הכר את הפורום
|teddybear|

גרד3

New member
הכר את הפורום ../images/Emo178.gif |teddybear|

סוף שבוע חדש! מה שאומר שהגיע הזמן לקורבן שבועי חדש! והשבוע היא כי אין לנו בנים בפורום
מנחשות? בטוחות? למה? טוף..... הקורבן השבוע היא Adidush וזהו You girls know your job!

גרד3

New member
../images/Emo178.gif

מה שלומך? מה השעה עכשיו? בת כמה את? מאיפה? כיתה? מקצוע אהוב? למה? מקצוע שנוא? למה? זמר אהוב? למה? זמר שנוא? למה? זמרת אהובה? למה? זמרת שנואה? למה? להקה אהובה? למה? להקה שנואה? למה? סרט שאהבת? למה? סרט שלא אהבת? למה? שחקן שאהבת? למה? שחקן שלא אהבת? למה? שחקנית שאהבת? למה? שחקנית שלא אהבת? למה? שיר אהוב? למה? שיר שאת לא אוהבת? למה? סידרה שאת אוהבת? למה? סידרה שאת לא אוהבת? למה? שוקולד או תפוזים? למה? עגבניה או מלפפון? למה? אני מעצבנת? למה? מה עשית לפני שהתחלת לענות? ומה תעשי אח"כ? מה השעה עכשיו? שמחה שהשאלה הבאה תהיה האחרונה שלי? למה?

עונהנהנהנה

מה שלומך? טוב תודה מה איתך
האמת קצת עייפה כי עמדתי עכשיו 3 שעות בשינקין
מה השעה עכשיו? 17:26 בת כמה את? 15 וכמה חודשים מאיפה? ת"א כיתה? י' מקצוע אהוב? אין
למה? כי ביצפר זה דבר חרא מקצוע שנוא? כולם.. אבל בעיקר הסטוריה
למה? כי זה משעמם כמו לא יודעת מה זמר אהוב?אין מישהו ספציפי למה? כי כולם חביבים זמר שנוא? אין מישהו ספציפי למה? כי כולם נורמליים זמרת אהובה? בגעתי למסקנה שאני די אוהבת את ג'ניפר לופז למה? יש לה שירים יפים זמרת שנואה? בריטני למה? כי היא שרמו** להקה אהובה? פעם הערצתי את ווסטלייף, היום אני אוהבת את כולם באותה המידה למה? למה לא
להקה שנואה? ממממ אין למה? כי אין לי כח לחשוב סרט שאהבת? חופשיות על הבר
ואת כל הסרטים של דיסני, בעיקר מלך האריות
ועוד מלא... למה? כי אלו סרטי איכות
סרט שלא אהבת? פרדי נגד ג'ייסון ועוד כמה שלא זוכרת למה? כי זה לא מפחיד וזה סתם דפוק שחקן שאהבת? יו גנרט למה? כי הוא חמוד שחקן שלא אהבת? אין למה? לא מצליחה להזכר שחקנית שאהבת? ג'ולייה רוברטס למה? היא משחקת טוב שחקנית שלא אהבת? לא זוכרת למה? למה לא
שיר אהוב? מלאאא למה? כי שירים זה טוב
שיר שאת לא אוהבת? נומה נומה יהה למה? כי זה יצא מכל החורים סידרה שאת אוהבת? הרקיע, חברים, שנות ה70 ועוד כמה למה? ככה
סידרה שאת לא אוהבת? ממממ לא זוכרת למה? כי אני סנילית שוקולד או תפוזים? שוקולד למה? כי זה טעים עגבניה או מלפפון? תלוי במצב רוח למה? למה לא?!?! אני מעצבנת? כן למה? בגלל הלמה מה עשית לפני שהתחלת לענות? הייתי בפורומים אחרים ומה תעשי אח"כ? אענה על שאר השאלות מה השעה עכשיו? 17:33 שמחה שהשאלה הבאה תהיה האחרונה שלי? כן למה? כי הלמה הזה שיגע לי ת'שכל..

ganitav1

New member
אהמ...טוב אז ככה...

למה קראו לך עדי
כמה אחים/אחיות יש לך
מה עוד את רואה חוץ מהרקיע
איזה סוגי מוסיקה את אוהבת לשמוע
איזה חג את אוהבת בשנה
האם אי פעם שיקת לחברה טובה
אם כן בקשר למה
האם אי פעם מישהו שבר לך את הלב
בכית בגלל בן
אהמ...וזהו לבינתיים...

עונה.......

למה קראו לך עדי
כי אבא שלי מצאה טבעת יהלום כמה ימים אחרי שנולדתי ועדי זה תכשיט (כאילו דה..) כמה אחים/אחיות יש לך
2 אחיות תאומות גדולות מה עוד את רואה חוץ מהרקיע
חברים, שנות ה70, גיא פינס.. איזה סוגי מוסיקה את אוהבת לשמוע
קצת מהכל, חוץ ממזרחית ומרוק כבד איזה חג את אוהבת בשנה
חנוכה (ולא בגלל שזה היומהולדת שלי
) ושבועות האם אי פעם שיקת לחברה טובה
תלוי ליזה חברה טובה..
אם כן בקשר למה
לא זוכרת האם אי פעם מישהו שבר לך את הלב
כן בכית בגלל בן
כן, אבל התגברתי

גרד3

New member
|teddybear|

יש לך אחיות תאומות? הן זהות? (סתם כי יש לי אובססיה לתאומים)

עדי!../images/Emo29.gif

מה קורה? הכל בסדר? את בביצפר?אם כן איזה כיתה? את אוהבת חורף או קיץ? שוקו או קפה? במבה או ביסלי? כן או לא? יש לך חבר? כמה אחים ואחיות יש לך במידה ויש? איפה את גרה (לא חייבת לענות כמובן
)? את מעשנת? ניסית פעם? איך היה אם כן? איזה סרט טוב ראית לאחרונה? משעמם לך? מה את עושה בסופ"ש את נהנת מבחירתך בתור הקורבן השבועי? רוצה שאני אשאל עוד משו? אין לי מה לשאול יותר

וגם פה עונה... ../images/Emo13.gif

מה קורה? סבביישן הכל בסדר? יאפ את בביצפר?אם כן איזה כיתה? תתביישי לך שאת לא יודעת
כן, בכיתה י' את אוהבת חורף או קיץ? חורף
שוקו או קפה? אפאחד במבה או ביסלי? במבה כן או לא? לא (פסימית
) יש לך חבר? נופ כמה אחים ואחיות יש לך במידה ויש? 2 אחיות גדולות איפה את גרה (לא חייבת לענות כמובן)? ת"א את מעשנת? מממממ לא ניסית פעם? כה איך היה אם כן? פסדר איזה סרט טוב ראית לאחרונה? וואלה לא זוכרת.. פגוש את הפוקרס היה נחמד משעמם לך? לא ממש מה את עושה בסופ"ש? בדר"כ? נחה מכל השבוע הנוראי שעבר עליי.. את נהנת מבחירתך בתור הקורבן השבועי? מאוד, אני מתה על שאלונים רוצה שאני אשאל עוד משו? כייין

גרד3

New member
ועוד משו... ../images/Emo178.gif

מי שרוצתה להיות הקורבן השובעי שתשלח לי מסר. לא רוצה לנדב אנשים שלא רוצים להשאל.

אבל כל הקטע

שזה מפתיע את כולם.. תעשי לכולן, מקסימום מישהי תתעצבן.. לא קרה כלום

שלמונזה

New member
עכשיו אני... ../images/Emo168.gif

ותסלחי לי מראש אם יש שאלות ששאלו לא היה לי כח לקרוא הכל
תכונה טובה: תכונה רעה: חולשה: אובססיות: פאדיחה: כאב: משאלה: זיכרון רע: זיכרון טוב: זיכרון הילדות הכי חזק שלך: געגוע: פחד: החג האהוב עליך: אוכל מועדף: המאכל שאת שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: שתיה מועדפת: קינוח מועדף: ממתק מועדף: עוגה מועדפת: צבע מועדף: חיה מועדפת: חיית מחמד [אם יש]: ספורט מועדף: ספר: סרט דיסני מועדף: סרט: סדרה מעודפת: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מקום בעולם: המעשה הכי נועז שעשית: המעשה הכי טיפשי שעשית: פריט לבוש מועדף: ההמצאה של כל הזמנים: עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: את מאמינה בגורל? את מאמינה באלוהים? גלידה- בכוס או בוופל? שקיעה או זריחה? קור או חום? לישון או לקום? קרמבו- וניל או שוקו? שיר שגורם לך לצחוק: שיר שגורם לך לבכות: השיר של כל הזמנים: שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: שיר שאת רוצה שיושמע בחתונה שלך: שיר שאת רוצה שיושמע בהלוויה שלך: מהן התכונות שאת הכי מעריכה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? מתי התחברת לראשונה לרשת? לאילו אתרים את גולשת כשמשעמם לך? באילו פורומימ את קורא באופן קבוע? כמה אחים ואחיות יש לך? אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מה התחביבים שלך? את מי היית לוקח\ת לאי בודד? כשאת נוסעת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכחי בבית? מה אתה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? מה הדבר שאת הכי רוצה לקבל? מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? האם את חושבת שאני אכזרית מידי עם כל השאלות האלה? איך את מרגישה עם מעמדך כקורבן השבועי? ולסיום למקרה שלא שאלו: כמה זמן את צופה בהרקיע? דמות אהובה? דמות שנואה? הדמות שהיית רוצה להיות במקומה? הדמות שהיית מעיפה מהרקיע בלי להניד עפעף. שיהיה לך שבוע טוב חולה עלייך

ושוב עונה ../images/Emo9.gif

תכונה טובה: מממ נראה לי סבלנית ויודעת להקשיב תכונה רעה: קרצייה מדי פעם
חולשה: בע"ח, פיצה אובססיות: אינטרנט פאדיחה: לא זוכרת כאב: הא
משאלה: כרגע, לזכות בלוטו (יש לי דברים טובים לעשות עם הכסף
) זיכרון רע: שהכלב שלי מת
זיכרון טוב: שעשו לי מסיבת הפתעה
זיכרון הילדות הכי חזק שלך: וואלה לא זוכרת געגוע: לחברה טובה
פחד: שיקרה משהו לאנשים שאני אוהבת החג האהוב עליך: חנוכה ושבועות אוכל מועדף: פיצה
המאכל שאת שונאת ובחיים לא תסכימי לאכול: בשר
שתיה מועדפת: מיץ מנגו
קינוח מועדף: גלידה
ממתק מועדף: הרבה.. עוגה מועדפת: חורף צבע מועדף: סגול, כחול וירוק חיה מועדפת: כלבים וחתולים חיית מחמד [אם יש]: כלבה ו2 חתולות ספורט מועדף: לישון
ספר: אין סרט דיסני מועדף: מלך האריות
ועוד מלא.. סרט: חופשיות על הסר סדרה מעודפת: הרקיע, חברים, שנות ה70 מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: הסטוריה ומתמטיקה מקום בעולם: ישראל
המעשה הכי נועז שעשית: לא זוכרת המעשה הכי טיפשי שעשית: לא זוכרת פריט לבוש מועדף: ג'ינס וחולצה ההמצאה של כל הזמנים: פלאפון עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: חורף (היה כבר
) את מאמינה בגורל? לא את מאמינה באלוהים? לא גלידה- בכוס או בוופל? וופל
שקיעה או זריחה? שקיעה קור או חום? קור לישון או לקום? לישון קרמבו- וניל או שוקו? וניל שיר שגורם לך לצחוק: walking back to happiness שיר שגורם לך לבכות: Elton John - Your Song השיר של כל הזמנים: Leann Rimes - Cant Fight The Moonlight שיר שמזכיר לך את האדם שאת אוהבת: Aswad - Shine like a star שיר שאת רוצה שיושמע בחתונה שלך: Roxette - Listen To Your Heart שיר שאת רוצה שיושמע בהלוויה שלך: מהן התכונות שאת הכי מעריכה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? לא שופטת אותי מתי התחברת לראשונה לרשת? ממזמן.. לאילו אתרים את גולשת כשמשעמם לך? פורומים בתפוז
באילו פורומימ את קורא באופן קבוע? כלבים, חתולים, זיהוי שירים, הרקיע, שאלה קטנה, צמחונות וטבועות וכו'.. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחיות אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא נראה לי.. וככה מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? שותה מיץ מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה את הטלויזיה מה התחביבים שלך? טלוזייה, מחשב, לישון.. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? את החתולה שלי, וחברה טובה כשאת נוסעת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכחי בבית? פלאפון, בגדים ושפתון נגד יובש
מה אתה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב מה הדבר שאת הכי רוצה לקבל? מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? במיטה.. האם את חושבת שאני אכזרית מידי עם כל השאלות האלה?
איך את מרגישה עם מעמדך כקורבן השבועי? בסדר גמור, זה נחמד
ולסיום למקרה שלא שאלו: כמה זמן את צופה בהרקיע? שנה נראה לי דמות אהובה? רותי
דמות שנואה? אין הדמות שהיית רוצה להיות במקומה? מרי הדמות שהיית מעיפה מהרקיע בלי להניד עפעף. אין לי שמץ שיהיה לך שבוע טוב וגם אני חולה עלייך

למעלה