הכר את הפורום

גרד3

New member
הכר את הפורום

סוף שבוע חדש הגיע
ואיתו הזמן לקורבן החדש
כלומר, החדשה. והיום היא באמת חדשה סופרת צעירה You know your job!

גרד3

New member
שואלת....

איך קוראים לך? בת כמה? מאיפה (אל תעני אם את לא רוצה)? תחביבים? זמר? זמרת? להקה? שיר? שיר שגורם לך לבכות? שחקן? שחקנית? סרט? ציטוט (מסרט או של זמר/שחקן וכו')? איך את מתרשמת מהופורם עד כה? למה? דמות אהובה מהרקיע? דמות הכי פחות אהובה מהרקיע? באילו סדרות את עוד צופה? יש לך אובססיה לתאומים (כמוני)? מה את חושבת על מעמדך כקורבן השבועי? פרקים שאהבת מהרקיע? פרקים שלא אהבת? נכון שג'וש ריאן אוונס חמוד?
ספר שקראת ואהבת? ספר שקראת ולא אהבת? מה את חושבת עלי? וזהו.... Have fun

תשובות

איך קוראים לך? לא אומרת בפורומים. בת כמה? 12. מאיפה (אל תעני אם את לא רוצה)? לא עונה. תחביבים? לקרוא ספרים זמר? אין. זמרת? אין. להקה? אין. שיר? הרבה.. אין ספציפי. שיר שגורם לך לבכות? אין שחקן? אין שחקנית? אין סרט? מוצאים את נמו. ציטוט (מסרט או של זמר/שחקן וכו')? לא הבנתי... איך את מתרשמת מהפורום עד כה? בסדר למה? כי אני כאן קצת זמן. דמות אהובה מהרקיע? רותי. דמות הכי פחות אהובה מהרקיע? סיימון. באילו סדרות את עוד צופה? סברינה, ארתור ג'ואן מארקדיה ובנות גילמור. יש לך אובססיה לתאומים (כמוני)? לא מה את חושבת על מעמדך כקורבן השבועי? רע מאוד פרקים שאהבת מהרקיע? לא הספקתי לראות הרבה פרקים שלא אהבת? אותה התשובה נכון שג'וש ריאן אוונס חמוד? מיי??? ספר שקראת ואהבת? "מטילדה". ספר שקראת ולא אהבת? "אם את לא יודעת לדבר יפה תישתקי". מה את חושבת עלי? אני לא מכירה אותך.

חקירה צולבת ../images/Emo123.gif

איך קוראים אותך? בת כמה? איך הגעת אלינו? למה את אוהבת את הרקיע? מה את אוהבת ללמוד? איפה את לומדת? איפה א ת גרה? (יש לחי בעיה בסדר הגיוני של שאלות P:) מה אוהבת לשתות? לאכול? יש לך חיה ? איך קוראים לה? אם אין לך ואת רוצה איך היית קוראת לה? ברוכה הבאה לפורום:)

תשובות

איך קוראים אותך? לא אומרת בפורומים. בת כמה? 12 איך הגעת אלינו? חשבתי לחפש אם יש פורום כזה. למה את אוהבת את הרקיע? לא יודעת.. מה את אוהבת ללמוד? מתמטיקה איפה את לומדת? לא אומרת בפורומים איפה את גרה? (יש לי בעיה בסדר הגיוני של שאלות P:) לא אומרת בפורומים מה אוהבת לשתות? מיץ ענבים לאכול? פיצה יש לך חיה ? איך קוראים לה? כלבה וקוראים לה ציקיטה אם אין לך ואת רוצה איך היית קוראת לה? יש לי..

למעלה