הכר את הפורום 3

גרד3

New member
הכר את הפורום 3

כמדי סוף שבוע, הגיע הזמן לקורבן החדש. שהפעם הוא או היא
המכשפה ה ק ס ו מ ה !!! אז קדימה, אתם כבר יודעים מה התפקיד שלכם.

וול!../images/Emo29.gif

אני לא מכירה אותך בכלל אז- בת כמה את? איזה מוסיקה את אוהבת לשמוע? ו...אממממ...ספרי על פדיחה שקרתה לך

שלמונזה

New member
אוקי שאלות ../images/Emo168.gif

שם: גיל: מה דעתך על מעמדך כקורבן השבוע? מפחדת? איך הגעת לתפוז? מה מקור הכינוי שלך? באיזה פורומים אחרים את גולשת? כמה שנים את רואה את הרקיע? איך התחלת לראות את הסדרה? האם את צופה/צפית בסדרה בסתר? הדמות האהובה עלייך? דמות השנואה עלייך? [חייב להיות כזה] איזה סדרות חוץ מהרקיע את רואה? איזה סוג מוסיקה את אוהבת לשמוע? זמר אהוב עלייך? זמרת אהובה? להקה אהובה? תחביבים: וזהו בנתיים

נמנמנמנמנמ...

שם: דנה גיל: 18 דעתי? אמממ... הופתעתי. זה חביב
. לא מפחדת
הגעתי לתפוז אמממ... כשהתחלתי להכנס לאייסיטי... אבל אז עוד לא הייתי בפורומים. לפורומים הגעתי כשהייתי צריכה לשאול משהו בפורום של הארי פוטר
מקור הכינוי כבר עניתי למעלה
באיזה פורומים אחרים את גולשת- השיר שלנו, חדר מלחמה ולעיתים מכושפות. כמה שנים את רואה את הרקיע- מאז שהעונה הראשונה שודרה לראשונה בהולמרק. איך התחלת לראות את הסדרה- אני חושבת שפשוט העברתי לערוץ והפרק היה... האם את צופה/צפית בסדרה בסתר- בסתר?! למה בסתר?! יש לי אובססיה גלויה לזה
הדבקתי גם את החבר הכי טוב שלי ואת אמא. הדמות האהובה עלייך- קשה לי לבחור... דמות השנואה עלייך? [חייב להיות כזה]- אין כזאת
. אני אוהבת את מרי אבל הכי פחות. היא מעצבנת
. איזה סדרות חוץ מהרקיע את רואה- השיר שלנו, חדר מלחמה, מכושפות. וגם ארץ נהדרת אבל זו לא סדרה
איזה סוג מוסיקה את אוהבת לשמוע- הכל. זמר אהוב עלייך- אמממ... אין כ"כ... זמרת אהובה- נינט טייב
להקה אהובה- אוונסנס
תחביבים- משחק, שירה, יצירה בפוטושופ, צילום, אני מתעניינת בקרימינולוגיה ופסיכולוגיה וניתוח האדם. אני גם אוהבת כל מה שקשור בתיאטרון, קולנוע וטלוויזיה.

אנסה לענות.. אני חדשה בפורום הזה

שם: ליאת גיל 23 מה דעתך על מעמדך כקורבן השבוע: לא ממש הבנתי. מפחדת: ממה? חח איך הגעת לתפוז: גלשתי פה ושם והגעתי לתפוז.. מה מקור הכינוי שלך: אהבתי את השחקן בילי זאיין מטיטניק ועכשיו אני תקועה עם הכינוי הזה, אי אפשר לשנותו. כמה שנים את רואה את הרקיע: מהעונה ה3, ורואה גם בשידורים חוזרים. איך התחלת לראות את הסדרה: העברתי ערוצים ונתקלתי בסדרה הזו והתמכרתי. האם את צופה/צפית בסדרה בסתר: למה?! אין ממה להתבייש. הדמות האהובה עלייך: קשה לבחור. דמות השנואה עלייך: אין כזו. איזה סדרות חוץ מהרקיע את רואה: רובי, ארץ נהדרת, אדם ומלואו, פוקימון. איזה סוג מוזיקה את אוהבת לשמוע: ישראלית בעיקר. זמר אהוב עלייך: אוהד חיטמן. זמרת אהובה: לא משנה לי. להקה אהובה: לא משנה לי. תחביבים: לכתוב שירים, לצייר,לעזור, לשמוע מוזיקה, וסרטים.

../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

אממ..נראה לי לא הבנת כל פעם שואלים מישו אחר שאלות יש קורבן שבועי
והפעם..אמממ..זאת לא את

Crazzzzzy Girl

New member
עוד חקירה ../images/Emo9.gif

למה קראו לך דנה ?
מה השיר הכי אהוב עליך?
כמה אחים אחיות יש לך?
קיץ או חורף?
מה את הכי אוהבת לאכול ?
מה את אוהבת בפורום הזה?
מה ואיך את שותה בבוקר?
ספר האהוב ?
את עייפה ?
איזה סוג סלולרי יש לך?
יש לך אוטו ?
את לומדת ?
את עובדת ?
יש לך חיית מחמד ? וזהו ... אם יעלו לי עוד שאלות אני אשאל

תשובות

כי ההורים שלי חשבו שזה שם יפה יש הרבה... אי אפשר להחליט שתי אחיות גדולות חורף! אמממ... אוכל איטלקי
אני אוהבת את נושא הפורום
אני לא שותה בבוקר, זה עושה לי בחילה
הארי פוטר
לא, קמתי לפני שעתיים. נוקיה 3510 אין לי אוטו סיימתי ללמוד הלוואי הייתי עובדת יש לי כלבה וחתול מרשע.

למעלה