ה אותך? יופ. 10.נשבר לך הלב? יופ יופ יופ. זה או זה? 1.גלידה או קרטיב קרח? גלידה 2.שווארמה או פלאפל? פלאפל 3.בוקר או לילה? לילה 4.ים או בריכה? ים 7.בשר או עוף? בשר 8.הוט או ייס? הוט 9.כלב או חתול? לא זה ולא זה 10.סרט בקולנוע או בדי.וי.די? קולנוע 11.חורף או קיץ? חורף כללי 1. מה דיסק הכי מפתיע שנמצא אצלך? השמדתי את כל ה"מפתיעים" 2.מה הדיסק הכי קרוב לליבך ? "בתאבון" של בתריי זוזיי 3.איזה דיסק קנית והתחרטת/התאכזבת? red hot chilly peppers- blood suger sex magic 4.איזה דיסק קנית ואתה ממש מרוצה ממנו? suede-coming up 5.איזה רינגטון/טרוטון יש לך בפלאפון? כמו של רם 6.מה השיר שהכי מאפיין אותך? גיבור גיטרה 7.למי הצבעת בבחירות האחרונות? לא מצביע. שימותו כולם. 8.כמה סוכר בקפה/תה? 4 9.האם יש לך רישיון נהיגה? כן! על משאית! 10. האם יש לך חבר/ה? נופ. 11.מה מידת הנעליים שלך? 45 12. איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים? בהופעה של רם האם אתה? 1.מגדל חיית מחמד? לצערי. כלב. קוראים לו פטל (את השם נתנה אמא שלי) 2.מרכיב משקפיים? לא 3.סקסי? מה?! 4.מנגן על כלי כלשהו? על מה? קצת על מפוחית 5.ביישן? לפעמים 6.מפחד ממשהו? ממה? לא מפחד 7.מסודר או מבולגן? גם וגם האמת... 8.שחית בעירום? עשיתי אמבטיה. זה נחשב? 9.מתחפש בפורים? כמובן!!! 10.שומר כשרות? לא.

dsol

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo128.gif_../images/Emo189.gif

מתי בפעם האחרונה? (ותשדלו לפרט על המקרה...) 1.השתכרת למוות? מעולם לא... אבל הכי קרוב היה לפני חודש בערך 2.עשית צחוק מעצמך? (בכלל , מה הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך?) חח מתי לא
3.פגעת במישהו? אתמול ביפית
ממש עיצבנתי אותה 4.נפגעת ממישהו? אממ עזבו 5.התנצלת בפני מישהו? אתמול (נו יפית) 6.צעקת על מישהו? אתמול בבוקר על אנשים מהכיתה שלי
7.עזרת למישהו? פייי, להסיע אנשים לבית זה נחשב עזרה ? 8.עשית מעשה טוב? מה שרשום בעזרה...? 9.עשית מעשה רע? הצקתי לאנשים
10.התרגשת? אממ ואי לא יודע 11.צחקת ? אתמול 12.בכית? לא זוכר 13.נפלת? לא זוכר 14.נחתכת? לפני שבועיים, היה לי חתך מממממש יפה על הכתף ! והוא עבר
הפצע היה כל כך יפה ! האם אי פעם? 1.שברת שן?
2.הקאת במקום ציבורי?
3.חטפת מכות?
4.החטפת מכות ?
5.עשית מעשה שממש התחרטת עליו?
6.עברת על החוק?
7.ראית סרט כחול?
8.היו לך כינים?
9.מישהו/י זרק/ה אותך?
10.נשבר לך הלב?
זה או זה? 1.גלידה או קרטיב קרח? גלידה 2.שווארמה או פלאפל? שווארמה 3.בוקר או לילה? לילה 4.ים או בריכה? בריכה 5.ימין או שמאל? ימין 6.ירקות או פירות? פירות 7.בשר או עוף? בשר 8.הוט או ייס? יס 9.כלב או חתול? כלב 10.סרט בקולנוע או בדי.וי.די? DVD 11.חורף או קיץ? חורף כללי 1. מה דיסק הכי מפתיע שנמצא אצלך? סינגלים של להקת NOVA . 2.מה הדיסק הכי קרוב לליבך ? הסינגלים
ואם לא... אז הדיסק של "יהושע" 3.איזה דיסק קנית והתחרטת/התאכזבת? אני בדרך כלל מקבל דיסקים
לא קורה הרבה שאני קונה אותם ובעיקרון... שייגעצ - משקאות חריפים 4.איזה דיסק קנית ואתה ממש מרוצה ממנו? יש כמה ! האחרון שקניתי ואני מרוצה זה "כן" 5.איזה רינגטון/טרוטון יש לך בפלאפון? אממ לכולם זה "שלי" של אינפקציה (אבל רק הקטע של הצילצול של הנוקיה שהופך לגיטרות) ולחלק מהאנשים יש צילצול מסויים (רינגטון - רם אוריון, אחלום לנצח - קספר, סמי חופשי - היהודים ויש עוד כמה...) 6.מה השיר שהכי מאפיין אותך? "כמה זה קשה" של יהושע 7.למי הצבעת בבחירות האחרונות? לא הצבעתי... 8.כמה סוכר בקפה/תה? 2 9.האם יש לך רישיון נהיגה?
10. האם יש לך חבר/ה?
11.מה מידת הנעליים שלך? 43 12.איפה אתה רואה עצמך בעוד 10 שנים? בן 28 מתקרב ל 29? האם אתה? 1.מגדל חיית מחמד? 2.מרכיב משקפיים? 3.סקסי? 4.מנגן על כלי כלשהו? על מה? 5.ביישן? 6.מפחד ממשהו? ממה? 7.מסודר או מבולגן? 8.שחית בעירום? 9.מתחפש בפורים? 10.שומר כשרות?

dsol

New member
שכחתי חלק ../images/Emo122.gif_../images/Emo189.gif

האם אתה? 1.מגדל חיית מחמד?
2.מרכיב משקפיים?
3.סקסי?
4.מנגן על כלי כלשהו? על מה?
5.ביישן?
6.מפחד ממשהו? ממה? כל מיני דברים 7.מסודר או מבולגן? מסודר 8.שחית בעירום?
9.מתחפש בפורים?
10.שומר כשרות?
/

גוטשה

New member
טוב

מתי בפעם האחרונה? (ותשדלו לפרט על המקרה...) 1.השתכרת למוות? אף פעם 2.עשית צחוק מעצמך? (בכלל , מה הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך?) וואו, זה קשה. אני לא נוהגת להוציא את עצמי מטומטמת. אולי ברוק עצמאות האחרון שרקדתי עם דגל ישראל בסינרגיה. איזו פדיחה. :> 3.פגעת במישהו? באמא, היום 4.נפגעת ממישהו? מאמא, היום 5.התנצלת בפני מישהו? היום. צחקתי על ידיד אבל אז ביקשתי סליחה 6.צעקת על מישהו? היום על אמא 7.עזרת למישהו? היום בשיעור פיסיקה 8.עשית מעשה טוב? שבוע שעבר כשהכנו את ערב שירי לוחמים 9.עשית מעשה רע? הפסקתי לספור 10.התרגשת? אתמול כשעוד חשבתי שאני מגיעה להופעה 11.צחקת ? היום לפני כמה דקות 12.בכית? אתמול? 13.נפלת? מזמן לא 14.נחתכת? היום מהדבר הזה של ציפורניים (אני קצת עקומה בעניינים האלה) האם אי פעם? 1.שברת שן? כן, ביסודי 2.הקאת במקום ציבורי? כן. אולי זאת בעצם הפדיחה הכי גדולה שלי. באתי עם אמא לרופא והקאתי ממש בדלת של הקליניקה 3.חטפת מכות? אף פעם? 4.החטפת מכות ? בוקסות קטנות כאלה? כן 5.עשית מעשה שממש התחרטת עליו? בוודאי 6.עברת על החוק? לא חושבת שעברתי על החוק יותר מדי 7.ראית סרט כחול? כן 8.היו לך כינים? ברור 9.מישהו/י זרק/ה אותך? לא 10.נשבר לך הלב? לא ממש זה או זה? 1.גלידה או קרטיב קרח? גלידה אבל סורבה 2.שווארמה או פלאפל? אני לא אוכלת בשר ואני לא אוהבת פלאפל, אבל שיהיה פלאפל 3.בוקר או לילה? בוקר 4.ים או בריכה? ים 5.ימין או שמאל? שמאל 6.ירקות או פירות? ירקות 7.בשר או עוף? כלום >: 8.הוט או ייס? הוט 9.כלב או חתול? כלב 10.סרט בקולנוע או בדי.וי.די? קולנוע 11.חורף או קיץ? חורף כללי 1. מה דיסק הכי מפתיע שנמצא אצלך? אחד הדיסקים של ווסטלייף 2.מה הדיסק הכי קרוב לליבך ? בוואנה ויסטה סושיאל קלאב 3.איזה דיסק קנית והתחרטת/התאכזבת? דה פיינל קאט 4.איזה דיסק קנית ואתה ממש מרוצה ממנו? קינג קול טריו 5.איזה רינגטון/טרוטון יש לך בפלאפון? גירלפרינד של נובלמן 6.מה השיר שהכי מאפיין אותך? לא עולה לי 7.למי הצבעת בבחירות האחרונות? underage 8.כמה סוכר בקפה/תה? 2 9.האם יש לך רישיון נהיגה? לא 10. האם יש לך חבר/ה? לא >: 11.מה מידת הנעליים שלך? 7 12.איפה אתה רואה עצמך בעוד 10 שנים? באוניברסיטה? האם אתה? 1.מגדל חיית מחמד? לא >: 2.מרכיב משקפיים? כן 3.סקסי? הכי 4.מנגן על כלי כלשהו? על מה? גיטרה וחצוצרה 5.ביישן? לא 6.מפחד ממשהו? ממה? מלאבד את מה שיש לי 7.מסודר או מבולגן? מסודרת 8.שחית בעירום? כן 9.מתחפש בפורים? כן 10.שומר כשרות? לא

mulon1984

New member
חחחח לרקוד עם דגל ישראל בסינרגיה

חחח אם לא הייתי מכיר אותך ויודע שאת בחורה לעניין, זאת היתה יכולה להיות עילה לסילוק מהפורום. אגב, צימחונית? מכירה את הבודהא ברגר?

גוטשה

New member
../images/Emo6.gif

מזל שאני עונה על דברים כאלה! כן, ושמעתי אבל אף פעם לא הייתי. מה יש שם?

mulon1984

New member
אוכל טבעוני מדהים!!!

הנה אתר הבית: http://www.buddhaburgers.co.il/ הם כרגע בסגירה זמנית, הם מחפשים מקום גדול יותר. תתעדכני באתר שלהם. כשהם יפתחו מחדש זה יהיה שווה לאללה.

שלמונזה

New member
יאללה [מכבי!!! ] ../images/Emo168.gif

מתי בפעם האחרונה? (ותשדלו לפרט על המקרה...) 1.השתכרת למוות? מעולם לא 2.עשית צחוק מעצמך? (בכלל , מה הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך?) כל הזמן בערך 3.פגעת במישהו? ואי זה גם כל הזמן אבל לא זכור לי עכשיו משהו ספציפי 4.נפגעת ממישהו? די נו יש לי זכרון חלש 5.התנצלת בפני מישהו? לא יודעת 6.צעקת על מישהו? אתמול על דודי.... 7.עזרת למישהו? בעע עשיתי דבר כזה? 8.עשית מעשה טוב? מה זה? 9.עשית מעשה רע? כל הזמן, סתם נו אין לי מושג 10.התרגשת? למה אני עונה?
לא יודעת 11.צחקת ? אתמול 12.בכית? שלשום בערך 13.נפלת? כמעט נפלתי ביום שני 14.נחתכת? לא יודעת האם אי פעם? 1.שברת שן? אני חושבת שכן 2.הקאת במקום ציבורי? כן 3.חטפת מכות? לא 4.החטפת מכות ? כן 5.עשית מעשה שממש התחרטת עליו? כן 6.עברת על החוק? כן 7.ראית סרט כחול? לא 8.היו לך כינים? כן 9.מישהו/י זרק/ה אותך? לא 10.נשבר לך הלב? כן זה או זה? 1.גלידה או קרטיב קרח? גלידה 2.שווארמה או פלאפל? שווארמה 3.בוקר או לילה? לילה 4.ים או בריכה? ים 5.ימין או שמאל? ימין 6.ירקות או פירות? פירות 7.בשר או עוף? עוף 8.הוט או ייס? הוטטטטטטטט 9.כלב או חתול? איכס, נלך על חתול 10.סרט בקולנוע או בדי.וי.די? קולנוע 11.חורף או קיץ? חורף כללי 1. מה דיסק הכי מפתיע שנמצא אצלך? האממ שבק ס בערך 2.מה הדיסק הכי קרוב לליבך ? days of hunger של גבע אלון 3.איזה דיסק קנית והתחרטת/התאכזבת? שאלה קשה לא יודעת 4.איזה דיסק קנית ואתה ממש מרוצה ממנו? חדשות מהמגירה של ארליך
5.איזה רינגטון/טרוטון יש לך בפלאפון? רינגטון נו בנאלי...
אבל יש עוד מלא חוץ ממנו, הוא פשוט הראשי 6.מה השיר שהכי מאפיין אותך? the bitch? 7.למי הצבעת בבחירות האחרונות? לא הצבעתי 8.כמה סוכר בקפה/תה? 3 בתה 9.האם יש לך רישיון נהיגה? לא 10. האם יש לך חבר/ה? רם אוריון לא חברה
נו זה התבקש.... 11.מה מידת הנעליים שלך? 40 12.איפה אתה רואה עצמך בעוד 10 שנים? פה יושבת עונה על שאלונים? [סתם ממש לא] האם אתה? 1.מגדל חיית מחמד? לא איכס 2.מרכיב משקפיים? לא 3.סקסי? כן 4.מנגן על כלי כלשהו? על מה? לא 5.ביישן? לפעמים 6.מפחד ממשהו? ממה? האממ מפחדים מהרבה דברים מה 7.מסודר או מבולגן? מבולגן 8.שחית בעירום? לא 9.מתחפש בפורים? לא 10.שומר כשרות? כן זהו?

Pink Roses

New member
שאלון רציני הפעם...

מתי בפעם האחרונה? 1.השתכרת למוות? - בפורים במסיבת אלכוהול חינם של סמסונג בדום בת"א 2.עשית צחוק מעצמך? (בכלל , מה הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך?) - נפלתי בפומבי(?) 3.פגעת במישהו? משתדלת שלא 4.נפגעת ממישהו? - לפני איזה חודש ככה 5.התנצלת בפני מישהו? - לקוחות, תמיד... 6.צעקת על מישהו? - על אחי הקטן שלא רצה להוריד לי אבודים 7.עזרת למישהו? - משתדלת 8.עשית מעשה טוב? - גם 9.עשית מעשה רע? - לא יודעת... 10.התרגשת? - ביום ראשון 11.צחקת ? היום 12.בכית? - וואי... ממזמן 13.נפלת? - ראה סעיף 2 14.נחתכת? - לא תודה האם אי פעם? 1.שברת שן? - לא 2.הקאת במקום ציבורי? - כן... אלכוהול זה מן השטן 3.חטפת מכות? - כן אבל גם החזרתי למניאק! 4.החטפת מכות ? בארור! 5.עשית מעשה שממש התחרטת עליו? - כן, יש מי שלא? 6.עברת על החוק? - כן 7.ראית סרט כחול? - כן
8.היו לך כינים? - בגן 9.מישהו/י זרק/ה אותך? - כן 10.נשבר לך הלב? - כן זה או זה? 1.גלידה או קרטיב קרח? - גלידה וניל עם עוגיות 2.שווארמה או פלאפל? - בשר! 3.בוקר או לילה? - בוקר 4.ים או בריכה? - ים 5.ימין או שמאל? - ימין 6.ירקות או פירות? - פירות 7.בשר או עוף? - בשרררררר 8.הוט או ייס? - YES 9.כלב או חתול? - חתול 10.סרט בקולנוע או בדי.וי.די? - בדי וי די מתחת לפוך עם אהוב 11.חורף או קיץ? כללי 1. מה דיסק הכי מפתיע שנמצא אצלך? - להקת בלק מטאל איומה בשם wykked wytch 2.מה הדיסק הכי קרוב לליבך ? - אסף ארליך - טוקשואו 3.איזה דיסק קנית והתחרטת/התאכזבת? - helmet-meantime 4.איזה דיסק קנית ואתה ממש מרוצה ממנו? - רם אוריון
5.איזה רינגטון/טרוטון יש לך בפלאפון? - limp byzkit-break stuff 6.מה השיר שהכי מאפיין אותך? - בזמן האחרון זה "אני הולכת" של אסף ארליך 7.למי הצבעת בבחירות האחרונות? - הייתי בחו"ל 8.כמה סוכר בקפה/תה? - 1 סוכר 9.האם יש לך רישיון נהיגה? - קטנוע 10. האם יש לך חבר/ה? - מישהו מוכן להתדב לניסוי? 11.מה מידת הנעליים שלך? - 39 12.איפה אתה רואה עצמך בעוד 10 שנים? - דוקרת אנשים (רפואה סינית) האם אתה? 1.מגדל חיית מחמד? - דג שמסרב למות כבר 7 חודשים 2.מרכיב משקפיים? - שמש 3.סקסי? - כן ראר! 4.מנגן על כלי כלשהו? על מה? - בכיתה ו' ניגנתי על חשמלית והפסקתי 5.ביישן? - לא 6.מפחד ממשהו? ממה? - מלמות לבד 7.מסודר או מבולגן? - מבולגנת 8.שחית בעירום? - כן כיף! 9.מתחפש בפורים? - בארור! 10.שומר כשרות? - משתדלת

L i l o s h

New member
גמני הייתי במסיבה של סמסונג...../images/Emo12.gif

דרך חברה סלולרית גדולה..........................

למעלה