הכר את הפורום

שלמונזה

New member
הכר את הפורום ../images/Emo168.gif

כן כן אני יודעת שגנבתי את הפינה אבל זה רק בגלל שהחלטתי שהקורבן השבועי תהיה גרד3!!!! חחחח
חיוך זדוני נמרח לי על הרפצוף עכשיו. תתחילו להפיץ בשאלות

SoldieRonit

New member
זה הולך להיות מתוק |שטן|

שאלות היכרות:
מה פירוש הכינוי שלך
איך קוראים לך
למה
שאלות דווקא:
את בטוחה
איך את מרגישה
על מי ואיך עבדת לכבוד ה-1 באפריל
האם זכרת להזיז את כ-ל שעוני הבית שעה אחת קדימה
את בטוחה
האם את אוהבת שאני שואלת אותך את השאלה המופיעה למעלה
האם את רוצה שאני אפסיק
שאלות "ידע":
האם הלכת לקרוא את כ-ל תשובתיי כקורבן השבועי
האם את קולטת שאני מורחת שאלות בכוח בשביל נקמה מתוקה
האם יש לך קליטה מהירה
קצת מלח על הפצעים-תזכרי לי מה זה בית ספר ושות':
באיזה כיתה את
מה המקצוע האהוב עלייך
מה המקצוע השנוא עלייך
קצת פילוסופיה:
לאיזה גיל היית רוצה לחזור
לאיזה גיל היית רוצה לקפוץ
האם את מפחדת מהמוות
האם את חושבת על המות כחלק מהחיים
האם השקעת מחשבה בתשובות הקודמות
שאלות טריויה
מה המאכל האהוב עלייך
מה הצבע האהוב עלייך
מה הארץ האהובה שלך (לא כולל ארצנו הקטנטונת)
לא ידעתי שלהמציא שאלות בכוח זה כל כך קשה-אני אפסיק לענות את עצמי

גרד3

New member
../images/Emo9.gif

שאלות היכרות: מה פירוש הכינוי שלך? בה"פ יש תאומים שקוראים להם פרד וג'ורג', ובחג המולד אמא שלהם שלחה להם בוודרים עם האותיות הראשונות של השמות שלהם, והם אמרו "אנחנו לא טיפשים, אנחנו יודעים שקוראים לנו גרד ופורג'". איך קוראים לך? פאינה למה? כי זה השם של סבתא שלי שנפטרה לפני שנולדתי, וההורים שלי החליטו לקרוא לי ככה. שאלות דווקא: את בטוחה? כן. איך את מרגישה? *חושבת* בסדר. על מי ואיך עבדת לכבוד ה-1 באפריל? אף אחד. אני לא מקורית במיוחד.
האם זכרת להזיז את כ-ל שעוני הבית שעה אחת קדימה? אבא שלי זכר. את בטוחה? לא. האם את אוהבת שאני שואלת אותך את השאלה המופיעה למעלה? כן האם את רוצה שאני אפסיק? לא. שאלות "ידע": האם הלכת לקרוא את כ-ל תשובתיי כקורבן השבועי? כן. האם את קולטת שאני מורחת שאלות בכוח בשביל נקמה מתוקה? לא.
האם יש לך קליטה מהירה? אני חושבת שכן. קצת מלח על הפצעים-תזכרי לי מה זה בית ספר ושות': באיזה כיתה את? ט'. מה המקצוע האהוב עלייך? *חושבת* אנגלית. מה המקצוע השנוא עלייך? פיזיקה. הייתי אומרת ספורט, אבל יש לי פטור
קצת פילוסופיה: לאיזה גיל היית רוצה לחזור? 6. זה כיף להיות קטנה. לאיזה גיל היית רוצה לקפוץ? אממ... *חושבת* 16? האם את מפחדת מהמוות? לוידעת... האם את חושבת על המות כחלק מהחיים? לא
האם השקעת מחשבה בתשובות הקודמות? לא
שאלות טריויה מה המאכל האהוב עלייך? שוקולד. מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הארץ האהובה שלך (לא כולל ארצנו הקטנטונת)? *חושבת* הייתי רק בבלרוס, אבל גם את זה אני לא ממש זוכרת. אבל בכל אופן אני אגיד בלרוס.

שלמונזה

New member
../images/Emo11.gif עכשיו תורי ../images/Emo88.gif../images/Emo168.gif

קודם כל אלמנט ההפתעה: האם חשדת שבקרוב גם את תהיי הקורבן השבועי בפורום? ואם אני לא הייתי שמה אותך, מתי התכוונת לתת לאנשים לשאול אותך שאלות? איך ההרגשה בתור הקורבן השבועי? האם מי שעונה על השאלות הוא באמת קורבן או שאנחנו סתם מגזימים? ולמה חוץ מענייני הכר את הפורום את לא מגיבה על שרשורים בפורום
? כמה זמן את רואה את הרקיע השביעי? מאיזה עונה? איך התחלת לראות? דמות אהובה? דמות שנואה [חובה לענות, ולא מרי
]? בארי או דיויד? ג'סיקה או בוורלי? מקנזי או התאומים? [אין לי השוואה אחרת] סטפן או קתרין? איזה סדרות את רואה חוץ מהרקיע? איזה סוג מוזיקה את אוהבת? זמר אהוב? זמרת אהובה? להקה אהובה? איזה סגנון מוזיקה את הכי שונאת? זמר שנוא? זמרת שנואה? להקה שנואה? מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? כמה שעות בממצוע את מעבירה מול הטלוויזיה? האם את מתפללת עכשיו שאני אפסיק עם השאלות? והאם התאכזבת לגלות שיש לי עוד שאלה? מה שלומך הכל בסדר? נכון שקשה להמציא הרבה שאלות? ונכון שמעצבן שיש עוד שאלות אבל רק כדי שיהיו עוד שאלות והם לא אומרות הרבה? רוצה שיגמר? בטוח? טוב זהו הפסקתי [גם אמרת שאת לא רוצה שיגמר] שבת שלום

גרד3

New member
../images/Emo12.gif

קודם כל אלמנט ההפתעה: האם חשדת שבקרוב גם את תהיי הקורבן השבועי בפורום? לא ואם אני לא הייתי שמה אותך, מתי התכוונת לתת לאנשים לשאול אותך שאלות? אולי אחרי שישאלו את כל השאר. איך ההרגשה בתור הקורבן השבועי? אין כח לענות על כל השאלות.... האם מי שעונה על השאלות הוא באמת קורבן או שאנחנו סתם מגזימים? אם יש הרבה שאלות, אז לא, אנחנו לא מגזימים ולמה חוץ מענייני הכר את הפורום את לא מגיבה על שרשורים בפורום ? אני כן! החוליה החלשה, לפעמים על השרשרים של הפרקים, אם שואלים שאלות ואף אחד לא עונה לפני! כמה זמן את רואה את הרקיע השביעי? לא זוכרת מאיזה עונה? התחלתי מהשלישית, אבל ראיתי את כולן. איך התחלת לראות? פעם כשזה עוד היה משודר בשמונה בערב, העברתי ערוץ, והיה את הפרק בעונה השנייה אם אני לא טועה, על איך שסיימון חשב שהמורה שלו שונאת אותו, ואז היא באה אליהם והוא הראה לה את הפרויקט שלו. חשבתי שדיוויד נורא חמוד. דמות אהובה? רותי דמות שנואה [חובה לענות, ולא מרי ]? *חושבת* דינה. היא מעצבנת אותי. בארי או דיויד? בארי ג'סיקה או בוורלי? ג'סיקה מקנזי או התאומים? [אין לי השוואה אחרת] מקנזי סטפן או קתרין? סטפן איזה סדרות את רואה חוץ מהרקיע? *חושבת* אני לא רואה הרבה. סתם כל מני כדי להעביר את הזמן. או לדחות הכנת ש.ב איזה סוג מוזיקה את אוהבת? כל מני. זמר אהוב? אשר זמרת אהובה? *חושבת* אין להקה אהובה? מארון5 וגוד שארלוט (התאומים מאדן שולטיייייים!
). איזה סגנון מוזיקה את הכי שונאת? *חושבת* ראפ זמר שנוא? אין. אני מעדיפה לא לשנוא אף אחד. זמרת שנואה? כנ"ל להקה שנואה? כנ"ל מה את אוהבת לעשות בזמנך הפנוי? תסתכלו בכרטיס האישי. כמה שעות בממצוע את מעבירה מול הטלוויזיה? 3, בערך. האם את מתפללת עכשיו שאני אפסיק עם השאלות? לא והאם התאכזבת לגלות שיש לי עוד שאלה? לא מה שלומך הכל בסדר? כן נכון שקשה להמציא הרבה שאלות? איף יו סיי סו ונכון שמעצבן שיש עוד שאלות אבל רק כדי שיהיו עוד שאלות והם לא אומרות הרבה? זה מעצבן אותך, כי את צריכה לחשוב עליהן, לא אותי. אני לא צריכ לחשוב הרבה כדי לענות על שאלות כאלה. רוצה שיגמר? לא. בטוח? לא.

תורי!!../images/Emo29.gif

את מאמינה בקב"ה? את שומרת שבת? את אוכלת רק כשר? בפסח אתם שומרים על אוכל כשר? את אוהבת את חגי ישראל? איזה חג הכי פחות אהוב עליך? והחג האהוב עליך? חשבת שישאלו אותך שאלות כאלה או שברגעים אלה את תוהה מה לעזאזל אני רוצה ממך? קנית בגדים לפסח? את אוהבת בכלל לקנות בגדים? כמה אחים ואחיות יש לך (במידה ויש לך) ? איפה את גרה (אם זה לא חסוי כמובן)? מה את הכי אוהבת בביצפר? באיזה שעה את מתחילה ללמוד? מה הכי מאוחר שאת מסיימת? יש לך חיית מחמד? אם אין לך-את רוצה ? את אלרגית למשו? מעצבן אותך להיות קורבן השבוע? מנקודת מבט של זאת שעונה על השאלות-מה את חושבת על הפינה? שבת שלום!:)

גרד3

New member
עונה....

את מאמינה בקב"ה? בערך... את שומרת שבת? לא את אוכלת רק כשר? אני חושבת שכן. בפסח אתם שומרים על אוכל כשר? כן את אוהבת את חגי ישראל? חלק כן, חלק לא איזה חג הכי פחות אהוב עליך? *חושבת* שובעות והחג האהוב עליך? *חושבת* פורים. חשבת שישאלו אותך שאלות כאלה או שברגעים אלה את תוהה מה לעזאזל אני רוצה ממך? ברגעים אלה אני תוהה מה לעזאזל את רוצה ממני. קנית בגדים לפסח? לא את אוהבת בכלל לקנות בגדים? לא כמה אחים ואחיות יש לך (במידה ויש לך) ? אין איפה את גרה (אם זה לא חסוי כמובן)? נצרת עילית מה את הכי אוהבת בביצפר? את החברות שלי... באיזה שעה את מתחילה ללמוד? רבע לשמונה מה הכי מאוחר שאת מסיימת? עשרים לשלוש. יש לך חיית מחמד? לא.
אם אין לך-את רוצה ? כן!!! את אלרגית למשו? אממ... כשאני עונדת עגילים מכסף זה מתחיל לגרד אחרי כמה שעות כי זה עושה זיהום או משהו. אני מניחה שזה נחשב אלרגיה. מעצבן אותך להיות קורבן השבוע? לא. מנקודת מבט של זאת שעונה על השאלות-מה את חושבת על הפינה? *חושבת* *חושבת* *חושבת* *חושבת*

Crazzzzzy Girl

New member
עכשיו אני ../images/Emo20.gif ../images/Emo9.gif

אם היית יכולה לבחור שם אחר מה היית בוחרת ?
מה המצב אחותי ?
מה את עושה כשאת קמה בבוקר ?
נס קפה או שוקו ?
תגידי ותאמרי לי זה אותו הדבר ?
אם לא מה ההבדל ?
כדורסל או כדורגל ?
לא נמאס לך לענות על שאלות?
את לא תכעסי אם אני אמשיך לשאול , נכון
?
מה את רוצה לעשות שתהיי גדולה?
איזה צבע את הכי אוהבת?
במבה או ביסלי?
איזה סוג סלולרי יש לך?
את עובדת ?
את עייפה ? עןד קצת
מה השעה ?
מה את עושה עכשיו ?(חוץ מלענות)
מה את חובת על חברי הפורום ?
ואחרונה ..... נכון שאת שמחה שסוף סוף סיימנו ?

גרד3

New member
עונה

אם היית יכולה לבחור שם אחר מה היית בוחרת ? *חושבת* לוידעת... מה המצב אחותי ? פסדר... מה את עושה כשאת קמה בבוקר ? הולכת לשרותי, מתקלחת, מתלבשת, אמא שלי מסרקת אותי (השיער שלי ארוך מכדי לסרק אותו בעצמי), אוכלת, הולכת לבצפר. נס קפה או שוקו ? שוקו תגידי ותאמרי לי זה אותו הדבר ? לוידעת.... אם לא מה ההבדל ? לוידעת.... כדורסל או כדורגל ? שום דבר. לא נמאס לך לענות על שאלות? לא את לא תכעסי אם אני אמשיך לשאול , נכון ? לא אכעס מה את רוצה לעשות שתהיי גדולה? לוידעת איזה צבע את הכי אוהבת? כחול. במבה או ביסלי? במבה איזה סוג סלולרי יש לך? משהו של מוטורולה את עובדת ? לא את עייפה ? עןד קצת. כן. קמתי לא מזמן. מה השעה ? 11:00 מה את עושה עכשיו ?(חוץ מלענות) כלום. מה את חובת על חברי הפורום ? נחמדות. ואחרונה ..... נכון שאת שמחה שסוף סוף סיימנו ? כן.

למעלה