הכר את הפורום

OhBaby

New member
הכר את הפורום../images/Emo88.gif../images/Emo125.gif../images/Emo104.gif

בגלל שכל כך הרבה אנשים שלחו לי מסרים, והייתה בחירה כל כך קשה|מגזימה|, בחרתי את הראשון ששלח. והמנצחת הגדולה היא
קיי בנט= הלוא היא דר נמאס לי להקפיץ הודעות,פשוט תשתפו פעולה
אני אתחיל: עיר: גיל: גובה: כיתה: מאכל אהוב: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: תכתבי נאום של לפחות 5 שורות לרגל זכייתך בתחרות: מיס תפוז( האתר)
עכשיו תורכם...

purple rain2

New member
נפלאות הנעיצה../images/Emo8.gif

1. איפה את גרה? 2. מתי נרשמת לתפוז? 3. באיזה עוד פורומים את? 4. בת כמה את? 5. מי הפייבוריטית שלך העונה? 6. נכון שפו הדוב מושלם? 7. ונכון שכריות (הקורנפלקס) זה פשוט אלוהי? 8. למה בערוץ 24 יש "שבת ישראלית" ? כאילו שבמשך השבוע הוא מנגן משהו אחר. 9. ידעת שאם יושבים ארבע שעות מול מחשב מתחיל לכאוב לך הראש? מניסיון. 10. של מי הזהב והיהלומים? 11. למה התן מיילל בכרמים?

JULI4561

New member
חחחח הילית איזה שאלותת חחחחחח

"למה התן מילל בכרמים ??" חחחחחחחחח

קיי בנט

New member
^^

1. איפה את גרה?ברמת גן.כבר שאלוXD 2. מתי נרשמת לתפוז?יוני 2004,לפי מה שרשוםXD 3. באיזה עוד פורומים את?תחבורה ציבורית(לכו תבינו),בריטני(כן אני גאה בזהXD),אוונסנס,ולאחרונה גם שאקירה,והטופ מודל^^ 4. בת כמה את?16 וחצי 5. מי הפייבוריטית שלך העונה?אן
.גם טוקרה וניקול ואווה. 6. נכון שפו הדוב מושלם?נכון!!!!הו!נקודה רגישה מה;[.יש לי כרית צהובה שלו ושל איה ואני מאוד אוהבת אותה. 7. ונכון שכריות (הקורנפלקס) זה פשוט אלוהי?לא.אני לא אוהבת קורנפלקס,אפילו לא כריות.נגמלתי לפני שנתיים. 8. למה בערוץ 24 יש "שבת ישראלית" ? כאילו שבמשך השבוע הוא מנגן משהו אחר.אני לא רואה ערוץ 24 XD. 9. ידעת שאם יושבים ארבע שעות מול מחשב מתחיל לכאוב לך הראש? מניסיון.כמו בטלויזיה.גם מנסיון. 10. של מי הזהב והיהלומים?של פו הדוב?
11. למה התן מיילל בכרמים?כי הוא חושק בפו הדוב?

purple rain2

New member
את לא אוהבת קורנפלקס??!?!?!../images/Emo2.gif

זה חלק כ"כ חיוני בתפריט שלי
זו ארוחה לעצלנים
ותשובות כלבבי לשתי השאלות האחרונות

קיי בנט

New member
XD.קורנפלקס זה לא אני,

ואני גם אוכלת די רק מרקים,ולפעמים ממתקים וזה.אני לא אוהבת כ"כ הרבה מאכלים ושום דבר לא מתאים לי.אל תראי את זה כעלבון לקורנפלקס,הרי גם אני הייתי מכורה פעםXD. אני אשמח אם תשאלי עוד שאלות כאלה,כי הן גם כלבבי^^

Pink Angel1

New member
אוקיי

1.ראית עונות 1 ו2? 2.היית בחו"ל? איפה? 3.לאיזה כיתה עולה? 4.אוהבת סירטי דיסני? איזה הכי? 5.אוהבת חיות? יש לך? 6.ים או בריכה? 7.יש עבודה בקיץ? איפה.? זהו אין עוד

קיי בנט

New member
^^(כותרת מקורית../images/Emo11.gif)

1.ראית עונות 1 ו2?את 1 לא,את 2 כן.מרסדס
.ושרה
2.היית בחו"ל? איפה?שוויץ
וצרפת,והולנד,ובלגיה,וגרמניה. 3.לאיזה כיתה עולה?יא'.כבר שאלוXD 4.אוהבת סירטי דיסני? איזה הכי?היפה והחיה.החיה
5.אוהבת חיות? יש לך?כן!את קוצ'י!!!!תמונה שלה
6.ים או בריכה?יםםםםםםםםםםם 7.יש עבודה בקיץ? איפה.?לא.אני מוכנה לעבוד רק ב"דן" והם לא צריכים עובדים;[

קיי בנט

New member
כי זה מקום עבודה שווה.

וכי זה הדבר היחיד שאני מוכנה לעבוד. נגיד יש מקדונלדס-לא לא לא,אני שונאת את האוכל שם(ראי גם תשובתי מלמעלה),נגיד קייטנה-ילדים קטנים זה השטן.אני פשוט לא מוצאת עבודה;[. אני מגבילה את עצמיXD.אבוי.כמה XD.

קיי בנט

New member
אני לא יודעת.מסתבר שאפשר

מגיל 16 או משהו.אבל הם לא צריכים עובדים יש להם מספיק;[[[

קיי בנט

New member
רשמתי שם איפשהו..

בתור- במשרדים למיין דואר וכאלה,או במודיעין,לענות לטלפונים,ולשאלות איזה קו מגיע מבלה בלה לבלה בלה.

קיי בנט

New member
קצר../images/Emo12.gif

עיר:רמת גן^^ גיל:16 וחצי,היום בדיוק
גובה:1.65 פחות או יותר. כיתה:עולה ליא' מאכל אהוב:מרק
שם אהוב לבן:אין לי העדפות.מה יקרה אם אני אלד בן?!
שם אהוב לבת:גם.כנזכר לעיל XD ^^

למעלה