הכר את הפורום!

RTur

New member
הכר את הפורום!

והפעם: צליל שרשרו לה שאלות! המתארחים הבאים: נועה אור ארתור

RTur

New member
שאלותיי:

1. ממצב? 2. מה השיר האהוב עלייך ביותר? (לא של דודו.. בכללי..) 3. סרט מומלץ 4. ספר אחרון שקראת 5. נהנית ממנו? (מהספר שבשאלה 4) 6. דיסק אחרון שקנית (לא צרבת/הורדת מהאינטרנט - קנית!)

...

1. ממצב? סביר. 2. מה השיר האהוב עלייך ביותר? (לא של דודו.. בכללי..) שאלה קשה, יש המון. וזה כל הזמן משתנה. 3. סרט מומלץ - אישה יפה, סתיו בניו יורק. 4. ספר אחרון שקראת - המקלדת ><
5. נהנית ממנו? (מהספר שבשאלה 4) חלק מהסיפורים שם סבבה לגמרי, חלק לא. בסה"כ נחמד. 6. דיסק אחרון שקנית (לא צרבת/הורדת מהאינטרנט - קנית!) נראה לי נורית גלרון, אבל אני לא זוכרת
.

nuna19

New member
צלילי!

1.(נדוש אבל חשוב!) איך את מרגישה? 2.מה הדבר הכי כיף שעשית בזמן האחרון? 3.זמרים שאת אוהבת לשמוע:(נכלל בזה הכל.) 4.מה את הכי לא סובלת אצל אנשים? 5.סיפור מוזר/מצחיק שקרה לך בזמן האחרון? 6.השיר שיעשה לך שמח בכל מצב הוא: וזהו. לאב יו!

....

1.(נדוש אבל חשוב!) איך את מרגישה? סביר. 2.מה הדבר הכי כיף שעשית בזמן האחרון? לא זוכרת ממש. 3.זמרים שאת אוהבת לשמוע:(נכלל בזה הכל.) עברי לידר, אריק ברמן, אביב גפן, אריק איינשטיין, שון פול, מוש בן ארי, איגי וקסמן, מיקה קרני, בטי, כריסטינה אגילרה, נינט, קרן פלס, איה כורם. ועוד המון.
4.מה את הכי לא סובלת אצל אנשים? כל מיני. 5.סיפור מוזר/מצחיק שקרה לך בזמן האחרון? לא זכור לי. 6.השיר שיעשה לך שמח בכל מצב הוא: ממריאים - מוש בן ארי, לרוץ לרוץ - קרן פלס. וזהו. לאב יו! לאב יו טו!

Or f

New member
הכר...

1.הדיסק האהוב עלייך ביותר??? (לא של דודו) 2.הדיסק של דודו האהוב ביותר (שאלה קשה).. 3.הופעה אחרונה שהיית? 4.שיר אחרון ששמעת ובכית? 5.פעם אחרונה שראית את דודו? 6.השר של דודו שאת הכי מתחברת אליו ( כי אוהבים את כולם..) 7.השיר שאת הכי פחות מתחברת אליו? 8.הדיסק של דודו שאת הכי פחות אוהבת? 9.הדיסק האחרון הטוב שקנית? 10.השיר האחרון טוב ששמעת? 11.מה את מאחלת לכולם לשנה החדשה..? 12.מה את מאחלת לעצמך לשנה החדשה..? 13.איך הייתה 2006..?

../images/Emo13.gif

1.הדיסק האהוב עלייך ביותר??? (לא של דודו) יותר טוב כלום מכמעט / זה לא אותו דבר - עברי לידר. 2.הדיסק של דודו האהוב ביותר (שאלה קשה).. בדיוק בזמן. 3.הופעה אחרונה שהיית? של הדורבנים בבית קשת. :] 4.שיר אחרון ששמעת ובכית? כשזה עמוק - קורין אלאל וענבל פרלמוטר ז"ל. 5.פעם אחרונה שראית את דודו? פנים אל פנים? אף פעם. 6.השר של דודו שאת הכי מתחברת אליו ( כי אוהבים את כולם..) גברת מזרחי. 7.השיר שאת הכי פחות מתחברת אליו? המ, שאלה קשה. 8.הדיסק של דודו שאת הכי פחות אוהבת? אוהב את השירים?
9.הדיסק האחרון הטוב שקנית? אם אלה החיים - קרן פלס, אני חושבת. >< 10.השיר האחרון טוב ששמעת? יום חדש נפלא - אריק ברמן! 11.מה את מאחלת לכולם לשנה החדשה..? שתהיה השנה הכי טובה שיש ושכל מה שאתם מאחלים לעצמכם יתגשם
. זהו? :] 12.מה את מאחלת לעצמך לשנה החדשה..? אין לי מושג, שיהיה טוב XD |פולנייה|. 13.איך הייתה 2006..? חרא. נו, בערך.

למעלה