הכר את הפורום

Just a Kid 3

New member
הכר את הפורום

יום שישי היום ל"ג בעומר... איך היה לכן אתמול? בעצם, אל תענו... כי התפקיד שלכן הוא לשאול! חוץ ממשהי אחת שראיתי רק בחוליה החלשה expressionsm תהנו!

Just a Kid 3

New member
נמ ../images/Emo117.gif

איך קוראים לך? למה קראו לך ככה? בת כמה? מאיפה? תאריך לידה? תחביבים? זמר? זמרת? שיר אהוב? שיר רומנטי? שיר שגורם לך לבכות? שיר שגורם לך לצחוק? שיר שמזכיר לך משהו? מי? שחקן לא מהרקיע? שחקן מהרקיע? להקה? שחקן לא מהרקיע? שחקנית לא מהרקיע? סרט? כלב או חתול? המבורגר או פיצה? שוקולד או תפוזים? אייקון מועדף בתפוז? אוכל? לא יכנס אלי לפה? משאלה? צבע? תכונה רעה? תכונה טובה? דיסק? סדרת טלוויזיה? ספר? קפה שוקו או תה? שיגעו חולף? הפחד הכי גדול שלך? משהו שלא יודעים עלייך והיית רוצה שידעו? פריט לבוש אהוב במיוחד? לא יודעים עלייך שאת יודעת? דבר ראשון על הבוקר? דבר אחרון לפני השינה? מקום מגורים מועדף? את מתחרטת על? הדבר שהכי מכעיס אותך? אם היית רוצה להיות ירק היית? הדבר שאת הכי שומרת עליו? מה מקור הכינוי שלך? מה עשית לפני שהתחלת לענות? את בטוחה שזה מה שעשית? ומה את מתכוונת לעשות אח"כ? את לא רוצה לעשות משהו אחר? למה? עגבניה או מלפפון? באילו פרומים את עוד כותבת? חיית מחמד? מים או מיץ? מוגז או לא? פיצה, נקניקייה או המבורגר? איזו שאלה את רוצה שישאלו אותך? מה היית עונה על השאלה הנ"ל? שאלה שאת לא רוצה שישאלו? מה היית עונה על השאלה הנ"ל? את נהנת להיות הקורבן השבועי? אילו עוד סדרות את רואה חוץ מהרקיע? תות או בננה? תפוח או דובדבן? מסטיק או טופי? מה את הכי אוהבת בפורום? יש לך שקל? ושניים? סגנון מוזיקה מועדף? מתי הייתה הפעם האחרונה שבכית? למה? בוכה הרבה? הפעם האחרונה שצחקת? למה? צוחקת הרבה? יש לך אחים או אחיות? מנגנת על משהו? על מה? היית בחו"ל? איפה? כמה פעמים? היה לך כיף? את לומדת/עובדת? מה עשית אתמול? יש לך בלוג? איפה נולדת? להקה שאת רוצה להמליץ לנו עליה? זמרת שאת רוצה להמליץ לנו עליה? זמר שאת רוצה להמליץ לנו עליו? שיר שאת רוצה להמליץ לנו עליו? אלבום שאת רוצה להמליץ לנו עליו? למה את כמעט לא כותבת פה? מה דעתך על זה שבחרתי אותך כקורבן השבועי? מה את חושבת עליי? ועל שאר חברות הפורום? אם היית יכולה, איזה שם אחר היית בוחרת לעצמך? רותי- עם שיער חלק או מתולתל? מאט- עם שיער ארוך או קצר? שרה/שאנה/התר/שריל? דינה/סאשה? ג'ימי מון/רוד/ג'ורדן/ג'רמי/קווין? ג'וי/שריל? צ'ארלס/קולונל? ג'ינג'ר/סבתא רות? ג'ורדן/מייקל/רובי/ווילסון? לילי/ג'ולי? ג'ורג'/ג'ולי? ג'ורג'/לילי? סבתא ג'ני/ג'ינג'ר? מה את לובשת עכשיו? מה אכלת בבוקר? היה טעים? יש לך חבר/חברה? אם כן, מה השם? היה כיף? רוצה שאני אפסיק? בטוחה? כמה שאלות שאלתי אותך?

expressionsm

New member
עונה...

מאוד מופתעת ששאלת אותי...כי אני לא משתתפת פעילה בפורום. אך שמחה מאוד! איך קוראים לך? אביטל למה קראו לך ככה? לא יודעת...אף פעם לא שאלתי בת כמה? 16 וחצי מאיפה? קרית גת תאריך לידה? 22.9.88 תחביבים? לישון...לצייר...מוזיקה...דברים רגילים זמר? חמי רודנר זמרת? אף אחת שיר אהוב? של אביב גפן "אני שונא" שיר רומנטי? ------ שיר שגורם לך לבכות? "מלנכוליה" של חמי רודנר שיר שגורם לך לצחוק? ממש לצחוק...אף שיר שיר שמזכיר לך משהו? אף שיר מי?------ שחקן לא מהרקיע? דני מסטרסון "הייד" ממופע שנות השבעים שחקן מהרקיע? מאט להקה? שייגעצ שחקן לא מהרקיע? נשאל כבר שחקנית לא מהרקיע? אמבר טמבלין השחקנית של ג'ואן מארקדיה סרט? לא חובבת סרטים כלב או חתול? כלב המבורגר או פיצה? פיצה...לא אוכלת בשר שוקולד או תפוזים? תפוזים אייקון מועדף בתפוז?
אוכל? קורנפלקס לא יכנס אלי לפה? בשר משאלה? לחיות באושר כל החיים....!! צבע? שחור תכונה רעה? ביקורתית כלפי אנשים...אך כך גם כלפי עצמי תכונה טובה? יודעת להקשיב דיסק? מצטערת להודות אבל המון זמן לא קניתי דיסק...זה מה שקורה שיש את כל התוכנות להורדת שירים סדרת טלוויזיה? הרקיע ספר? כל החיים לפניו/ אמיל אז'אר קפה שוקו או תה? שוקו! שיגעו חולף? היה לי קטע של לא לפזר את השיער זה עדיין לא חלף הפחד הכי גדול שלך? לטבוע משהו שלא יודעים עלייך...שאני אוהבת לשמוע שיר ולהתחיל להשתגע ולרקוד! פריט לבוש אהוב במיוחד? יש לי מכנס שחור שאני נורא אוהבת לא יודעים עלייך שאת יודעת? דבר ראשון על הבוקר? לצחצח שיניים דבר אחרון לפני השינה? לכבות את המחשב מקום מגורים מועדף? אצל סבתא שלי את מתחרטת על? לא מתחרטת על שום דבר הדבר שהכי מכעיס אותך? שמשרים לי...או לא מאמינים לי אם היית רוצה להיות ירק היית? גזר הדבר שאת הכי שומרת עליו? על כתבה שיש לי מעיתון ישן מה מקור הכינוי שלך? נורא אוהבת את המילה אקספרסיוניזם. מה עשית לפני שהתחלת לענות? קראתי עיתון את בטוחה שזה מה שעשית? מאוד בטוחה ומה את מתכוונת לעשות אח"כ? אחרי זה להתחיל ללמוד למתכונת שיש ביום ראשון את לא רוצה לעשות משהו אחר? מאוד רוצה למה? אין לי כוח ללמוד!! עגבניה או מלפפון? עגבניה באילו פרומים את עוד כותבת? יותר מעדיפה לקרוא....בפורום תלונות וקיטורים..מופע שנות השבעים..מדי פעם משתתפת חיית מחמד? לא ממש מתה על חיות מים או מיץ? מים מוגז או לא? לא מוגז! פיצה, נקניקייה או המבורגר? שוב ברירת המחדל היא פיצה איזו שאלה את רוצה שישאלו אותך? מה אני שונאת בעצמי... מה היית עונה על השאלה הנ"ל? שאני סומכת על אנשים מהר מדי..אבל לומדים מטעויות שאלה שאת לא רוצה שישאלו? את לא חושבת על לעשות דיאטה? מה היית עונה על השאלה הנ"ל? אין לי בעיה עם המשקל שלי...הוא סביר והכל...אבל זה שאומרים לך דבר כזה מאוד מעליב.. את נהנת להיות הקורבן השבועי? די נהנית אילו עוד סדרות את רואה חוץ מהרקיע? מופע שנות השבעים...ג'ואן מארקדיה...וזהו לא צופה הרבה בטלוויזיה. תות או בננה? תות תפוח או דובדבן? שאלה קשה...אוהבת את שניהם מסטיק או טופי? מסטיק מה את הכי אוהבת בפורום? את החוליה החלשה יש לך שקל? כן ושניים? כן סגנון מוזיקה מועדף? רוק ישראלי מתי הייתה הפעם האחרונה שבכית? עבר הרבה זמן...לא ממש זוכרת למה? אנשים רעים בוכה הרבה? משתדלת שלא הפעם האחרונה שצחקת? אתמול למה? אתמול היה יום מצחיק...עם כל המדורות והח'ברה נורא נהניתי צוחקת הרבה? כן יש לך אחים או אחיות? שתי אחיות מנגנת על משהו? לא על מה? מאוד הייתי רוצה לדעת לנגן על גיטרה ותופים היית בחו"ל? חח כן.. איפה? טורקיה אבל זה לא נחשב כמה פעמים? פעם אחת אבל יהיו עוד היה לך כיף? כן את לומדת/עובדת? לומדת מה עשית אתמול? מדורה!! יש לך בלוג? לא איפה נולדת? בישראל להקה שאת רוצה להמליץ לנו עליה? משינה זמרת שאת רוצה להמליץ לנו עליה? אורית מהיהודים זמר שאת רוצה להמליץ לנו עליו? חמי רודנר שיר שאת רוצה להמליץ לנו עליו? Guns and Rose-dont you cry אלבום שאת רוצה להמליץ לנו עליו? --------- מה את כמעט לא כותבת פה? כן כי אני מבקרת פה לפעמים...אז משתתפת בחוליה החלשה...מבטיחה להשתתף יותר...שפוט לא מרגישה בנוח להציג את עצמי וכל הברוכה הבאה מה דעתך על זה שבחרתי אותך כקורבן השבועי? משמח מאוד מה את חושבת עליי? שאת נהדת ואת אדם שאוהב לשאול שאלות ועל שאר חברות הפורום? לא ממש מכירה אבל נראה לי שכולם פה אנשים חמים ומפרגנים אם היית יכולה, איזה שם אחר היית בוחרת לעצמך? עדיין לא חשבתי על זה רותי- עם שיער חלק או מתולתל? מתולתל! מאט- עם שיער ארוך או קצר? קצר שרה/שאנה/התר/שריל? שריל דינה/סאשה? לא אוהבת את שתיהן...אבל אם כבר את דינה ג'ימי מון/רוד/ג'ורדן/ג'רמי/קווין? ג'רמי ג'וי/שריל? שריל צ'ארלס/קולונל? קולונל ג'ינג'ר/סבתא רות? אף אחת ג'ורדן/מייקל/רובי/ווילסון? רובי לילי/ג'ולי? ג'ולי ג'ורג'/ג'ולי? ג'ולי ג'ורג'/לילי? מי זאת לילי בכלל....אני יבחר בג'ורג' סבתא ג'ני/ג'ינג'ר? ג'ינג'ר מה את לובשת עכשיו? גופייה שחורה...ומכנס שחור מה אכלת בבוקר? אכלתי שיבולת שועל... היה טעים? די טעים יש לך חבר/חברה? חבר....אמממ לא אם כן, מה השם?----- היה כיף? כן מאוד.. רוצה שאני אפסיק? כן! בטוחה? מאוד כמה שאלות שאלתי אותך? המון

שואלת!../images/Emo29.gif

מה שלומך? איך עברה השבת? את שומרת שבת? באיזה כיתה את? יש לך בגרויות? את מאמינה באלוהים? צבע מועדף? מה את לובשת? מה עשית בל"ג בעומר? מה את מתכננת לשבועות? את אוהבת בשר? צמחונית? יש לך רישיון? כמה אחים ואחיות יש לך? איפה את ממוקמת? איפה את גרה? יש לך חבר? את רוצה חבר? יש מישו שאת חושקת בו? שיר שאת אוהבת? זמר מועדף? זמרת מועדפת? שחקן מועדף? שחקנית מועדפת? רוצה שאני אשאל עוד? מקווה שלא כי אין לי עוד מה לשאול

expressionsm

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif

מה שלומך? איך עברה השבת? את שומרת שבת? לא באיזה כיתה את? יא' יש לך בגרויות? המון.... את מאמינה באלוהים? בערך
צבע מועדף? ירוק מה את לובשת? כרגע...ג'ינס וחולצת בצפר מה עשית בל"ג בעומר? מדורה מה את מתכננת לשבועות? כלום את אוהבת בשר? ממש לא צמחונית? כן! יש לך רישיון? לא אבל בקרוב יהיה כמה אחים ואחיות יש לך? שתי אחיות איפה את ממוקמת? הכי קטנה
איפה את גרה? קרית גת יש לך חבר? לא את רוצה חבר? לא יש מישו שאת חושקת בו? חחח לא שיר שאת אוהבת? מלנכוליה..של חמי רודנר זמר מועדף? חמי רודנר
זמרת מועדפת? אורית מהיהודים שחקן מועדף? הייד ממופע שנות השבעים שחקנית מועדפת? השחקנית מג'ואן מארקדיה רוצה שאני אשאל עוד? לא
אביטל

Crazzzzzy Girl

New member
שואלת שאלות ../images/Emo9.gif

אם היית יכולה לבחור שם אחר מה היית בוחרת ?
מה המצב אחותי ?
מה את עושה כשאת קמה בבוקר ?
תגידי ותאמרי לי זה אותו הדבר ?
אם לא מה ההבדל ?
כדורסל או כדורגל ?
לא נמאס לך לענות על שאלות?
את לא תכעסי אם אני אמשיך לשאול , נכון ?
מה את רוצה לעשות שתהיי גדולה?
איזה צבע את הכי שונאת?
במבה או ביסלי?
אם היית יכולה לשעה להתחלף עם מישהו עם מי היית מתחלפת?
מה החיה האהובה עליך?
את אלרגית למשהו?
איזה סוג סלולרי יש לך?
נינט טייב או שירי מימון?
סקעת אן מויאל?
את עובדת ?
את עייפה ? עוד קצת
מה השעה ?
מה את עושה עכשיו ?(חוץ מלענות)
מה את חושבת על חברי הפורום ? ואחרונה .....
נכון שאת שמחה שסוף סוף סיימנו? שיהיה לך יום קסום

expressionsm

New member
עונה.....

אם היית יכולה לבחור שם אחר מה היית בוחרת ? אממ...אין שם שאני ממש אוהבת מה המצב אחותי ? הכל מצוין מה את עושה כשאת קמה בבוקר ? מתמתחת ואחרי זה מצחצחת שיניים תגידי ותאמרי לי זה אותו הדבר ? כן אם לא מה ההבדל ? ---------- כדורסל או כדורגל ? לא זה ולא זה...אבל אם כבר כדורסל
יותר מהר ויותר מעניין לא נמאס לך לענות על שאלות? נמאס את לא תכעסי אם אני אמשיך לשאול , נכון ? לא ממש מה את רוצה לעשות שתהיי גדולה? לא מפסיקה לחשוב על זה...עדיין אין לי תשובה
איזה צבע את הכי שונאת? ורוד במבה או ביסלי? ברור שבמבה אם היית יכולה לשעה להתחלף עם מישהו עם מי היית מתחלפת? עם ביל גייטס..מעניין איך זה להיות הבן אדם העשיר בעולם!!! מה החיה האהובה עליך? פיל את אלרגית למשהו? לא איזה סוג סלולרי יש לך? נוקיה...של צבירה פיק נינט טייב או שירי מימון? נינט טייב אם כבר סקעת אן מויאל? סקעת את עובדת ? לא את עייפה ? עוד קצת מאוד עייפה מה השעה ? 7 ועשרה מה את עושה עכשיו ?(חוץ מלענות) כלום חוץ מזה מה את חושבת על חברי הפורום ? לא כל כך מכירה אבל נראה לי שכולם פה אנשים נחמדים ואחרונה ..... נכון שאת שמחה שסוף סוף סיימנו? כן!! אביטל

למעלה