הכר את הפורום!

Rose131

New member
הכר את הפורום!

השבוע אתן חוקרות את יפי [5ifi] D: היענות!

5ifi

New member
../images/Emo12.gif

היי! ממש כדאי לכן להגיב לזה כי אם אתן לא תעשו את זה- אני אעשה את זה! ואני ממש אבל ממש טובה בלהתכתב עם עצמי. אז תיזהרו
קידינג.

The Ocean Girl

New member
../images/Emo6.gif

תהני : (מפורום סקרים ושאלונים) מה שלומך? מה השעה עכשיו? באיזה שעה קמת היום? אכלת ארוחת בוקר? אתה עובד? כיצד מנצל את החופש? מוכן לתחילת שנת הלימודים? הולך לווליום כינרת? ולקוקה קולה וילג'? מה אתה שומע עכשיו? מה עדיף בבוקר- שתיה חמה או קרה? יש לך אופניים? וקורקינט? ורולרבליידס? מה הריח האהוב עליך? איזה ריח דוחה אותך? אוהב בעלי חיים? מהי החיה האהובה עליך? יודע לבשל? אם כן מה? טלפון או פלאפון? איזה דגם של פלאפון יש לך? ואיזה חברה? מה בד"כ חשבון הפלאפון שלך? מה הכי גבוה שהיה אי פעם? אוהב לשחק באבלס? אם יש לך פייסבוק- משחק משחקים של פייסבוק? נכון שזה מגניב שמשווים אותך לחברים שלך? מה הייתם ממליצים לי לאכול עכשיו? עשו לך פעם תפרים? איפה? זה כאב? היית מאושפז פעם בבית חולים? כמה פעמים? יש לך חבר/ה? כמה זמן? אתה בנאדם רומנטי? מה אתה שומע עכשיו? מה השיר שאתה הכי חורש עליו בזמן האחרון? אמן שאתה שומע הכי הרבה בזמן האחרון? כשכואב לך אתה מתחיל לשיר? קורא ספרים? מה אתה קורא עכשיו/ הספר האחרון שקראת? אתה שזוף? אוהב ללכת לים/ בריכה? מה יותר? כשאתה הולך- אתה שם קרם הגנה, שמן גזר/ אגוזים, או כלום? יש לי חצ'קון מעצבן, ויש לי רק יד אחת כי השנייה פצועה עם הרבה תפרים ודם, אכפת לך לפוצץ לי תחצ'קון? בבקשה? ולסיכם, נא הבע משאלה: מה השעה עכשיו?

5ifi

New member
אללה יוסטור.

זה ארוך ועוד לא אכלתי צהריים!! טוב, אני אתחיל עכשיו... מה שלומך?
טובתודה. מה השעה עכשיו?
17:37 באיזה שעה קמת היום?
הלכתי לישון בשבע...וקמתי בתשע בערך... אכלת ארוחת בוקר?
יוגורט וקורנפלקס
אתה עובד?
אני אעבוד בבי"ס של אבא שלי בחלוקת ספרים כיצד מנצל את החופש?
מנוחה, ציור, מוזיקה, חברות. כיף
מוכן לתחילת שנת הלימודים?
סיימתייייי!!! הולך לווליום כינרת?
לא ולקוקה קולה וילג'?
ממש לא מה אתה שומע עכשיו?
את הבטן שלי מקרקרת אבל לפני כן את- lady of the sea של... וואו שכחתי- אה! seth lakeman מה עדיף בבוקר- שתיה חמה או קרה?
חמה. יש לך אופניים?
כן! אבל הן מפונצ'רות עכשיו... וקורקינט?
כן..אבל אני לא משתמשת בו...אני בת 17! ורולרבליידס?
לא...אף פעם לא הצלחתי לשמור על שיווי משקל מה הריח האהוב עליך?
סבון של נקה 7 ?! איזה ריח דוחה אותך?
סיגריות... אוהב בעלי חיים?
יאפ...! מהי החיה האהובה עליך?
אממ...חתולים, כלבים, סוסים,קנגרואים וכאלה... יודע לבשל?
כן, בטח. כישרון טבעי. אם כן מה?
שניצל וספגטי.
אבל לא, באמת...כל דבר שיש לי מכון אליו.- עוגות פנקייקס, עוגיות, פשטידות, מאפים...וכו'... טלפון או פלאפון?
פלאפון. אורנג'. איזה דגם של פלאפון יש לך?
מכוער כלשהו...
ואיזה חברה?
אורנג'
מה בד"כ חשבון הפלאפון שלך?
100-200 אני לא באמת יודעת... מה הכי גבוה שהיה אי פעם?
אינלי מושג
אוהב לשחק באבלס?
אכןכן. אם יש לך פייסבוק- משחק משחקים של פייסבוק?
אינלי פייסבוק. נכון שזה מגניב שמשווים אותך לחברים שלך?
ממש לא. מה הייתם ממליצים לי לאכול עכשיו?
ספגטי, תמיד בא לי על ספגטי. אבל אחותי הכינה כדורי שוקולד ממש טעימים אז אם בא לך... עשו לך פעם תפרים?
לא, ב"ה איפה? - זה כאב? - היית מאושפז פעם בבית חולים?
לא... כמה פעמים? - יש לך חבר/ה?
לא כמה זמן? - אתה בנאדם רומנטי?
אני מניחה שכן. מה אתה שומע עכשיו?
את הבטן שלי מקרקרת חזק יותר מה השיר שאתה הכי חורש עליו בזמן האחרון?
אני לא חורשת על שירים באופן כללי. מעין חוק. אבל השיר האחרון ששמעתי די הרבה זה..all i ask of you מתוך הסאונדטראק של 'פאנטום האופרה' - מושלם! אמן שאתה שומע הכי הרבה בזמן האחרון?
הימ, מקפליי... כשכואב לך אתה מתחיל לשיר?
חח..לא. אני מתחילה לצחוק מהלחץ בד"כ... קורא ספרים?
מאוד! מה אתה קורא עכשיו/ הספר האחרון שקראת?
רומח הדרקון- דרקונים של שמש גוועת נראלי שככה קוראים לו... אתה שזוף?
ממש לא.| אוהב ללכת לים/ בריכה?
כן. אבל ממש לא אוהבת להישרף..וזה קורה לי הרבה... מה יותר?
ים בשביל האווירה- בריכה בשביל לשחות והכושר... כשאתה הולך- אתה שם קרם הגנה, שמן גזר/ אגוזים, או כלום?
המון קרם הגנה... קיץ שעבר עשיתי לעצמי כאלה כוויות שהייתי עם שלפוחיות על הירכיים במשך שלושה שבועות וזה לא היה נעים! למדתי לקח! יש לי חצ'קון מעצבן, ויש לי רק יד אחת כי השנייה פצועה עם הרבה תפרים ודם, אכפת לך לפוצץ לי תחצ'קון?
איכס לא. בבקשה?
לא!!! ולסיכום, נא הבע משאלה: הלוואי שיהיה לנו נעים, שקט וטוב בארץ שלנו. לכולנו. מה השעה עכשיו? חח..אוי ואבוי...17:52...לקח לי הרבה זמן...

../images/Emo13.gif

*לקוח מפורום סקרים ושאלונים* איזה צבע שיער יש לך? ועיניים? מה את אוהבת לשמוע? אוהבת לשמוע ישראלי? מה את שומעת עכשיו? יש לך מסנג'ר? מדברת הרבה במסנג'ר? איך הגעת לפורום? היית בלילה לבן בת"א? אוהבת את השם שלך? אוהבת ים? את באה לעתים קרובות לת"א? באיזה עוד פורומים את נמצאת בתפוז? וקומונות? קוראת בבלוגים בתפוז? את קוראת פה עם המערכת החדשה או הישנה? מה דעתך על המערכת החדשה? יש לך תחביב? מהו? מה שלומך? מה הדבר האחרון שקנית? מה את הכי אוהבת לאכול? ולשתות? שוקולד חום או לבן? לונה פארק או סופרלנד? אתה אוהבת קרמבולה? בשביל מליון דולר היית אוכלת רק שסק כל החיים? מיץ פטל או ענבים? מברשת או מסרק? איזה מרק את הכי אוהבת? כמה סוכר בתה? אוהבת את הדג נחש? אם כן, איזה שיר את הכי אוהבת שלהם? בכמה הופעות היית בחיים שלך? באיזו מהן הכי נהנית? מתי היא הייתה? עם מי הלכת אליה? איפה היא הייתה...P: ? אוהבת ללכת להופעות? למה? מה עדיף, שיר מהופעה או כזה שהוקלט באולפן? מה את חושבת על פלייבקים? שומעת עכשיו משו? אם כן, מה? כמה זמן ביום את שומעת מוזיקה (בערך) ? באיזה כיתה את? עובדת במשו בחופש..? ובזמן שנת הלימודים? צימחונית? מה את חושבת על צמחונות? מנגנת על משו? על מה הכי היית רוצה לנגן? מה הסרט האחרון שהלכת אליו בקולנוע, ועם מי הלכת אליו? שומעת הרבה מוזיקה? מה את הכי אוהבת [סוג]? ולהקה? בעברית או לועזית? איזה שפות את יודעת (לא טיפה כזה, באמת יודעת)? כמה זמן את בפורום? ובכלל בתפוז? אוהבת תותים מיובשים? ותותים בכלל? ואוכמניות? אכלת פעם עוגת אוכמניות? רצית לאכול עוגת אוכמניות? את בכלל אוהבת עוגות? עונה על שאלונים כי זה כיף או כדי להעביר את הזמן? אוהבת חתולים? יש לך חתול? או כל חיה אחרת? נכון שאנשים שלא אוהבים חתולים הם מוזרים? באיזה בצפר את? זה חטיבה+תיכון או רק תיכון? מדברת הרבה בטלפון? את אוהבת להכניס דברים לפה? את עייפה? לאיזה כיתה את עולה? שמחה שהגיע החופש? אוהבת קיץ? ים או בריכה? מעדיפה חורף? מה הכי כיף בחורף? מה את אוהבת לאכול? נכון שפירות קיץ יותר טעימים מפירות חורף? איזה פירות את אוהבת? נכון שוקולד זה אלוהי? איך התעודה? היו לך בגרויות השנה? איזה? P: איזה פלאפון יש לך? של איזה חברה? מרוצה ממנו? מה שלומך? איך החיים? מה אתה שומעת עכשיו? איזה שירים את שומעת יותר- בעברית או בלועזית? מה עדיף לדעתך, ריצה או הליכה מהירה ולמה? את אוהבת ריח של אציטון? ושל דלק? ושל אש? מה עשית בל"ג בעומר השנה? מה עשית בערב יום העצמאות? המומינים או הדרדסים? בת הים הקטנה או שלגיה ושבעת הגמדים? כמה שוקולד אכלת היום? אתה אלרגי למשהו? חם לך עכשיו?

5ifi

New member
../images/Emo66.gif

טוב, תהיו בריאות...זה ארוך! (חכי תראי כשיהיה תורך אני אפציץ לך תאימאמא בשאלון כזה ארוך...ש...ש...!!!
)
זה הולך להיות ארוך!!! איזה צבע שיער יש לך?
חום...אבל אולי אני עוד אעבור לגיזרת הבלונד...ימים יגידו
ועיניים?
חום-ירוק. ואני אוהבת אותן. מה את אוהבת לשמוע?
את וילה? אוהבת לשמוע ישראלי?
כן. אבל שירים די ספיציפיים. ולא יותר מדי. מה את שומעת עכשיו?
אומייגאד. ברגע זה גיליתי שההורים שלי פירמטו את המחשב. אז כלום. יש לך מסנג'ר?
חח..עשיתי לפני יומיים...
מדברת הרבה במסנג'ר?
לא...עשיתי אותו לפני יומיים! איך הגעת לפורום?
חיפשתי תמונות של הימ בגוגל...ואז זה חיפש לי באינטרנט ואנחנו התוצאה השלישית- אז באתי..הייתי סמויה בערך שבוע..והצטרפתי כי היינו חמודים. היית בלילה לבן בת"א?
לא... אוהבת את השם שלך?
לא
בעיה נפשית.... אוהבת ים?
כן! את באה לעתים קרובות לת"א?
לא, ת'אמת... פעם בכמה חודשים...בערך... באיזה עוד פורומים את נמצאת בתפוז?
באף אחד...אבל סמויה בכמה...
וקומונות?
הייתי בקומונה של לובקס עד שגיליתי שאני אוהבת רק שלושה שירים שלהם ושהקומונה מתה. קוראת בבלוגים בתפוז?
לא ממש. החיים שלי מעניינים אותי יותר. את קוראת פה עם המערכת החדשה או הישנה?
החדשה. מה דעתך על המערכת החדשה?
נוחה לאללה. יש לך תחביב?
נראלי... מהו?
לצייר. מה שלומך?
טוב תודה. ברוך ה'. מה הדבר האחרון שקנית?
עיפרון שחור לעיניים. היום... מה את הכי אוהבת לאכול?
אוכל טעים...כלשהו. אבל נכון להיום אני מתקיימת על קורנפלקס עם חלב... ולשתות?
מים. או מיץ תפוחים. או מים בטעם תפוח. או ענבים...
שוקולד חום או לבן?
אפשר גם וגם?
לונה פארק או סופרלנד?
אפשר גם וגם?
אתה אוהבת קרמבולה?
לוידעת...נראלי שאכלתי רק פעם בחיים והיה לזה טעם של קרטיב לימון..אז זה בסדר..נראלי... בשביל מליון דולר היית אוכלת רק שסק כל החיים?
מן הסתם כן, כל עוד היו נותנים לי לבחור את השתייה שלי בעצמי. מיץ פטל או ענבים?
ענבים מברשת או מסרק?
מברשת איזה מרק את הכי אוהבת?
דלעת, עוף, ברוקולי... כמה סוכר בתה?
אחת וחצי, תודה! אוהבת את הדג נחש?
בשירים מסויימים.. אם כן, איזה שיר את הכי אוהבת שלהם?
שירת הסטיקר...שיר המספרים...אה...הנה אני בא!!!! בכמה הופעות היית בחיים שלך?
אחת
באיזו מהן הכי נהנית?
באחת הבודדה ההיא מתי היא הייתה?
חח..תאמינו או לא..הייתי בהופעה של טוקיו הוטל כשהם הגיעו ארצה כי קיבלתי כרטיסים חינם מתפוז! והיא הייתה ב...תחילת שנה... עם מי הלכת אליה?
עם יסמין, חברה שלי. איפה היא הייתה...P: ?
חפראווי! בגני התערוכה בת"א! אוהבת ללכת להופעות?
הלכתי רק להופעה ההיא ונהנתי ממש. אז כנראה שכן. למה?
כי זה כיפי! זה מגניב, זה משחרר וזה מצחיק ברמות שלא יתוארו. מה עדיף, שיר מהופעה או כזה שהוקלט באולפן?
תלוי ב..המון דברים. אבל למען האיכות- לרוב עדיף מוקלט באולפן. מה את חושבת על פלייבקים?
זה מבאס אבל אני מניחה שזה חיוני... שומעת עכשיו משו?
לא! מחקו את כל השירים שהיו לי על המחשב! אם כן, מה?
- כמה זמן ביום את שומעת מוזיקה (בערך) ?
שעתיים? לא יותר מדי... בל זה תלוי בים ובכמות הנסיעות והציורים... באיזה כיתה את?
סיימתי י"ב!! אני לא מאמינה! עובדת במשו בחופש..?
חלוקת ספרים בבי"ס. ובזמן שנת הלימודים?
בשנה הבאה אני אעבוד
צימחונית?
לא, אבל אני לא ממש אוהבת בשר. מה את חושבת על צמחונות?
מאוד מעריכה. מנגנת על משו?
כשהייתי קטנה ניגנתי על כינור. לא נשאר זכר. חברה שלי ניסתה ללמד אותי גיטרה אבל זה ממש לא עניין אותי אז לא. על מה הכי היית רוצה לנגן?
עוגב.....חחח... מה הסרט האחרון שהלכת אליו בקולנוע, ועם מי הלכת אליו?
הלכתי היום! לבאטמן האביר האפל- עם אותה יסמין! שומעת הרבה מוזיקה?
אני חושבת שכן... מה את הכי אוהבת [סוג]?
רוק...כלשהו.... ולהקה?
הימ.
בעברית או לועזית?
באנגלית, אחותי,אנגלית... איזה שפות את יודעת (לא טיפה כזה, באמת יודעת)?
רק עברית ואנגלית באמיתי. אבל מילים אני יודעת ברוסית,ערבית,יפנית..יידיש? איטלקית? צרפתית...אה...גרמנית...וכל מיני שטויות כאלה... כמה זמן את בפורום?
עוד מעט שנה! ובכלל בתפוז?
עוד מעט שנה! אוהבת תותים מיובשים?
בחיים שלי לא טעמתי דבר כזה... ותותים בכלל?
כן.. ואוכמניות?
כשהן טריות... אכלת פעם עוגת אוכמניות?
כן. רצית לאכול עוגת אוכמניות?
כן. את בכלל אוהבת עוגות?
כן!
עונה על שאלונים כי זה כיף או כדי להעביר את הזמן?
כי זה כיף ומעביר את הזמן וכי זה 'הכר את הפורום'. אוהבת חתולים?
כן יש לך חתול?
לאחותי יש שניים... או כל חיה אחרת?
לא בבית שלי ממש... נכון שאנשים שלא אוהבים חתולים הם מוזרים?
אנשים שלא אוהבים חתולים סובלים ממחסור בביטחון עצמי.
באיזה בצפר את?
אולפנא. בחור ליד קריית גת. אבל סיימתי! זה חטיבה+תיכון או רק תיכון?
חטיבה+תיכון רק שהחטיבה כמעט לגמרי מנותקת מהתיכון. מדברת הרבה בטלפון?
די הרבה...אבל לא יותר מדי... את אוהבת להכניס דברים לפה?
לא. את עייפה?
לא כל כ

../images/Emo2.gif לא שמרת את הדברים שלך בתיקייה D?

ככה כשמפרמטים זה לא מוחק את הדברים
זה ממש מבאס!
את אוהבת את טוקיו הוטל? אני יש לי קטע כזה שיש נגיד ספר להקה או כל דבר אחר שהמונים אוהבים אני פוסלת את זה מיד
אהה והאממ אני צימחונית! כל הכבוד על הערכה,יש לי מלא ילדים בכיתה שממש מזלזלים בזה. =)

5ifi

New member
שמרתי אותם!

הם מחקו בכלל- את כל התיקיות!!! וסחתיין עליך שקראת הכל..הייתי בטוחה שאני היחידה שעושה את זה! חח... האמת היא שבד"כ גמני מאלה שפוסלים דברים ש'כולם אוהבים' אבל הגעתי למסקנה ש-א. זה טיפשי וילדותי לעשות את זה (אל תיעלבי- זו זכותך המלאה...) ב. מה אכפת לי מה כולם אוהבים? אבל אני בכלל לא אוהבת את טוקיו הוטל. כאילו, הם בסדר. פשוט הלכתי כי קיבלתי את הכרטיסים בחינם- זה היה כזה- תענו על שלוש שאלות ותזכו בכרטיסים חינם!' אז נכנסתי, שלחתי תשובות וזכיתי. את לא מבינה כמה אני וחברה שלי צחקנו כשגילינו שזכיתי. לא נשמנו מרוב צחוק..בעיקר כי כל הפורום של טוקיו הוטל היה מלא בתגובות מבואסות של מעריצות שרופות שלא זכו בכרטיס ואני- שגיליתי אותם בערך שבועיים לפני זכיתי! זה היה פשוט ענק- אז היינו חייבות ללכת. וכמה סיבוכים היו לנו עם זה- אל תשאלי. וברור שצמחונים זה מוערך. הילדים בכיתה שלך כאפות. תגידי להם את זה.

אוי נו זה ממש לא ילדותי.

זה פשוט שאני מעדיפה לשמוע להקות שלא כל העולם שומע ולהקות שלא מופיעות בעיתונים כל שבוע. אני לא רואה בזה שום דבר ילדותי,לי לא אכפת ממה שכולם אוהבים אבל אני לא אוהבת את ההיסטרייה שזה מביא,אוף נו אני לא מצליחה להסביר את זה

5ifi

New member
זה בסדר.

אני מבינה אותך. ובכל זאת אני, באופן אישי הפסקתי לקחת כל כך קשה את ה'מה כולם אוהבים זה איכס' כי מה אכפת לי? אני בודקת לבד בעצמי מה אני אוהבת ואם במקרה כולם אוהבים את זה...יאיי להם! העניין הוא שמה שבד"כ קורה זה שאני עושה מה שאני אוהבת ואחרי שנייה אני מגלה שכולם עושים את זה גם. כמו שקרה לי עם האולסטאר שלי שכשקניתי אותן לא ראיתי בחיים לפני כן מישו עם אולסטאר ואז אחרי שקניתי פתאום לכל הערביות/פרחולות מהבי"ס המקביל שלנו היה גם אולסטאר! זה היה מעצבן...אבל התגברתי.
וזה קורה לי כל הזמן ככה שלמדתי לחיות עם העניין... זה אפילו דיי כיפי.

The Ocean Girl

New member
איפה רשום שהיא אוהבת את טוקיו הוטל?../images/Emo12.gif

ואם כבר מדברים עליהם, הסולנית היא בת נכון? עוד לא הבנתי מה היא
(או הוא, אבל נראהלי שזאת היא
)

5ifi

New member
חחח! ענק!!!

לא, לא אמרתי שאני אוהבת את טוקיו, אמרתי שהלכתי להופעה שלהם.. והסולןןןןןןן שלהם הוא בן זכר בשם ביל שמאוד אוהב להתאפר, ואם יורשה לי לציין- זה אפילו יפה לו! ו- הוא גדול ממני בשנה ו7 ימים! (ריספקט... NOT!)

5ifi

New member
אכן, חיית בשקר. צר לי הודיע לך את זה אבל...B-

אני האמא האמיתית שלך!!!!!!!!!!! מוהאהאהאהאהאה!!!!!!!!!!!!!!!
טוב לא. זה ביל. והוא. הוא. מלשון זכר. הוא גבר.(סוג של...
)

The Ocean Girl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

טני עדיין חושבת שהוא נראה בת! רק שיסדר קצת את הגבות..

linkintrance

New member
hello:)

אזזזז.. מה קורה? מה עושה בקיץ כרגע? מה עוד את שומעת חוץ מהימ? קונה דיסקים מקוריים של הימ ולהקות אחרות? מה את עושה כשמשעמם? איזה סרטים את הכי אוהבת(ומוכנה לחרוש עליהם)? ---כאן נגמרו השאלות הכה מקוריות---- לילה טוב:)

5ifi

New member
hey there!!!

נלך לפי הסדר שלך: אזזזז.. מה קורה?
לא יותר מדי את יודעת...חופש. אבל אחלה חופש שבעולם! מה עושה בקיץ כרגע?
בואי נראה...היום הלכתי עם חברה שלי לאשקלון וראינו את באטמן החדש (עם הית'!!) וקניתי עיפרון שחור! יאיי מי! מה עוד את שומעת חוץ מהימ?
הייתי אומרת שיש לי טעם די מגוון (כל עוד מדובר בגבולות הרוק...) כאילו אני שומעת את נייטוויש,אינקיובאס,קצת אוונסנס, קצת מכ"ר, פאניק אט דה דיסקו (החאמודים!) אמ...כמה ישנים וטובים: גנז נ' רוזס, אירוסמית', בונג'ובי, פרל ג'אם, טיפהלה נירוונה,פה ושם שירי נוסטלגיה כאלה של אלביס ואבבא וכאלה אצטרות...אבל אני גם ממש אוהבת פסקולים של סרטים (דיסני-המון, שר הטבעות, פאנטום האופרה מולאן רוז' וכאלה...{שיקגו!}) וגם!!! (לא לקפח אף אחד
) אני ממש אוהבת את מיקה ואת מקפליי. ולאחרונה התחלתי לחזור למקורות ולשמוע ווית'ין טמפטיישן וקורן. נראלי מספיק...
קונה דיסקים מקוריים של הימ ולהקות אחרות?
ובכן...לא יצא לי לקנות יותר מדי דיסקים מקוריים כי תמיד הייתי שומעת את אותה מוזיקה כמו אחותי אבל לפני שנה היא התחתנה ולקחה את כל הדיסקים- אבל אז למרבה המזל קניתי אמפי וכבר לא הייתי צריכה אותם! ובכל זאת קניתי דיסק אחד ויחיד - ונוס דום! אז אני מניחה שהתשובה היא 'לא'
מה את עושה כשמשעמם?
מציירת, חושבת, אוכלת, מחשב, טטריס (באמת!), מציקה לאחים שלי
איזה סרטים את הכי אוהבת(ומוכנה לחרוש עליהם)?
שר הטבעות- חרשתי על השני ברמות היסטריות! מולאן רוז'- כי הוא מושלם. שודדי הקאריביים-כי ג'וני הו מלך ואורלי כזה חאתיך...! וקיירה היא קיירה. וכל הסרטים של דיסני שכל חיי חרשתי עליהם- פוקהונטס, מולאן, פו הדב {ההרפתקה הגדולה מכולן], הרקולס,הקיסר נפל על הראש, מרד התרנגולים,עוד כלמיני פו הדובים,אמממ...אלאדין,בת הים הקטנה וכו' וכו' וכו' (הרבה וכו'ים.) ---כאן נגמרו השאלות הכה מקוריות----
סבבה...
לילה טוב:)
לילה מוושלם. חלומות פז. ושות'.

למעלה