הכר את הפורום

גרד3

New member
הכר את הפורום

הגיע סוף שבוע חדש, ואיתו הזמן לקורבן השבועי. והשבוע היא love billy zane 2004 תתחילו לשאול

גרד3

New member
שואלת....

איך את מרגישה? איך קוראים לך? בת כמה את? באילו פרומים את עוד כותבת? תחביבים? שחקן? סרט? שחקנית? זמר? זמרת? להקה? שיר? סדרה? חיית מחמד? שוקולד או תפוזים? שוקו, תה או קפה? מים או מיץ? מוגז או לא? פיצה, נקניקייה או המבורגר? נכון שזה לא כיף להיות חולה?
איזו שאלה את רוצה שישאלו אותך? מה היית עונה על השאלה הנ"ל? שאלה שאת לא רוצה שישאלו? מה היית עונה על השאלה הנ"ל? את נהנת להיות הקורבן השובעי? למה?

הנה התשובות שלי

איך את מרגישה: מצויין איך קוראים לך: ליאת בקאלו בת כמה את? 23 באילו פורומים את עוד כותבת? אוהד חיטמן, צעירי ת"א, ופוקימון תחביבים? לכתוב שירים שחקן? בילי זאיין סרט? טיטניק שחקנית? אין זמר? אוהד חיטמן זמרת? אין להקה? אין חח שיר? "תגידי לו" של אוהד חיטמן סדרה? הרקיע השביעי חיית מחמד? כלב ואין לי שוקולד או תפוזים? שוקולד שוקו, תה או קפה? קפה מים או מיץ? מיץ מוגז או לא? גם וגם פיצה, נקניקייה או המבורגר? פיצה נכון שזה לא כיף להיות חולה? ברור שלא כיף איזו שאלה את רוצה שישאלו אותך? ממ לא עולה לי כרגע בראש מה היית עונה על השאלה הנ"ל? אין לי גם תתשובה שאלה שאת לא רוצה שישאלו? למה את אוהבת פוקימון?! מה היית עונה על השאלה הנ"ל? זה זכותי! את נהנית להיות הקורבן השבועי? כן למה? כי משעמם לי ואני אוהבת לענות על שאלות.

גם לי יש

מה עניינים? מה את אוהבת לעשות? למה? מה את לא אוהבת לעשות? למה? איזה דמות הכי אוהבת ברקיע? למה? מה אוהבת לשמוע? מה עוד אוהבת לראות חוץ מהרקיע? איזה ספר קראת ואהבת? מ... נגמרו לי רעיונות לשאלות.... תהני:)

גם לך אענה

מה עניינים? מצויין מה את אוהבת לעשות? אווו יש המון הכי הכי אוהבת לכתוב שירים ולהתכתב מה את לא אוהבת לעשות? להשתעמם למה? כי אם אני לא עושה משהו אני משתגעת איזה דמות את הכי אוהבת ברקיע? את רותי למה? בגלל השנינות שלה מה את אוהבת לשמוע? מוזיקה ישראלית, את אוהד חיטמן מה עוד אוהבת לראות חוץ מהרקיע? ארץ נהדרת, בנות גילמור, פוקימון איזה ספר קראת ואהבת? לא אוהבת לקרוא ספרים תודה נהנתי לענות:)

ganitav1

New member
שואלת...../images/Emo85.gif

איך קוראים לך
למה קוראים לך ככה
את אוהבת את השם שלך
באיזו כיתה את
איפה את גרה (לא חייבת לענות עם את לא רוצה)
איזה סדרות את רואה חוץ מהרקיע
יש לך חבר
האם שיקרת פעם לחברה טובה
ואם כן על מה
האם בכית בגלל בן
איזה חג את הכי אוהבת בשנה
ושאלה אחרונה... מה דעתך על הפורום הרקיע

:) עונה

איך קוראים לך? ליאת למה קוראים לך ככה? על שם דודה וחברה טובה של אמא שלי באיזו כיתה את? סיימתי ללמוד איפה את גרה(לא חייבת לענות עם את לא רוצה)? חולון איזה סדרות את רואה חוץ מהרקיע? פוקימון, בנות גילמור, ארץ נהדרת יש לך חבר? לא האם שיקרת פעם לחברה טובה? כן, כי זה עדיף שאפגע בה עם אספר לה את האמת. ואם כן על מה? שאני כותבת למישהו שהיא גם כותבת לו, והיא לא ממש רוצה שאכתוב לו. האם בכית בגלל בן? כן, כל הזמן איזה חג את הכי אוהבת בשנה? פורים ושאלה אחרונה...מה דעתך על הפורום הרקיע? פורום מגניב, שגיליתי שיש פורום לסדרה שאני הכי אוהבת, הייתי מאושרת.

Crazzzzzy Girl

New member
גם אני רוצה לשאול ../images/Emo9.gif

אם היית יכולה לבחור שם אחר מה היית בוחרת ?
מה המצב אחותי ?
מה את עושה כשאת קמה בבוקר ?
תגידי ותאמרי לי זה אותו הדבר ?
אם לא מה ההבדל ?
כדורסל או כדורגל ?
לא נמאס לך לענות על שאלות?
את לא תכעסי אם אני אמשיך לשאול , נכון ?
מה את רוצה לעשות שתהיי גדולה?
איזה צבע את הכי אוהבת?
במבה או ביסלי?
איזה סוג סלולרי יש לך?
את עובדת ?
את עייפה ? עוד קצת
מה השעה ?
מה את עושה עכשיו ?(חוץ מלענות)
מה את חושבת על חברי הפורום ? ואחרונה .....
נכון שאת שמחה שסוף סוף סיימנו ?

אז הנה אני עונה לך

אם היית יכולה לבחור שם אחר מה היית בוחרת? ממ אני מרוצה מהשם שלי.. ליאת מה המצב אחותי? כרגע עצובה, בכללי אחלה מצויין מה את עושה כשאת קמה בבוקר? מחפשת עבודה או סתם במחשב תגידי ותאמרי לי זה אותו דבר? כן אבל מעדיפה לומר תגידי מאשר תאמרי לי אם לא מה ההבדל? סתם. אוהבת את תגידי מאשר תאמרי לי כדורסל או כדורגל? לא זה ולא זה לא נמאס לך לענות על שאלות? קצת.. סתם את לא תכעסי אם אני אמשיך לשאול נכון? ממש לא מה את רוצה לעשות שתהיי גדולה? להיות זמרת שיעריכו את השירים שאני כותבת איזה צבע את הכי אוהבת? סגול במבה או ביסלי? במבה איזה סוג סלולרי יש לך? LG של חברת פלאפון את עובדת? מחפשת עבודה את עייפה? קצת עוד קצת מה השעה? עכשיו 18:18 מה את עושה עכשיו? (חוץ מלענות) כלום מה את חושבת על חברי הפורום? אתם אחלה! בעיקר השאלות:) ואחרונה... נכון שאת שמחה שסוף סוף סיימנו? כן:)

למעלה