הכר את הפורום ^_^

nowhere kid

New member
הכר את הפורום ^_^

האמת, לא ממש ישלי מצברוח למתוח אתכם היום, אז אני אגיד ישר: המקורבנת השבועית היא: הדבדבנית שבקצפת תחגגו.

nowhere kid

New member
P=

היי=] מה קורה? מה שמך?
וגילך?
את אוהבת ששואלים אותך שאלות? נכון שמצברוח חרא זה לא כיף? =/ במיוחד אם זה סתם בלי סיבה? =/ האם אי פעם תהית למה לכלבים יש פרווה?
את רוצה שאני אמשיך לשאול? למה? וגם אם אין לי עוד שאלות? באמת? טוב.

archer girl

New member
[= שואלת:

שם? גיל? מאיפה? כיתה? נכון שאני מעצבנת? את אוהבת חתולים? וכלבים? חורף או קיץ? אביב או סתו? מה אתחושבת על הביטלס? איזה שיר שלהם את הכי אוהבת? מה את לובשת עכשיו? את רוצה שאני אמשיך לשאול? טוב, אז, מה נשמע? יש לך מצברוח? את אוהבת אותי? באמת? למה? נמאס לך מהשאלות חסרות הטקט שלי? איזה סדרות את רואה? סרט אהוב? ספר אהוב? להקה אהובה? מה מספר המזל שלך? איך היית קוראת לבן שלך? ולבת? את אוהבת את השם שני? למה? מה המקצוע האהוב עליך? והשנוא? את אוהבת ביצפר? מה את בכלל אוהבת? ומה את שונאת? את רוצה שאני אמשיך? יש לך אחים? כמה? ודודים? כמה? מה המאכל האהוב עליך? ומשקה? נכון שירוק זה נחמד? את לובשת חצאיות? את רוצה שאני אפסיק? טוב

nowhere kid

New member
נימפף ביטלס ../images/Emo99.gif *נדחפת*

ג'ון
[אתמול היה 25 שנה לרצח
]

archer girl

New member
חיחיחי..... ויש עוד כמה שאלות:

את אוהבת את יום שבת? מה את עושה עכשיו? מה המזל שלך? את מפחדת מג'וקים? את עדיין אוהבת אותי? אידה גיל הכי אהבת בחיים שלך? את אוהבת ששואלים אותך שאלות? איזה גובה את? ומשקל? צבע עיניים? ושער? יש לך חברה הכי טובה? את אוהבת את הפורום הזה? באיזה פורומים את עוד נמצאת? נכון שעכשיו אני ממששש עולה לך על העצבים? למה? מה דעתך על כך שאת המקורבנת? זה כיף? למה את לא שאלת אותי כשהייתי המקורבנת? האם אי פעם.... עישנת? שתית? עברת על החוק? .... כמה ילדים את רוצה שיהיו לך? זמר אהוב? זמרת? את אוהבת בע"ח? איזה? נכון שאת מתה על צפרדעים *מאיימת*? ונכון שאת מתה עליי *מאיימת*? ומה דעתך על בון ג'ובי? ואת יודעת שאין לי עוד שאלות? אבל לא בא לי להפסיק... אז ממצב? ואיך החיים? מה את מתכננת להיום? ולמחר? ומחרתיים? את אוהבת..... לקרוא? לרקוד? לראות טלויזיה? לשמוע מוזיקה? איזו? לאכול? את אוהבת שמרביצים לך? למה
? איזו מערכת הפעלה יש לך? יש מלך מדפסת? וסורק? לאיזו ארץ את הכי רוצה לטוס? את רוצה לבקר בבית הלבן? ואת יודעת שאין לי מה לשאול? ונכון שאני משגעת אותך? טוב אז זהו

../images/Emo6.gifשואלת

מה שלומך? כמה זמן בפורום? הדמויות בסדרה שאת הכי אוהבת? מה משמעות הכינוי שלך? מה אוהבת לעשות בשעות הפנאי? כיף להיות המקורבנת? מה שמך? תגדירי את עצמך במשפט אחד: שבת שלום

למעלה