הכר את הפורום

גרד3

New member
הכר את הפורום

כן, אני יודעת שאני אמורה לעשות את זה רק ביום שבת, אבל בכלל לא בטוח שאני אוכל להכנס בסוף שבוע (חתונת כסף של ההורים, למקרה שתהיתם), אז החלטתי להקדים את זה. אז השבוע הקורבן הוא או היא
כן, אני יודעת שאני ממש לא מקורית
אז איפה הייתי? אה, כן הקורבן השבוע הוא או היא המנהלת החדשה שלנו, ILL take the rain !!!!!!!!!!!!!!!!!! אז תתחילו לעבוד על השאלות!

טוב.. אממממ ../images/Emo9.gif

איך קוראים לך
איך הגעת לפורום
איך נבחרת להיות מנהלת
מי הדמות האהובה עלייך מהרקיע
איזה עוד סדרות את אוהבת
בת כמה את
מה את אוהבת לאכול
מה הדבר שאת הכי אוהבת לעשות בחיים
וזהו בנתיים

היי../images/Emo29.gif

אני אפרת,נעים מאד
הגעתי לפורום-כי ראיתי שנפתח לסדרה הזו פורום אז באתי אליו כי אני אוהבת את הסדרה
אמממ..אני מנהלת כבר פורום בתפוז אז יפעת רצתה מישי מנוסה
לוסי
אממ...אני לא רואה הרבה טלויזיה אבל..השיר שלנו אני רואה קבוע,הישרדות ראיתי וויל וגרייס מדי פעם.
אני עוד מעט בת 20
במבה
הכי אוהבת?
זה קשה.נראה לי להיות עם ילדים קטנים
שאני חולה עליהם

מילי17

New member
היי../images/Emo24.gif

קודם כל מזל"ט על הניהול... והשאלות,
איזה עונה הכי אהבת עד עכשו? נמקי!!!
איזה סצנה זכורה לך במיוחד?
מאיזה פרק התחלת לראות את התוכנית?
איזה עוד 3 תוכניות הם במועדפים שלך?
איזה מוזיקה את אוהבת לשמוע? (להקות, זמרים זמרות) ולסיום, איך קוראים לך?! המשך לילה מקסים ,
מילי.

אהלן ותודה../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

איזה עונה הכי אהבתי?אני לא מסתדרת עם העונות כ"כ,עם המיספור כלומר.אבל זה בין האחרונות יותר,אהבתי אותם שהם גדולים יותר
סצינה זכורה לי?לטובה או לרעה?חחחח,אני זוכרת הרבה סצינות. למשל-חחחח שלוסי ומרי טסות והמזוודה של לוסי הולכת לאיבוד ואז היא אומרת למרי לשמור לה על התיק ואז מרי הולכת ושהיא חוזרת גם את התיק לקחו ואז לוסי צועקת שם ומתעצבנת על האיש אבטחה ואז לוקחים אותה למשטרה בנמל תעופה.
מאיזה פרק?וואלה לא זוכרת.חחחח
השיר שלנו,וויל וגרייס,הישרדות,פעם ראיתי גם ימי חיינו ותשוקות אבל עכשיו הקדימו את זה מאד.אבל שוב-אני לא הרבה רואה טלויזיה.
אני אוהבת ישראלי במיוחד.עברי לידר,חמי רודנר,משינה,רונה קינן,איפה הילד?והז'אנר הזה.אני שומעת גם את אנסטסיה,,REM
השם שלי זה אפרת!!!!!!

מילי17

New member
משינה זה טוב....

בבקשה... שמחתי להכיר אותך, אני מילי.. ואני מחכה לעונה שאשלי סימפסון משחקת שם!!!
שבת שלום,
מילי.

שלמונזה

New member
שאלות ../images/Emo168.gif

איך השתנה מעמדך החברתי מאז שהפכת להיות מנהלת פורום הרקיע השביעי? כמה חברים נוספו לך במסנג'ר מאז? האם היית חרשנית בבי"ס ולכן את מנהלת את פורום שיעורי בית?
[או אולי בקיצור מה ממוצע הבגרות שלך? סתם סתם] איזה עונה של הרקיע את הכי אוהבת? מיהי הדמות שהכי פחות אהובה עלייך שם? [מותר שתהיה כזו] ואין לי יותר שאלות כי גנבו לי את השאלות הקבועות שלי
לא נורא שבת שלום

תשובותי../images/Emo29.gif

חחחחחח נראה לי שפשוט כתבתי יותר בפורום
נוספה לי חברה אחת
חחח אני עוף מוזר בפורום שלי. לא הייתי חרשנית בכלל.בכיתה יא' הפסקתי גם לבוא לביצפר באיזשהו שלב.הממוצע שלי?
בואי נגיד שמתמטיקה אין לי. על העונה כבר כתבתי.. דמות פחות אהובה-מרי.

הכינוי שלי-../images/Emo29.gif

זה שם של שיר של הלהקה REM אני מאד אוהבת את השיר הזה

Crazzzzzy Girl

New member
גם אני ../images/Emo13.gif

אנשים יפים , בוקר טוב עולם מה שלום כולם? נשבעת שלא נטשתי המחשב הדפוק הזה שוב שבק חיים . בכל מקרה נראה לכם שאני לא אשאל שאלות . קדימה אפרתי לעבודה :
למה קראו לך אפרת ?
כמה אחים אחיות יש לך?
קיץ או חורף?
מה את הכי אוהבת לאכול ?
מה את אוהבת בפורום הזה?
מה ואיך את שותה בבוקר?
ספר האהוב ?
את עייפה ?
איזה סוג סלולרי יש לך?
יש לך אוטו ?
את לומדת ?
את עובדת ?
יש לך חיית מחמד ? וזהו .. בייי בנתיים

זה לא יקפוץ אבל בכל זאת../images/Emo29.gif

קראו לי אפרת כי אמא אוהבת את השם יש לי שני אחים ושתי אחיות חורף
במבה מה אני אוהבת בפורום?את הכל
אני לא שותה כלום..במקרה הטוב אני מספיקה לקחת שלוק של מים ורוניקה מחליטה למות של פאולו קואלו אני עייפה כרונית
סמסונג של סלקום אוטו????????????הלוואי שהיה לי!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא לומדת אני לא עובדת ויש לי כלב(למרות שאני לא אוהבת כלבים אני אוהבת חתולים)

למעלה