הכר את הפורום!
-מספר 1

SHANIELICIOUS

New member
הכר את הפורום!../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif-מספר 1

טוב אז הראשונה היא סיוון(OoOסיונוששOoO )
תתחילו לשאול אותה שאלות מואעאעא
הרשימה של המשתתפים: סיוון לי אור עידן טל ספיר עדן שני
מי שרוצה להצטרף שישלח לי מסר! ומי שלא זוכר שהוא הצטרף למשחק הינה תזכורת..http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1639&msgid=89793656

חח שכחתי מזה../images/Emo122.gif טוף שאלות../images/Emo9.gif

היי
מאיפה את? בת כמה את? באיזה תאריך יש לך יומולדת? יש לך חיות מחמד? אם כן כמה ואיך קוראים להם? אם היית יכולה להיוולד בשם אחר איזה שם היית בוחרת
? את אוהבת ת'חבול שלי?
את אוהבת אותי???<ותיזהרי בתשובתך
> תהני

עונה../images/Emo3.gif

היי
שלום
מאיפה את? רחובות בת כמה את? 14 וחצי באיזה תאריך יש לך יומולדת? 30.4 יש לך חיות מחמד? אח שלי נחשב?!
סתם.. לא.. אם כן כמה ואיך קוראים להם? יוגב
אם היית יכולה להיוולד בשם אחר איזה שם היית בוחרת? טוב לי עם השם שלי את אוהבת ת'חבול שלי? ברור ברור
את אוהבת אותי???<ותיזהרי בתשובתך> אמא'לה למה מה תעשי לי?! סתם בטח שאני אוהבת אותך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אחים נחשביםם
חחח אהבתיייייי
חח יופי את אוהבת ת'חבול שילייי
וגמני לאב יווווו

SHANIELICIOUS

New member
../images/Emo9.gifשאלות שלי..../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

1.להמ קראו לך סיוון? 2.צבע אהוב? 3.באיזה עוד פורומים את? 4.ממתי את מעריצה את מיה? 5.את מי את עוד מעריצה? 6.שבת שלוםםםXD

עונה../images/Emo13.gif

1.למה קראו לך סיוון? שום סיבה מיוחדת.. סתם חשבו שזה שם יפה.. וזאת ההזדמנות שלי להגיד לכולם סיון רושמים עם ו' אחת
זה 'סיון' ולא 'סיוון'
ככה כתוב בתעודת זהות
2.צבע אהוב? אדום וירוק 3.באיזה עוד פורומים את? בתפוז רן דנקר, קטנטנות ופינת אור, פלוריסיינטה ולא בתפוז רן דנקר, מריאנה אספוסיטו 4.ממתי את מעריצה את מיה?מי זוכר... תמיד אהבתי אותה 5.את מי את עוד מעריצה? רן דנקר
ומריאנה אספוסיטו
6.שבת שלוםםםXD גם לך

SHANIELICIOUS

New member
../images/Emo9.gifאוי אני מצטערת../images/Emo70.gif../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif

סיון

למעלה