הכר את המשתמש(שם זמני)

MasterD_iL

New member
הכר את המשתמש(שם זמני)../images/Emo170.gif

אז ככה, גם אם יש או אין מפגש (לא אהיה לצערי, עבודה) אז נפתח פינה חדשה. אז הפינה היא כזאת: אני נותן שם משתמש מהפורום, ואתם משרשרים אליו שאלות, איזה שבא לכם! כמובן שלא בחובתו לענות, אבל אל תגזימו בשאלות...חודרניות. פשוט, לא? ככה אפשר להכיר אחד אחד יותר טוב ומגבש את הפורום. אז מי שמעוניין להתראיין, שיסמן
להודעה זאת, וככה נתחיל! בתור התחלה, נתחיל כמובן עם המנהל המסור והנאמן שלנו, הרי זה ניקו, Jack the stripper! האיש שהקים את הפורום הזה. שרשרו אליו שאלות ביחד עם הסימון (או בלי....למי שלא רוצה). ניקו יענה כנראה רק מחר בערב, כי כאמור הוא נמצא במרכז. אז שהוא יחזור יחכו לו פה שלל שאלות (מקווה שתתייחסו לזה..). בנוסף, נסו למצוא שם נחמד לפינה(ראיין את הפורפיוקנאי, ראיין את הבלאקפילדי...), שיהיה יותר מתאים. תהנו!

MasterD_iL

New member
ניקו!!!!

האם זה נכון שאתה התנזרת מסקס!? סתם, סתם. תמיד רציתי לשאול אותך את זה, איך "גילית" את פורקיופיין ובלאקפילד? ואיזו להקה גילית ראשונה?

חחח פינה הזויה...

הכרתי קודם את פורקיופיין. קראתי את השם איפושהו, ומשום מה השם פורקיופיין טרי עניין אותי מספיק כדי להוריד שיר. הורדתי במקרה את waiting והתאהבתי. אז האלבום הראשון שקניתי היה Signify אחרי זה עבדתי בדיסקלאב, ושם קניתי גם את כל האלבומים האחרים. וכן. אני התנזרתי מסקס, אבל הסקס לא מצליח להתנזר ממני

זה כי בחרת בנאדם לא מעניין לשאול

תשאל את בן שאלות, תראה איך כולם קופצים עליו

handlessman

New member
מתקשר איכשהו לשאלה של דן...

בימים הראשונים של הפורום היה פה שרשור שכל אחד אמר איך הוא הכיר את בלאקפילד / פורקיופיין אמרת שעבדת בדיסק-קלאב וקנית את כל הדיסקים של PT... אתה התכוונת באמת שיש לך את כל הדיסקים שלהם מקוריים, יעני היה אז את כל הדיסקים שלהם בחנות? ואמרת שהתחלת לעבוד שם בגיל 19... איך היה לך זמן לעבוד שם עם הצבא וכל זה, או שלא עשית בכלל? ורעיון לשם לפינה - "דקרו את הדורבן"... לדעתי זה ענק

עדן גפן

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo190.gif|פיס|

שאלות לניקו?.. אממ.. אין לי כרגע.. אולי בהמשך;]

LightbuIb sun

New member
ניקו:)

מה היית מוכן להקריב על מנת לנסוע (לטוס..) עכשיו לאחת ההופעות הגדולות של פורקיופיין בחו"ל? (ז"א..מה היית מוכן לעשות בשביל זה?) אה אגב אני מעוניין להצטרף

הייתי מוכן ללכת להופעה כשאני לא לובש כלום

חוץ מחוטיני ורוד. וזה אומר המון. ורוד זה לא הצבע שלי.

Benn Is Kane

New member
מספר שאלות...

אתה גר באילת... זה לא קצת מבאס? כאילו, אתה לא יכול להשתמש במושג "יורדים לאילת", כל עוד אתה פוגש מישהי שזה השם שלה (ואז עולה השאלה, מי אלה ה"יורדים"?)... המוזיקאי הכי מוכשר בפורקיופיין טרי הוא...? השיר הכי פחות אהוב עליך של פורקיופיין טרי הוא..? מספר משוואות: לייטבולב סאן-סטופיד דרים מייטלנד-האריסון בלאקפילד-בלאקפילד II ג'נסיס-קינג קרימזון הופעה של PTREE מול 600 איש, אתה בקהל-הופעה של PTREE מול 6000 איש, אתה בקהל PTREE מחממים את דייויד גילמור בוורלד טור-רוג'ר ווטרס מחמם את PTREE בוורלד טור (
). ומספר אסוסיאציות: פורקיופיין טרי: סטיבן ווילסון: פיטר גבריאל: פינק פלויד: מוזיקה: משפחה: חיים: ישראל: ספורט: דת: מיקי בוגנים (צריכים לשבור קצת את הקרח, לא?):

הממ...

אתה גר באילת... זה לא קצת מבאס? כאילו, אתה לא יכול להשתמש במושג "יורדים לאילת", כל עוד אתה פוגש מישהי שזה השם שלה (ואז עולה השאלה, מי אלה ה"יורדים"?)... - זה מבאס מאוד. אבל אני לא מאמין שאני אשאר פה עוד הרבה זמן. המוזיקאי הכי מוכשר בפורקיופיין טרי הוא...? סטיבן. השיר הכי פחות אהוב עליך של פורקיופיין טרי הוא..? Sleep Together מספר משוואות: לייטבולב סאן-סטופיד דרים - קשה מדי...תלוי במצב רוח. כרגע זה סטופיד דרים. מייטלנד-האריסון - אני יותר אוהב את האלבומים שלפני גאוין. אבל אני לא יכול להשאר אדיש לתיפוף שהוא עשה בהייטסונג בarriving somewhere בלאקפילד-בלאקפילד II - נראה לי שהשני. ג'נסיס-קינג קרימזון - ג'נסיס בשבילי. הופעה של PTREE מול 600 איש, אתה בקהל-הופעה של PTREE מול 6000 איש, אתה בקהל - מה זה משנה? העיקר שאני בקהל! PTREE מחממים את דייויד גילמור בוורלד טור-רוג'ר ווטרס מחמם את PTREE בוורלד טור (). - גילמור ומספר אסוסיאציות: פורקיופיין טרי: תענוג. סטיבן ווילסון: גאון. פיטר גבריאל: לא פיל קולינס פינק פלויד: פינק פלויד מוזיקה: רגשות משפחה: בית חיים: משה ישראל: קצת מפחידה אותי. אבל בית. ספורט: להתגלגל לצד השני של המיטה דת: לא מאמין. מיקי בוגנים (צריכים לשבור קצת את הקרח, לא?): לא חוזר לטלפונים שלי.

אניאני!

מה נשמע? גם אתה חושב שסקס עם דולפינים ישבח את המין האנושי? איפה נולדת? :)

אתאת!

לדולפינים יש רק חור אחד, ואני חושב שיהיה להם קצת קשה לנשום אם נכניס לשם משהו. נולדתי באילת =( אבל גרתי בשוודיה, פינלנד, נתניה והרצליה גם

למעלה