ושוב עונה ../images/Emo9.gif
תכונה טובה: מממ נראה לי סבלנית ויודעת להקשיב תכונה רעה: קרצייה מדי פעם
חולשה: בע"ח, פיצה אובססיות: אינטרנט פאדיחה: לא זוכרת כאב: הא
משאלה: כרגע, לזכות בלוטו (יש לי דברים טובים לעשות עם הכסף
) זיכרון רע: שהכלב שלי מת
זיכרון טוב: שעשו לי מסיבת הפתעה
זיכרון הילדות הכי חזק שלך: וואלה לא זוכרת געגוע: לחברה טובה
פחד: שיקרה משהו לאנשים שאני אוהבת החג האהוב עליך: חנוכה ושבועות אוכל מועדף: פיצה
המאכל שאת שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: בשר
שתיה מועדפת: מיץ מנגו
קינוח מועדף: גלידה
ממתק מועדף: הרבה.. עוגה מועדפת: חורף צבע מועדף: סגול, כחול וירוק חיה מועדפת: כלבים וחתולים חיית מחמד [אם יש]: כלבה ו2 חתולות ספורט מועדף: לישון
ספר: אין סרט דיסני מועדף: מלך האריות
ועוד מלא.. סרט: חופשיות על הסר סדרה מעודפת: הרקיע, חברים, שנות ה70 מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: הסטוריה ומתמטיקה מקום בעולם: ישראל
המעשה הכי נועז שעשית: לא זוכרת המעשה הכי טיפשי שעשית: לא זוכרת פריט לבוש מועדף: ג'ינס וחולצה ההמצאה של כל הזמנים: פלאפון עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף (היה כבר
) את מאמינה בגורל? לא את מאמינה באלוהים? לא גלידה- בכוס או בוופל? וופל
שקיעה או זריחה? שקיעה קור או חום? קור לישון או לקום? לישון קרמבו- וניל או שוקו? וניל שיר שגורם לך לצחוק: walking back to happiness שיר שגורם לך לבכות: Elton John - Your Song השיר של כל הזמנים: Leann Rimes - Cant Fight The Moonlight שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: Aswad - Shine like a star שיר שאת רוצה שיושמע בחתונה שלך: Roxette - Listen To Your Heart שיר שאת רוצה שיושמע בהלוויה שלך: מהן התכונות שאת הכי מעריכה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? לא שופטת אותי מתי התחברת לראשונה לרשת? ממזמן.. לאילו אתרים את גולשת כשמשעמם לך? פורומים בתפוז
באילו פורומימ את קורא באופן קבוע? כלבים, חתולים, זיהוי שירים, הרקיע, שאלה קטנה, צמחונות וטבועות וכו'.. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחיות אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא נראה לי.. וככה מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? שותה מיץ מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה את הטלויזיה מה התחביבים שלך? טלוזייה, מחשב, לישון.. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את החתולה שלי, וחברה טובה כשאת נוסעת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכחי בבית? פלאפון, בגדים ושפתון נגד יובש
מה אתה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב מה הדבר שאת הכי רוצה לקבל? מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? במיטה.. האם את חושבת שאני אכזרית מידי עם כל השאלות האלה?
איך את מרגישה עם מעמדך כקורבן השבועי? בסדר גמור, זה נחמד
ולסיום למקרה שלא שאלו: כמה זמן את צופה בהרקיע? שנה נראה לי דמות אהובה? רותי
דמות שנואה? אין הדמות שהיית רוצה להיות במקומה? מרי הדמות שהיית מעיפה מהרקיע בלי להניד עפעף. אין לי שמץ שיהיה
לך שבוע טוב וגם אני חולה עלייך