הכר את הפורום!

Rose131

New member
הכר את הפורום!

שתפו פעולה!
השבוע אתם חוקרים את Linkintrance תהנו

K :]../images/Emo47.gif

שלום ^_^ מה נשמע? מה את חושבת על השיר החדש של HIM? איזה דיסק אהוב עלייך מHIM? באיזה עוד פורומים את נמצאת? אין לי רעיונות, תסלחי לי? ^_^ ביי ביי

linkintrance

New member
../images/Emo24.gif

שלום ^_^-הייאה מה נשמע?סבבה מה איתך מה את חושבת על השיר החדש של HIM?אהבתי, לא רע בכלל. איזה דיסק אהוב עלייך מHIM?GLSV666 באיזה עוד פורומים את נמצאת?אני כותבת רק פה כל השאר אני קוראת סמויה, בעיקר פורומיפ של סדרות אמריקאיות למניהן-אבודים,נמלטים,4400,ורוניקה מארס
וכו'. אין לי רעיונות, תסלחי לי? ^_^אין מצב! חח יום טוב

inbal287

New member
היי

לאן נעלמת?
מתי התחלת לשמוע את HIM? איזה שיר את הכי אוהבת? מאיפה את בארצנו הקטנטונת? סיימת בי"ס? [אם לא, איזה כיתה את] באיזה עוד פורומים את כותבת? מה התוכניות שלך לחופש? אממ זהו, אין לי עוד רעיונות :$

linkintrance

New member
../images/Emo24.gif

לאן נעלמת?שאלה טובה..סתם לא יודעת.לא היה לי כח למחשב. מתי התחלת לשמוע את HIM?אהה..בעקרון לפני שנתיים. בגלל חברה, אהבתי איזה כמה שירים וזהו..ואז יצא ווינגס וסתם נדלקתי חח איזה שיר את הכי אוהבת?אעעהה...זאת שאלה מכשילה! סתם לא יודעת נו..יש כ"כ הרבה. מאיפה את בארצנו הקטנטונת?חיפה'לה הקטנה והחמודה סיימת בי"ס? [אם לא, איזה כיתה את]נופ..עולה לי"א. באיזה עוד פורומים את כותבת?אני קוראת סמויה...פורומים של סדרות אמריקאיות..נו כל אלה שכתבתי לחן:) מה התוכניות שלך לחופש?אהה..עבודת קיץ בטימתומטיקה והפלגה
של שבועיים באירופה..ווהווו יום טוב

למעלה