הכר את הפורוםםםם

• פותח הנושא mekl
  • פורסם בתאריך

mekl

New member
הכר את הפורוםםםם../images/Emo88.gif

יאפ, חזרנו לימים ההם
והפעם, יםים
שאלו שאלותיכם.. והרשימה היא כזאת:
אחת שתדבר הרבה-ים וזהו
אז,מי שבא לו, שישרשר

mekl

New member
אה...שכחתי את השאלות../images/Emo122.gif

אם היית יכולה לבחור עכשיו מקום לחיות בו איפה זה היה? איזה שפה זרה היית רוצה לדבר שוטף? מה החלום הכי גדול שלך? מה המשפט הכי ארוך שאמרת אי פעם? מה את הכי אוהבת לאכול? מה המשפט הכי הזוי שאמרו לך? איזה ספר את אוהבת לקרוא? איזה סרט הכי אהבת? מה את חושבת על המדינה שלנו? יצא לך לבקר פעם בבית משוגעים? ובכלא? נכון שכבר כואב לך הראש? על שער של איזה עיתון היית רוצה להופיע? מאיזו סיבה? איזה דמות היית רוצה לחקות? איזה להקה/זמר/זמרת את הכי אוהבת? את מי את הכי אוהבת? אם יהיה לך בעל חיים חדש איך תקראי לו? למה? מה הדבר הכי טוב שקרה לך? מה הדבר הכי רע שקרה לך? מה הדבר הכי הזוי שקרה לך? זהו

../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif

אם היית יכולה לבחור עכשיו מקום לחיות בו איפה זה היה?כאן/ירושלים איזה שפה זרה היית רוצה לדבר שוטף?אנגלית מה החלום הכי גדול שלך?אממ לדעת בעוד 15 שנים שגשמתי את כל מה שרציתי: בעל, בית, מקצוע טוב מה המשפט הכי ארוך שאמרת אי פעם?פפפ, אני חופרת תמיד, לא יודעת מה את הכי אוהבת לאכול?לא יודעת
מה המשפט הכי הזוי שאמרו לך?אמ לא ידעת
איזה ספר את אוהבת לקרוא?"אם יש גן עדן"
איזה סרט הכי אהבת?אמ לא יודעת יש הרבה, כרגע, "בופור" מה את חושבת על המדינה שלנו?שאי אפשר איתה, אבל אי אפשר גם בלעדיה. יצא לך לבקר פעם בבית משוגעים?כן ובכלא?לא נכון שכבר כואב לך הראש?לא
כואבות לי הריאות על שער של איזה עיתון היית רוצה להופיע?איכ, לא רוצה
מאיזו סיבה?כי אני נראת כמו תחת איזה דמות היית רוצה לחקות?את מוטי איזה להקה/זמר/זמרת את הכי אוהבת?את גלעד שגב את מי את הכי אוהבת?את ברלי הכלב שלי אם יהיה לך בעל חיים חדש איך תקראי לו? למה?אמ נוגה מה הדבר הכי טוב שקרה לך?שאימצתי את הכלב שלי. מה הדבר הכי רע שקרה לך?לא יודעת מה הדבר הכי הזוי שקרה לך?לא חסר

mekl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

א.למה יצא לך לבקר בבית משוגעים?
ב.כואבות לי הריאות...
ג.תודה באמת שאת משווה אותי לבעל חיים

האגוש

New member
ים!!!

תספרי כמה קומבינות עשית כדי לקבל את המספר הזה
נו נו

ים../images/Emo19.gif

איזה 3 דיסקים היית רוצה לקבל עכשיו? מה הם 3 הדיסקים האחרונים שרכשת/קיבלת? כמה זה 1+1? סתם נו
אני אוהבת אותך

אתי../images/Emo66.gif

איזה 3 דיסקים היית רוצה לקבל עכשיו? אמ 1. את החדש של ארכדי דוכין (עם החידושים) 2. את החדש של אוהד חיטמן שאיכשהו יצא שעוד לא קניתי אותו
3. לא יודעת
בטוח יש, לא עולה לי לראש מה הם 3 הדיסקים האחרונים שרכשת/קיבלת? 1. "יום אחרון"- טל שגב
(דיסק מ-ע-ו-ל-ה) 2. "קרוסלה"- בן ארצי 3. יציאת חרום של יציאת חרום
המון זמן לא קניתי דיסק
כמה זה 1+1? 4? תודה

mekl

New member
לשלוח לך את ארקדי דוכין?

זכיתי בשני עותקים ממנו..

הדר:)

אמ
הכלבים שלי
חומר מקומי, והאנשים שעושים את התכנית הזאת:]
לצלם
לקנות דיסקים
גלעד שגב, עברי לידר וכפיר אפשטיין
אסי כהן
חברות שלי
זה בגדול

ניר86

New member
היי כולם ... פעם ראשונה שאני כותב בפורום ..

עד עכשיו היתה הקומונה וגם שם לא כתבתי הרבה זמן .. אז לרגל הפורום החדש שלנו ..באתי לכתוב :).... אם היית יכולה לבחור עכשיו מקום לחיות בו איפה זה היה?בישראל ! אבל בת"א.. איזה שפה זרה היית רוצה לדבר שוטף?אנגלית מה החלום הכי גדול שלך?אני מלא בחלומות... מה המשפט הכי ארוך שאמרת אי פעם? - - - - ?????אני לא נוהג לדבר הרבה חחח מה את הכי אוהבת לאכול?שניצל מה המשפט הכי הזוי שאמרו לך? ..... איזה ספר את אוהבת לקרוא?האמת אני לא ממש קורא ספרים ... איזה סרט הכי אהבת?יש הרבה ... אני אוהב גם מאוד סרטים ישראלים ... מה את חושבת על המדינה שלנו?למרות כל החסרונות אני מת על המדינה שלי ... :) יצא לך לבקר פעם בבית משוגעים?לא.. ובכלא?גם לא .. נכון שכבר כואב לך הראש? כן אבל בלי קשר חחח על שער של איזה עיתון היית רוצה להופיע? פנאי פלוס חחח מאיזו סיבה?רק מסיבות טובות .. קשור בכמה מהחלומות שלי ... איזה דמות היית רוצה לחקות?האמת אני תמיד מחקה אנשים ... אבל בפחות מפורסמים ..תמיד הייתי הליצן בבי"ס וכד'... איזה להקה/זמר/זמרת את הכי אוהבת? מירי מסיקה אחת ויחידה שלי... את מי את הכי אוהבת?את אמא חחח אם יהיה לך בעל חיים חדש איך תקראי לו? למה? לא יהיה לי בעל חיים חדש .. חח מה הדבר הכי טוב שקרה לך?עדיין מחכה שהוא יגיע ... חח מה הדבר הכי רע שקרה לך?תאונה לפני 4 שנים .. סיפור ארוך ... מה הדבר הכי הזוי שקרה לך?אותה תאונה חחח :)

mekl

New member
אבל אפחד לא שרשר../images/Emo45.gif../images/Emo10.gif

אתם רוצים שהמשחק יתקע?

A t z a

New member
../images/Emo45.gif ו...../images/Emo99.gifימוז,בונבונה קטנה../images/Emo80.gif

מה שלומך? את מודעת לכך ששנים לא דיברנו? מתי את באה למרכז? ומתי להופעה של איגי? חולה לך על התחת

למעלה