הכר את הפורום!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
הכר את הפורום!

והפעם - אור! שאלו שאלות..

RTur

New member
שאלותיי:

1. ממצב? 2. מה השיר האהוב עלייך ביותר? (לא של דודו.. בכללי..) - (שלי, מרוצה?
) 3. סרט מומלץ 4. ספר אחרון שקראת 5. נהנית ממנו? (מהספר שבשאלה 4) 6. דיסק אחרון שקנית (לא צרבת/הורדת מהאינטרנט - קנית!)

Or f

New member
חחח..

אני עוד כמה שבועות היה בן 18 אני מרעננה אני לומד ועובד בקולנוע..

Or f

New member
תשובות...

1. סבבה ... 2.וואי יש מלא שירים שאני אוהב אבל היחיד שעולה לי עכשיו בראש זה פשוט יותר ברור האלוהי משהו..ולא של דודו אז אני אלך על שיר שעולה לי עכשיו וקוראים לו "עכשיו מחר" של דיויד ברוזה.. 3.האחרון שראיתי ובאמת היה טוב היה שנת אפס 4.רודף העפיפונים 5.גזעי 6.אהוד בנאי ממשיך לנסוע..

nuna19

New member
השאלות שלי!

סליחה על הדיליי ההיסטרי אבל יש לי מחשב ... היי אור! 1.איזה 3 אלבומים היית לוקח איתך לאי בודד? 2.אלבום ששמחת על הרגע שקנית אותו? 3.משהו שקנית בעקבות משהו חיובי שנאמר לך והתאכזבת קשות... 4.מה התוכניות האהובות עליך? 5.איזה תכונה באנשים גורמת לך לשנוא אותם? 6.ואיזה תגרום לך לאהוב אותם?

Or f

New member
תשובות בדיליי היסטרי ... לא שמתי לב

1.איזה 3 אלבומים היית לוקח איתך לאי בודד? וואי קשה!! בשביל הימים הרגילים אוסף דודו טסה, אוסף הדג נחש בשביל הפנאן, ואוסף ביחד של אל דימיולה ואהוד בנאי בשביל ההשראה. 2.אלבום ששמחת על הרגע שקנית אותו? יותר ברור.. קניתי אותו לפני מלא זמן לפני שדודו היה ממש מפורסם והיה אותו רק במקום אחד בארץ. באוזן השלישית בת"א. ונוראה שמחתי על הרגע שמצאתי אותו כי היה ספקות עם הדיסק הזה היה קיים אפילו לפני חמש שנים! 3.משהו שקנית בעקבות משהו חיובי שנאמר לך והתאכזבת קשות... ממיר קטן של הוט 4.מה התוכניות האהובות עליך? יציע העיתונות..חח חברים תמיד מצחיק..סיינפלד.. 5.איזה תכונה באנשים גורמת לך לשנוא אותם? לשנוא זה מילה קשה מדי זה משהו שלמדתי מאמא שלי.. ושקרים וגנבות זה דבר שאני לא אוהב.. 6.ואיזה תגרום לך לאהוב אותם? שהם ידעו להעריך ולהבדיל בין מוזיקה טובה לפחות טובה..

למעלה