../images/Emo9.gif
שאלות היכרות: מה פירוש הכינוי שלך? בה"פ יש תאומים שקוראים להם פרד וג'ורג', ובחג המולד אמא שלהם שלחה להם בוודרים עם האותיות הראשונות של השמות שלהם, והם אמרו "אנחנו לא טיפשים, אנחנו יודעים שקוראים לנו גרד ופורג'". איך קוראים לך? פאינה למה? כי זה השם של סבתא שלי שנפטרה לפני שנולדתי, וההורים שלי החליטו לקרוא לי ככה. שאלות דווקא: את בטוחה? כן. איך את מרגישה? *חושבת* בסדר. על מי ואיך עבדת לכבוד ה-1 באפריל? אף אחד. אני לא מקורית במיוחד.
האם זכרת להזיז את כ-ל שעוני הבית שעה אחת קדימה? אבא שלי זכר. את בטוחה? לא. האם את אוהבת שאני שואלת אותך את השאלה המופיעה למעלה? כן האם את רוצה שאני אפסיק? לא. שאלות "ידע": האם הלכת לקרוא את כ-ל תשובתיי כקורבן השבועי? כן. האם את קולטת שאני מורחת שאלות בכוח בשביל נקמה מתוקה? לא.
האם יש לך קליטה מהירה? אני חושבת שכן. קצת מלח על הפצעים-תזכרי לי מה זה בית ספר ושות': באיזה כיתה את? ט'. מה המקצוע האהוב עלייך? *חושבת* אנגלית. מה המקצוע השנוא עלייך? פיזיקה. הייתי אומרת ספורט, אבל יש לי פטור
קצת פילוסופיה: לאיזה גיל היית רוצה לחזור? 6. זה כיף להיות קטנה. לאיזה גיל היית רוצה לקפוץ? אממ... *חושבת* 16? האם את מפחדת מהמוות? לוידעת... האם את חושבת על המות כחלק מהחיים? לא
האם השקעת מחשבה בתשובות הקודמות? לא
שאלות טריויה מה המאכל האהוב עלייך? שוקולד. מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הארץ האהובה שלך (לא כולל ארצנו הקטנטונת)? *חושבת* הייתי רק בבלרוס, אבל גם את זה אני לא ממש זוכרת. אבל בכל אופן אני אגיד בלרוס.