הכר את הפורום

morg77

New member
הכר את הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

טוב אז ככה הרבה פורמים עשו את זה עכשיו גם אנחנו נעשה את זה!!! אז זה הוא הולך ככה אני אומרת מי יהיה מלך או המלכה לשבוע ומי שיהיה נשאל אותו שאלות למשל אני בוחרת בליה במלכה אז אני שאולת אותה שאלות כולם יכולים לשאול אותה שאלה וככנ נכיר יותר את הילדים בפורום אז מה את מסכימים איתי טוב והמלכה לשבוע זאת...
מיכל....יאללה לשאול אותה שאלות

יאא אני ה../images/Emo47.gif

איזה כיף לי!!! נו פיפל קצת להיתעורר אני מוכנה לענות על הכללל חחח(טוב נו לא על הכל)

morg77

New member
טוב אני ראשונה

אזז ככה... 1.מה התחביבים שלך 2.איזה זמר או זמרת את אוהבת ? 3.איזנ סרט אחרון ראית? 4.ואיזה סרט האהוב עלייך 5.בת כמה את ומאיפה אוהבת
מור

עונה../images/Emo9.gif

1. ממ תחביבים חחח אני שונאת ת'שאלה הזאת.. נו שיהיה.. ממ אני אוהבת לשיר, קצת לרקוד, מחשב, טיולים, טלויזיה ומשחק(כאילו תאטרון וזה) 2. אני אוהבת את ג'סטיןלא בא לי לפרט... ואת הילרי דאף,כריסטינה,ביונסי,אבריל 3. הסרט האחרון זה היה "מוות נקודה קום" 4. היום שאחרי מחר, ארמגדון 5. אני בת 15 עוד 4 חודשים 6. אני מבת ים אוהבת
ליה

morg77

New member
איזה יופי

גם אני אוהבת את היראלי דאף ואבריל הם כטלו חמודות את הולכת לסרט החדש שלה ???

morg77

New member
אמממ...

אני לא ממש זוכרת אבל נירא לי קוראים לו ראש קל או יש לך את זה משהו כזה!! בקיצור ייצא לה סרט חדש

RJlake

New member
כן אכפת!!!! לי אכפת פשוט לא יוצא לי

להיות פה כול יום!!! מה לעשות שיש לימודים ומבחנים כול יומים ובתוך זה יש גם חיים כמו חברים ולצאת למקומות!!! אז די להגיד שלא אכפת כי זה ממש מעצבן!!!!! ובגישה כזאת באמת לאף אחד לא יהיה אכפת!!!!!

...

נכון יש את כל זה אבל יש זמן להיכנס ל5 ד'ק לפורום ולהגיב.. ולמה שאני לא אגיד? אולי זה מעצבן אבל ככה זה נראה

RJlake

New member
תתפלאי אבל לא אין 5 דק' להכנס

ולהגיב... וחוץ מזה העובדה שהפורום כול כך יבש זה כי אין מה לכתוב על ג'סטין פשוט מאוד!!!

בסדר לך אין

אבל לא לכולם יש יום עמוס כמו שלך! ואני בטוחה שאפשר להיכנס ונכון אין מה לכתוב אבל אפשר לעשות פעילויות וזה... ולא רק להמציא תרוצים של אין לי זמן!

RJlake

New member
כן אכפת!!!! לי אכפת פשוט לא יוצא לי

להיות פה כול יום!!! מה לעשות שיש לימודים ומבחנים כול יומים ובתוך זה יש גם חיים כמו חברים ולצאת למקומות!!! אז די להגיד שלא אכפת כי זה ממש מעצבן!!!!! ובגישה כזאת באמת לאף אחד לא יהיה אכפת!!!!!

danielle23

New member
טוב.. אמממ..

מה הלהקה האהובה עלייך? עישנת פעם? (מקווה מאוד שלא!!) את מנגנת על משהו? מה התאריך לידה שלך? על מה את חושבת עכשיו? יש לך חבר? מה את עושה היום בחצות?

עונה

להקה אהובה: אנסינק, לא זוכרת יש עוד אחת ממש יפה לא זוכרת ת'שם כן ניסיתי לעשן...... ידיד שלי ניסה ללמש אותי לנגן על פסנטר אבל לא היה לו כוח להמשיך ואני מתה על זה 14.4.1990 אני חושבת על מה תיהיה השאלה הבאה אין לי חבר אני בחצות יושבת עם המשפחה וחוגגת(אוכת) חחח

איכססהה, למה אתה עוהבת אאת

הלאקה הזאת?????!1
הם מגאילים נורה!!
איזא ציורים יפים יש פא!!!! נכון.

למעלה