הכר את הפורום!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
הכר את הפורום!

תודה לאור שענה לשאלותינו.. והיום בפינתנו מתארח.. אני!
שאלו אותי שאלות ואני אענה

שלי פאר

New member
ארתור,

מה שלומך יקר?! בקורב אתה מתגייס לצה"ל אז מה אתה מתכנן לעשות עד אז!? לאן אתה מתגייס אתה יודע?! מה אתה מכתוון לעשות בסופי שבוע של צה"ל!? מממ מה אתה מאחל לעצמך לקראת הגיוס?! אהאע זהו...

RTur

New member
שלי

מה שלומך יקר?! סביר בקורב אתה מתגייס לצה"ל אז מה אתה מתכנן לעשות עד אז!? להינות לאן אתה מתגייס אתה יודע?! אל הלא נודע מה אתה מכתוון לעשות בסופי שבוע של צה"ל!? להיפגש עם המשפחה, חברים.. מממ מה אתה מאחל לעצמך לקראת הגיוס?! שיעזבו אותי באמאשלהם חחח אהאע זהו...

Or f

New member
שאלות...

1.הדיסק האהוב עלייך ביותר??? (לא של דודו) 2.הדיסק של דודו האהוב ביותר (שאלה קשה).. 3.הופעה אחרונה שהיית? 4.שיר אחרון ששמעת ובכית? 5.פעם אחרונה שראית את דודו? 6.השר של דודו שאת הכי מתחברת אליו ( כי אוהבים את כולם..) 7.השיר שאת הכי פחות מתחברת אליו? 8.הדיסק של דודו שאת הכי פחות אוהבת? 9.הדיסק האחרון הטוב שקנית? 10.השיר האחרון טוב ששמעת? 11.מה את מאחלת לכולם לשנה החדשה..? 12.מה את מאחלת לעצמך לשנה החדשה..? 13.איך הייתה 2006..?

Or f

New member
עד עכשיו..

זה היה רק בנות אז אל תשים לב שזה בלשון נקבה..

RTur

New member
עונה:

1.הדיסק האהוב עלייך ביותר??? (לא של דודו) - אני בוחר כמה: הדורבנים - לוי, הדורבנים - קובי, לירז צ'רכי - לירז צ'רכי 2.הדיסק של דודו האהוב ביותר (שאלה קשה).. הממ.. בדיוק בזמן 3.הופעה אחרונה שהיית? יהודית רביץ אתמול והיום אני הולך לדורבנים 4.שיר אחרון ששמעת ובכית? הממ.. לא זכור לי שיר שבכיתי ממנו בזמן האחרון אבל התרגשתי מ"שיהיה לנו בית" בהופעה של קרן פלס בשבת האחרונה 5.פעם אחרונה שראית את דודו? לא זוכר מתי זה היה.. לפני כמה חודשים 6.השר של דודו שאת הכי מתחברת אליו ( כי אוהבים את כולם..).. הממ נסיכים וסוסים ובזמן האחרון גם 2006 וקחי אותי לטייל 7.השיר שאת הכי פחות מתחברת אליו? של דודו? אני שר חחח 8.הדיסק של דודו שאת הכי פחות אוהבת? אוהב את השירים 9.הדיסק האחרון הטוב שקנית? אריק ברמן!!! 10.השיר האחרון טוב ששמעת? אריק ברמן - בינונימי 11.מה את מאחלת לכולם לשנה החדשה..? שתהיה הרבה הרבה יותר טובה מהקודמת 12.מה את מאחלת לעצמך לשנה החדשה..? שהצבא יהיה בסדר 13.איך הייתה 2006..? טעון שיפור חחח

ארתורררררר :]]

איפה הייתה הפעם הראשונה ששמעת את דודו? ומתי זה היה? תחנת רדיו שמושמעת אצלך הכי הרבה? קיץ או חורף? לילה או יום?
סופ"ש נעים וכו' וכו'.

RTur

New member
הממ..

איפה הייתה הפעם הראשונה ששמעת את דודו? ומתי זה היה? פעם הייתי פריק של יצפאן. ויצפאן כל הזמן היה יורד על דודו. אחר כך שמעתי ברדיו את "באת עם השקט", "אני רץ" ו"הייה לי חבר הייה לי אח" אבל לקח לי זמן לקלוט שזה אותו הדודו מיצפאן חחחחח תחנת רדיו שמושמעת אצלך הכי הרבה? רשת ג' קיץ או חורף? קיץ לילה או יום? יום

למעלה